Hoppas, hoppas att Emmyvirkki kommer i helgen ♥

Fyyyyyyyfaaaaaaan vilken jobbig dag! Är HELT slut i benen och armarna..hela kroppen helt enkelt! Först idrott, sen springa till tåget, sen till bussen och sen ett ridpass på världensbästaeden! ♥ Så kan man säga att jag kommer somna gott ikväll! Hhehehe..men annars så har inte så mycket hänt. Kom nyss hem, har ätit middag och snart ska jag hoppa in i duschen, bestämma kläder till imorgon, kolla på ett avsnitt av scrubs i sängen och sen sova. Peeeeerfekt! Men nu ska jag dra. Pussen.


Ääääääälskling ♥

In genom munnen & ut genom näsan

Jag tycker att vi struntar i att prata om skolan..

Men i alla fall, efter skolan så åkte jag till världensbästamamma. Vi åkte till optikern och då fick jag en påskrift på min ansökan till körkortstillståndet. Skickar det idag sen återstår bara:
- att vänta på att körkortstillståndet ska komma
- gå utbildning
- uppgkörning
- kunskapsprov
& sen .. TUTA OCH KÖRA!

Yeaaaaaaah, men nu ska jag ladda över lite bilder på världensbästaeden och sånt :) Sen plugge lite, ha det bra! Pussen


i don't give a shit about you. So please. Get tha fuck out of here!

HAHAHHAHAHAHAH, jag är ondskefull! ...RONJA ÄR TRÖTT. SOOO DON'T BLAME ME.
HAHAHHAHAHAHAHAH, KOLLA MIN NEEEEEEESA!


Så jääval snyggt asså. Näh. Men bjuuuda kallas det!

Men i alla fall. Jag vill lägga upp en text som är otroligt sann! Tänk på denna nästa gång du ser någon gråta. Jackass!

Att gråta är modigt
Att inte gråta är farligt
gråten läker
gråten helar
Att låtsas vara stark är svagt
Att vara sig själv är starkt

Gråt kan misstolkas
Andra ser svaghet i gråt
Andra ser brist på självkontroll i gråt
Det är synd om dom andra
Dom har missförstått gråten

Gråten är en del av livet
Den är en ventil
Att inte gråta är att förtränga sina känslor.
För mycket förträngd gråt brister förr eller senare.



Vi föds gråtande, lever klagande och dör besvikna. Herregud. VAR GLADA FÖR ERAT LIV!

Godnatt ♥

Tjena, nu har jag städat mitt rum och sådär. Idag har jag inte gjort någonting. Sooooovit, mitt på dagen. Varför gjorde jag det? Vet inte..var skirtrött! :S Kanske blir det när man är sjuk..kollade på scrubs och sen helt plötsligt somnade jag i min sköna säng..hmm, aja. Hehhehehehe..men i alla fall. Jag har bakat kanelbullar, duschat, sovir, busat med hunden och sovit lite till..hehhehehe, om inte jag går och lägger mig snart så kommer jag aldrig komma upp imorgon -.- haha, men nää..godnatt. Ses imorgon ♥ Drar till skolan, tror jag. Ni som tänker "ja! Snälla, säg att hon inte kommer till skolan" ni är inte mina äkta vänner. Just so you know.

Före/efter och sen en snygg bild på mig med min pyjams och mysstrumpor på!





Man ser inte så mkt men jag orkar inte ladda upp alla bilder jag tog - det går fett segt!


Billabong och trasiga mysstrumpor som jag aldrig tänker släppa! ♥

ingen rubrik så det får bli denna: jagsaknaremmyvirkki

Jag. försöker.

Varför är det så svårt? Jag orkar inte. Det ska bli sååå skönt att få moppe och sen börja på gymnasium om inte ett lågnt tag. ♥ Jag förstår verkligen inte. Varför måste det vara såå svårt? Jag orkar inte med mer tjaffs och bajs, men jag får kämpa och hoppas på det bästa.

Kärlek till er två som gör att jag orkar med allt och alla.




yo, wazzup man?

Heeeeej, jag tuggar tuggummi.

Hejdå.

Gissa hur många tuggummin jag har i munnen.

Hejdå.

Hejdå.

HEJDÅ!  ^^^^^^^^^^^

Header

...om det är något jag älskar så är det Thailands solnedgångar. Så vackra. Tycker bilden som jag har på headerna blev jääätebra, tog den precis när några åkte båt förbi också, perfekt! Jag bara äääälskar den. Men aja, nu ska jag draaaa, ska sussa snart tror jag. Är jättetrött och har ont i halsen -.- puuuuss.

Du är riktigt falsk. Jag förstår inte hur jag kan vara kompis med dig..

JAG BARA MÅÅÅÅSTE SKRIVA DETTA: DU ÄR FALSK, SÅ JÄVLA FALSK ATT DET INTE ÄR SANT. ÄR ALLT JAG HAR GJORT INGENTING FÖR DIG ELLER? GUUUD, JAG PALLAR INTE TRYCKET LÄNGRE. GÅ OCH TYP..BAJSA?JAG VET INTE VAD JAG SKA TRO OM DIG. JAG LEVER MITT LIV VIDARE OCH JAG ÄR JÄÄÄVLIGT LYCKLIG MED ELLR UTAN DIG. FYFAN, GÅ OCH BAJSA. VERKLIGEN. KÄNDE ATT DETTA BEHÖVDE SKRIVAS MED STORA BOKSTÄVER. HEJDÅ. JAG HATAR DIG DIN FALSKA UNGE.

redigerat







Lite såhär randombilder men väldigt vackra! :) <3

besviken!

whuuut?! Slutade blogga och ingen kommenterade? Hmm..ni har hjärtan av steeen! Nerå skoja! Men ni? Jag tar tilllbaka det där med blogguppehåll asså ;) Känner för att blogga lite då & då har jag märkt..men ni får ta det som kommer, asså det kanske inte blir såhär tio inlägg/dag men ett eller två lär det väl bli :) Men i alla fall..jag kan berätta lite om vad som har hänt asså..

INGET. Hehe..neh men det vanlig - mycket skratt och flumm i skolan, ridning, stallet, plugget och ja det vanliga asså ;) Men nu är jag..sjuk. Ont i halsen som fan och snorig och hostig och ont i kroppen så ah..men jag lever på ändå! Låter ingenting stoppa mig! Mådde fööööörjävligt igår, men ändå gick jag till skolan - i'm a survirver! Men det gick bra, blev bara jävligt trött. Men det löste sig när jag hade kommit hem från stallet och ridningen - somnade DIREKT efter att vi hade ätit middag och när jag hade klätt på mig myyyyskläder så somnade jag i soffan som en liten beeeebis. Men pappa köpte lite mer halstabletter och jag har på mig världensmysigastetröja så det fungerar väl. Har gått runt i enköping hela dagen och kollat i affärer -.- fattade inte hur jag orkade..blev sjukt trött och snorig, men jag orkade inte stanna inne och häcka framför TV:n det var ju framförallt fint väder ute! Men jag hoppas att jag mår bättre imorgon och ja, annars tror jag att jag stannar hemma från skolan på måndag för att bli frisk! VÄÄÄGRAR att gå runt och vara småförkyld hela tiden -.- hehe, men ah nu ska jag redigera lite bilder och lägga upp de här om ett tag, kika in då! Puuuuuusshej! :)


Cooling jao!

sorry

BLOGGUPPEHÅLL! Min liv är för bra för att lägga ner på en blogg ;)


Ruuuuuuuuuuuuuumpa

Roooooooooooooooooooooooonja :D Heter jag.. :)
Heeeeeeeeej, idag har jag pluggat på bra! Ska fortsätta snart igen ^^ taggad på plugget? Neh, men asså jag vill INTE halka efter jao..hehehhe, men skoldagen gick bra. Efter skolan åkte jag. Tessan och Becca hem till mig mig och åt någon slags av muffin..eller något och kollade på Grown ups, skitrolig! HAHAHHA, men i alla fall..de åkte nyss hem och nu sitter jag här och ska gå ut med käraste vovven. Pussochhejleverpastej!


Här har vi Becca & Tessan och Linnea i bakgrunden ^^ <3

Puss på er :)

Jag älskar dig, världensbästahäst. Du äger, när jag är med dig så existerar inte något annat. Nu skulle jag inget hellre än att vara med dig. Om man bara fick sova i stallet..<3


uuuursäkta de fula orden, men vafan?

vafan, jag orkar inte mer. JAG HATAR DIG.

Allt jag säger & gör blir fel. Speciellt när när jag är med två personer som jag haaaaaaaatar just nu. Fyfan, det är ju meningen att du ska stötta mig, du ser inte hennes inre fulhet, hennes stöddighet, hennes kaxiga attityd. HON HAR INGEN REPSEKT FÖR MIIIIG, VARFÖR GÖR DU INTE NÅGOT KVINNA? DU SER JU SJÄLV HUR HON HÅLLER PÅ MEN ÄNDÅ ÄR DU PÅ HENNES SIDA. JAG FÖRSTÅR INTE. Ni är inte värda mina tårar, så jag tänker fan inte låta er få de heller. HATAR ER. SKIT PÅ ER, GÅ OCH BAJSA. FAN VAD GLAD JAG ÄR ATT DU SKA BORT NU. SKIT PÅ DIG FUKKING BAJSKORV.

JAG HAAAAAAAAAAAAAATAR DIG.


suck, bajs & korv.

Jag hatar dig. Jag hatar SL. Jag hatar mina finnar. Jag hatar allt just nu.

Fyfan vilken sämst dag..om det inte vore för stallet (och vännerna..) så skulle denna dag ha varit en k-a-t-a-s-t-r-o-f. Fyfan, aja. FÅR INGENTING GJORT I SKOLAN!? :'''( CP sl-kort kommer aldrig.

Jag visste att det skulle bli såhär. Ingen behöver förstå, jag bara tänker "Högt"


Aja, imorgon så blir det skola och efter skolan - plugg..skulle ha varit hemma hos oss men det är för långt bort.

GE MIG EN MOPPE NU FÖRFAN! VARFÖR SKA DET VARA SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA KRÅNGLIT ATT TA ETT KÖRKORT? TUTA OCH KÖRA. VAD ÄR DET KRÅNGLIGA? Oh, asså förlåt. Jag är för trött för att skriva/prata/smsa..

Hejdå!

http://i239.photobucket.com/albums/ff197/draven3391/GoingCrazy.jpg
I'm going fukking crazy.

Yeah

Första skoldagen sådär va ;) Hehe, men det gick bra. Drog till jakan efter skolan och sen hem till Tessan, där bakade vi världens godaste kladdkaka! Mums sa Ronja! Hihi, sen skulle jag och Becca hem..bussjäveln kom aldrig men den kom på andra sidan sen, fick lite motion då..motionerade för hela året, haha..sprang typ 100 m? Hehehe x'D Neh, men ni ser ju själva hur uppdateringen blir liksom :S Höhö..imorgon blir det stallet efter skolan och ja, börjar 08.15 och slutar 14.00, yes..men hejdå! :)


JAG ÄLSKAR THAILAND, SNÄLLA MAMMA JAG VILL DIT! ..Nu ska jag göra en snygg framsida till min loggbok! :) PUUUSSS :*

typ, bah, hallå..?

Hello peeps! Nu har jag ätit middag, sitter och myser med myskläder på och kollar på trafikskolor..skitjobbigt. Hittar typ ingen, men nu har vi hittat en i jakobsberg. Snart blir det moppe! Men i alla fall, detta blir nog det sista för idag för att jag måste gå och lägga mig i tiiid..skola imorgon jao! Hehe..men nu ska jag skriva ut alla steg och ta en dusch. Sen blir det sängen. Ha det bra, kommer nog inte uppdatera imorgon innan skolan, kaaaanske..eller näh ;) Heheh, får se..men det är inte så många som sitter vid datorn på morgonen, eller? Omg, vad jag nyser..aja, hejdå!


förlåååååt

...men det är ändå min blogg, det är ni som ska gå efter mig ;) Haha, neh men jag måste faktiskt säga till er alla besvikna där ute att jag inte har haft ork att skriva ;P Vaknade runt..tio kanske? Åt rulle, klädde på mig och fixade mig sen drog vi och handlade mat sen åkte vi till stinsen och shoppade. Mamma köpte en urhärlig tröja till mig! Sjuuukt skön, äääkta chilltröjan..men i alla fall, kom nyss hem och ja, har fyllt i betyggrejsen till utvecklingssamtalet imorgon. Det blev VG på allt förutom bild, matte, slöjd, teknik & spanska. <-- inte mina favoritämnen där va ;) Haha, näh..men hejdå! Orkar inte ta kort på tröjan så jag slänger in en bild från deras hemsida ;) Och btw, igår köpte jag inget annat än en parfym och typ lite grejer till mitt face.

http://media.ginatricot.com/images/product/40187839001_m.jpg
MYYYYYYYYSIG!

Rakastan sinua

Hejsan :) Lite halft klart med designen nu, halft för att jag inte blev så nöjd men jag orkar inte mer. Aja, det får duga så en fluga. Hehehehe, MEN I ALLA FALL! Men nu ska jag bara kolla runt lite och sen avsluta dagen med ett avsnitt från Scrubs, yes..skriver mer imorgon. Puss :*




LUUUUUUUUUUUUUUUUUGG. UUUUUUSCH SÄGER VI!

-

DESIGN UNDER UPPBYGGNAD! Ursäkta röran :)
/ Ronja

Tycker ni att jag ska ha tråkigt oftare?



tjooo bre

Heeeeeeeeeej :D Oooooh, vilken hääärlig "helg" (från fredag-lördag, dåra) Ah, men igår efter ridningen så åkte jag hem till  Tessan, vi gick och donkade (åt på donken, HAHAH) Ah, sen gick vi till Hemköp och köpte godiiis ah, sen när vi kom hem så var klockan typ nio..så vi kollade på film och åt kakor och godis och sånt skit. Vi kollade på the grudge 3 yeaaaaaaaah, den var creapy..men sen avslutade vi med en komedi (har du hört ryktet om Morgans) Ah, den var okej. Sen spelade vi lite kort och sen - sängen, måste ju vända på dygnet ;) hiihihi, ah men idag i alla fall så vaknade vi, åt frukost och drack kaffe, klädde på oss, fixade oss och sen - kallhälls stn och vidare in mot stan. Mötte Becca och Linnea på Kallhälls stn, så det var vi som åkte in till stan dåra. Ah, inne i stan så gick vi runt och kollade på olika partigrejjer och sen shoppade vi lite. Däremot gjorde vi inte det vi kom dit för att göra. Fan. Hehe, men det får bli någon annan gång. Ah, åkte hem typ runt halv fem, kom till Kallhäll. Gick på ICA och Coop sen satt vi och chillade..OCH ASGARVADE SÅ ATT JAG FICK OOONT I MAGEN! HAHAHAHA, fyf*n Linnea asså..så jävla skön. Tessan var ju också flummig, var det bara jag som var normal eller? HEHHEHE, Tyvärr tog jag inte med mig kameran..Men hejdå! :)


Red Phille igår också..

Dagen snart räddad, igen.

Denna dag blev också en sktidag, men snart blir den bättre när jag ska till stallet! Och kanske ännu bättre om jag ska sova hos Tessan idag :) Ska fråga..men nu har jag precis ätit och ja, tagit ut min ilska på stekpannan om man säger så. Nu ska jag ringa pappsen och ja..hejdå! :) Kanske skriver när jag har kommit hem, om jag inte skriver så är jag nog hemma hos Tessan ♥
Ronja ♥ ..f*n sitter och fryser och det rinner från näsan. JAG FÅR INTE BLI SJUK.

Du förtjänar inte mina tårar skitunge.



Det är något seriöst fel på dig.

fyyyyyyfan. JAG KAN INTE SE DIG I ÖGONEN LÄNGRE, FYYYYFAAAAN VAD AVSKYVÄRD DU ÄR! Jag hatar dig, jag förstår inte hur man kan bete sig så som du gör. Du förtjänar ingenting. Du fick mig att gråta, spilla ut chilisås över hela fukking nyskurade och nydamsugda golvet och glasflaskan gick ju i krasch, du fick mig att krypa på golvet efter glassplittror som istället sitter i mina fötter och händer nu. JAG HATAR DIG. Du fick mig att skura och damsuga om golvet, som jag hade gjort 2 minuter innan du fick mig att ta sönder en glasflaska med chilisås i. DET FINNS INTE NOG MED ORD FÖR ATT BESKRIVA HUR AVSKYVÄRD DU ÄR.

Nu ska jag gå och göra äggröra.


Medioker

Tjo!
Vaknade nyss, typ..har varit ute med hunden en sväng bara. Sitter just nu och kollar på Top model 4. Idag ska jag städa och slappa, tills jag ska till stallet där jag ska rida och sköta :D Ääääälska! Har inte mycket mer att säga. hehehehehehe, min blogg är tråååååååkg. Hejdå.


<3

sisådär

Hej :) Vad gör ni? Asså neh, fråga inte om rubriken. Men i alla fall nu har jag gjort klart hemuppgiften och ja..nu ska jag äta kladdkaka och kolla på TV..och vänta på att scrubs säsong 1 ska ladda klart, lalala. Ha det bra, detta blir det sista för idag. Puuuuuuuss ;*


<3 miiiiiiiisss

suveränt

Heeeeejjsan :) Hur har eran dag varit?? Min har varit bra, lite seg i början men när jag kom till stallet och träffade Eden så blev dagen räddad! Just nu kollar jag på parenthood, kollar faktiskt inte när jag skriver, mohahahha. Om det är några stavfel så vet ni varför..men det går faktiskt ganska bra :) Men imorgon så blir det likadant som idag, segt i början men sen - stallet! :D Idag red jag en ponny som heter Cayenne, det gick bra :) Men nu ska jag ladda ner lite mer scrubs och sen kolla på TV och sånt.


jag ääälskar dig.

HA DET BRA! :) .. LIVET LEEEKER!

Emmy har så jäkla rätt

att snacka skit på internet är en sak ,
att skriva ut vad man tycker &tänker är en annan sak ,
att vara falska är oxå en annan sak ,

men att nt ta reda på va personen gjort utan att
dra förhastade slutsattser, de är verkligen en annan sak ,
man kan inte leva så ,

tro sig veta mer en vad man vet tro  sig veta vad som hänt ,

medans de är överdrivet 50% ,
Att bråka via internet är omoget.
vf inte ringa upp ist ?

att ta tag i problemen , men att va KAXIG , de gör bara saken
värre det betyder INTE att jag nte bry mig , men  att vara kaxig
&säga att personen man skriver med nt bryr sig ,

det är tacka fan att man inte bryr sig då ?
Försök göra sakne bättre istället,

EmMyViRkKi <--- gryyyym tjej!

coca-cola

Heeeej, folks! Hur står det till denna vackra dag?? :)
Hos mig är det i alla fall bra. Inte så taggad på att rida, menmen..men jag vill till Eden! Sköta och bara vara med pållen! Men näh, sitter fast här i bålsta, asså förlåt om jag tjatar men..JAG LÄNGTAR VERKLIGEN TILLS JAG FÅR MOPPE! Oh, men ah..idag blir det som sagt stallet och ridning, men åker dock inte till stallet förän 15.30 typ  :S innan dess ska jag bara..kolla på TV och ladda över saker till mobilen :) Men nu skall jag dra! Pussen :*




Täääääccke, somnade i soffan när jag hade gått upp efter att jag hade smsat lite med Tessan också. Stor soffa. Likamed skön soffa.


Mobilbilder föresten. ;P

utan er skulle denna dag ha varit en katastrof. | LARS WINNERBÄCK IS THE SHIIIT

Älskar er.

Hej :) Nu är klockan sådär lite sent igen. 02.00 inte så jääättefarligt, men jag hade tänkt att kolla på ett vä.n.n.e.r avsnitt i sängen innan jag somnar in i en djup skön somn och i hopp om att vakna tidigt men utvilad imorgon! Tror jag ska stänga dörren så att inte hunden kommer in, mohahhahaha! Hon har inte hunnit smita in och hoppa upp i min säng ännu ^^ Haha, men ja..Godnatt, ses imorgon :)

Jag typ hatar när man är deppig utan anldedning, det får mina tankar att tänka bakååt. Man ska tänka framåt. Snälla, jag behöver dig NUUUU! :''''''(.



Min pappa är fullt normal. ♥ ... *hoooost*





The karate kid

Tjena ;) Idag har jag vart med Becca, Tessan, Linnea och Mika :) Vi överraskade Becca med att komma över till henne. Hon kom hem från Ungern idag, så ah :) Åkte hem vid 19.00 kollade klart på The karate kid och ett avsnitt av v.än.n.e.r. och sen blev det kyckling och pommes till middag :) Nu ska jag, papp a och syster kolla på Fantastiska 4 lite sådär fint på svenska. x''D Ah, men nu ska jag dra dåra. Hörs imorgon. Pussen :*
Ronja

Lite randombilder..


Lite kladd och lite kaka. KLADDKAKA :')

Heeej :) Vad gör du? Jag sitter i alla fall och kollar på TV. Idag ska jag bara duscha och sen så ska vi ah, jag vet inte om jag kan säga det här. Man vet aldrig. Men ah, vi ska göra en sak och jag kommer hem igen vid 19.30 typ :) Åker runt kl. 16.00. Måste gåå till busstationen -.-  snaaaaark, längtar veeeeeerkligen tills jag får moppe! Heheheh. Men nu ska jag göra något :) PUUUUUSSS :*







Hellre öppen fiendeskap än falsk vänskap

Jag saknar dig. Jag älskar dig. Tack för allt du har gjort, du anar inte på låånga vägar hur mycket du har hjälpt mig. Utan dig kanske jag inte jag hade varit den jag är idag. Du har gjort mitt liv fulländat. Jag gråter nästan när jag tänker på vad jag har gått igenom och hur du har hjälp mig. Jag saknar ord. Jag hittar de verkligen inte, jag vill säga något riktigt fint som du verkligen förtjänar men nej, det finns inte ord för hur underbar du är. Jag fattar inte att jag kom så nära dig. Att jag lärde känna dig. Det bästa jag någonsin gjord. Att lära känna dig. Jag förtjänar inte en så bra vänn som dig. Tack. Tack för att du finns.

http://webnews.textalk.com/upload/article/bild/7/363927/HoldingHands_s.jpg

:)

Hej :) Var ju med Linnes & Tessan idag! :) Det var jäättekul som vanligt! Spelade kort och var på McDonalds, sen gick Linnea hem och jag och Tessan kollade på ett avsnitt av Solsidan, sen åkte jag hem, men tack för en rolig dag :):* Hade ju ingen kamera med mig så ah..men nu ska jag fortsätta kolla på film med pappa och syster. Vi har en liten filmkväll och jag tror inte att pappa uppskattar att jag sitter vid datorn då..hehe. Men ah, hejdå! :)


Tessan & Linnea :)

Älskar er.



Lite smått redigerade bilder, men nu måste jag fixa mig. Puss!

McDonlads!

Heeej :D
Vet ni? Det var helt sjuuukt, igår var jag sjuuuukt trött eftersom jag och Tessans gick och la oss halv sju på morgonen och vaknade sen 10.15! Så jaa, jag var i stort sett skittrött hela dagen, men det var sjjuuukkt underbart med syyyster! Men i alla fall, så gick jag och la mig typ 22.00 och så vaknade jag klockan 23.00 helt piiigg! Men så somnade jag om och vaknade typ 10.00 idag :) Har inte gjort något speciellt, bara plockat ihop disken, ska snart klä på mig sen blir det donken och sen friendsen! Woooohoo :D Kuuul! Kameran hänkar inte.


She will be loved ♥


Bilder så det står härliga till


snygging!










!




"är du säker på att det inte ligger några lik därnere?"


Kunde hon inte ha huvudet uppe?

Bilderna från igår får ni í ett annat inlägg. Nu måste jag leta rätt på min mobil och gå ut med hunden. Hejdå :*

Jacuzzi!

Hejsan! Nu sitter vi här och kollar på TV, scrubs. Efter att ha tagit ett dopp i jacuzzin, massa mys med ljus, musik & bildspel med bilderna från idag :) Nice, men jag ska inte ladda upp alla bilder nu. Slänger in en, men jag måste vara social med Tessan :) Så jag slänger in alla när hon har gått. Men nu ska jag dra. Pusshej :*


♥u

vänd tia

..ojojojo, vet ni när vi gick och la oss? Halv sju på morgonen :S  anledningen till det var att Tessan skulle spela vänd tia tills hon vann! HAHAHAHA, men hmm. Annars då?? Joo, nu sitter vi och spelar dam, fast jag vann nyss. HAHAHA, men snart ska vi gå och bada tillsammans med hunden :) Ska bara spela kort och vänta tills min kamera har laddat klart :) Ni får alla bilder från igår + idag när jag kommer hem :) Men nu ska jag vara social! btw, igår var jääättekul med sister :) <3 Men nu ska vi dra. Pusshej! :*


love u my sweetheart! <3 Forever you and me.

ostbollar!

Muuuummmss...! Hejsan :D Nu har vi kommit hem, varit ute med hunden och badat i sjön! :D Niiiice, orkar inte ge er bilder :/ Ni får de sen! Nu ska vi kolla på Dear John! Ni får ha det så bra, puss! :*

@ Tessan

Tjeeeeeeeeeeena, men asså förlåt för att jag inte har bloggat men jag fick bråttom i morse, hehe..skulle till Kallhäll och jag hade inget annat val än att åka med mamma och pappa typ precis när jag hade vaknat (av att huden gnällde -.-) Ah, så jag är lite lagom trött..men jag måste ändå vända på dygnet..så ah, men i alla fall. Klockan 6 ska vi kolla på Tessans kusins match, sen tar vi tåget till Bålsta och sover där :) Imorgon är det FF och inga syskon hemma heller! Oooooh, vad ska vi göra då Tessan?? JAG VET! Hahaha, spela hööög musik på blueray spelaren och ha party?? Waaa! Ah, men nu ska jag kanske vara social?? Hehe..hejdå! :*


Vilka fina chips va??

Eller hur?

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?


Typ go'natt?

Ah, har inget att göra? Så jag kanske ska ta en kalldusch och lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av Glee? Ah, det låter som en bra idé. Men imorgon blir det till att dra till Kallhäll och bada med Tessan och kanske Mika och Sarina? Idag har varit en ganska randomdag? Det har inte varit tråkigt och inte sådär "woho" kul :P Vad har jag gjort? Jag har varit hemma hela dagen, vaknade i för sig halv ett. Åt frukost, kollade på TV, satt vid datorn, åt äppelpaj, städade poolen, lekte med hunden, städade, kollade på film och smsat :) Hmm, ah..men imorgon blir det kul i alla fall :D Ah, men nu ska jag fortsätta lyssna på musik, kolla runt lite och sen hoppa in i duschen och sen - sängen! Pusshej!



Ronja & pappa:
R: Pappa, varför blir det såhär?
P: Det kallas kondens
R: okej! :D
... *går* ... *tänker* ... va?

Downloades..

Tjeenare ;P Nu sitter jag här och gör massa olagliga saker, japp. Jag håller på att ladda ner lite, som alla säsonger av V.Ä.N.N.E.R. och de avsnitt som fanns av Glee. Japp, men snart ska jag väl gå och kolla på Dear John, men först måste jag skriva en önskelista :D Hihihihi, snart är jag 15! Imorgon ska jag och Tessan kanske åka till kista och shoppa! Måste bara flörta lite med mamma om pengar, heheh :) Men ah, nu ska jag dra. Tjarå!


äppelpaj!

Mumma, vakande typ halv ett. Vet inte :S Idag har jag bara ätit frukost och nu sitter jag och mumsar i mig äppelpaj medans jag svettas ihjäl..hmm, ah. Det blir nog inget stall :'( eftersom jag inte får någon skjuts..längtar verkligen tills jag får min moppe! Då ska jag åka till stallet varje dag! Yeaaaah :D Men nu ska jag kolla några bloggar. Pusshej :*


04:30

...oj, det var inte meningen att det skulle bli så sent :S Men filmen var 2 h och 40 min, och den var bra..jättemysig! Kan se mig T'S'R'L'M'B som ett sånt gäng som de är i sex and the city, haha ;P Nu kanske jag borde gå och lägga mig? Även fast Dear John precis blev klar, men näh..jag kommer inte orka :S Haha, måste hinna nvända på dygnet innan skolan börjar också. Hmm, vi får se hur det blir..hehe, men ah. Skriver mer imorgon..när jag vaknar, alltså typ 15.00? Det vet man aldrig ;) Men go'natt ialla fall :) :* Ronja


Bläh..

Heeeej..jag har inget att göra..BDB laddar fortfarande upp bilder. 109/182..och "sex and the city 2" är klar om 1 h och 29 min. Snaark..jag vill göra något. Men vad? Hmm, hunden har säkert somnat och det är bara tråkigt på TV, datorn är tråkig..hm, aja. Imorgon blir det till att åka till stallet :D:D:D:D:D:D:D Ingen annan har kommenterat än Tessan som skrev på msn att hon kunde men sen kom hon på att hon skulle fira sin kusin :( Aja, kanske hittar på något på Söndag. Men nu ska jag gå och..göra något? Hejdå!




jag. älskar. dig. (scrolla ner.., himlen var vit)


everything I do - I do it for you.

Phille :)

Tjeeeeeeeena! Nu har jag kommit hem från stallet och ätit middag :) Vet inte rikigt vad jag ska hitta på nu..? Har lovat att ladda in bilder på BDB (som jag aldrig är inne på längre) från ridningen idag så det ska jag väl göra och sen så ska jag väl bara kolla på TV och leta efter något att blogga om? Hmm, men ah..jag har inte mycket mer att säga. Det gick ganska dåligt att rida idag, red en häst som heter Phiolith. Imorgon blir det stallet hela dagen om ingen vill hitta på något imorgon? Kommentera i sånna fall. Ah, men nu ska jag ladda in bilderna på Godiisberoende@bdb. Ha det bra! :* .. juste, jag efterlyser ett par KOSS hörlurar, de är spårlöst borta och har varit det jättelänge :'(


En liten kanin :) TITTUT!

nästa: stallet

Tjeena :) Nu har jag vaknat, ätit brunch och duschat. Nu återstår bara att skriva klart detta inlägg sen åker jag till stallet! Woohoo :) Ska rida 17:40 så jag kommer hem runt..halv åtta typ :) Har inte mycket mer att skriva :) Men jag såg en hemsk video på Tessans blogg, orkar inte lägga upp den här men gå in och kolla på hennes blogg! Nu ska jag gå, hejdå! Ha en bra dag :)



Mitt ♥

Jag ljög om att det var det sista inlägget ;)

You colored up my heart with the colors of an rainbow. But now. It's black & white.

Yeeees!

I made it, i-i-i- made it (amigomelodi)

Just nu sitter jag och kollar på benknäckargänget, en ganska bra film som Adam Sandler är med i :) Men annars då? Jo, livet rullar på. Somnade när jag kom hem från stallet så nu är jag pigg och det bådar inte bra med tanke på att jag ska rida imorgon också :S Hmm, men ni? Detta blir det sista för idag. För nu ska jag bara kolla på TV och "hänga" lite på FB, kanske fixa lite med designen :) Men kom ihåg..jag har inte blogguppehåll, men trots det så kommer jag inte att uppdatera så mkt eftersom jag har fullt upp med hästlivet ;) Men ni får ha det så bra, :*


Lite random sådär..(a)

Det måste göras..



Ledsen, men eftersom mitt internet har slutat fungera så måste jag göra detta.. och jag orkar inte blogga på mammas dator, den är så..så, stor..? HAHA, men vi ses väl om en vecka eller två. Då har förhoppningsvis min brorsa kanske fixat det? Aja, ha det så bra sålänge..skriver på FB när jag är tillbaka :) <3

JAG FIXADE DET! Yeaaaahh!

Vem fixade det? Jo, jag :)

Trött jag blir på detta..mitt trådlösa internet har slutat fungera. Det fungerar på alla andras datorer här hemma. FÖRUTOM MIN! Just nu har jag det mobila, men det går ut imorgon. Mitt internet slutade fungera när jag klickade på en länk som någon skickade på msn :S Men oh..bajs!? Därför blev uppdateringen som den blev idag! Men jag har för övrig varit i stallet hela dagen och ridit. Red ut på en häst som heter Pamina. Vill inte ens kolla på statistiken för att se hur många som har blivit besvikna när de ser att jag inte har uppdaterat. Sorry!


VÄRLDENS BÄSTA EKIPAGE.

She will be loved

Jag vet inte hur du är..men jag hoppas att jag inte blir sårad. igen.

Tjeeenare! Hur är det? Lite dålig uppdatering, men jag ha hållt på med designen :) Men annars då?? Joo, sitter och chattar lite och lyssnar på musik. Ett litet + i kanten är att jag äter glas (a) Funderar på att ta en nattlatte men min mamma kommer inte bli glad..hon säger att jag måste gå och lägga mig tidigare så att jag inte vaknar typ klockan tre..hehe. Imorgon kommer det inte bli så bra uppdatering för att då börjar mitt liv, neh men ridningen börjar och f.o.m imorgon kommer jag att vara lika svårfångad som på vanliga vardagar, heheh.."neh, men jag ska till stallet" Haha, men hästar är en livsstil. Ah, när skolan börjar så blir det typ uppdatering en gång om dagen. HAHA..men det är inte bara min blogg som blir så då, eller hur?? Neh, men nu ska jag fortsätta att glo på TV, chatta, smsa och mingla runt på facet som min mormor så fint kallar det ;P

Ojj..fick typ panik när jag trodde att jag hade missat 2½ män..haha, besatt eller vadå??


scrubs is the shiiiet

jag gick inte ner till klipporna, de hade redan gått ner? Aja, jag har inget att skriva, just nu kollar jag på scrubs och ja..saknar det där lilla extra, ni vet. En kille (Tessan, Linnea & Becca: Ni har väll inte glömt att vi ska ut och ragga?) HAHAHAH.

Vill ha min mobil men..men jag orkar inte gå och hämta den! HAHA, vem bryr sig? Men nu då? Jo..nu ska jag fortsätta kolla på scrubs och kolla igenom bilder på datorn där hela T'S'R'L'M'B är med på..puss&hej


Keep up the good work!

Godmorgon världen! Ohh vad skönt det var att sova ut! Vet inte när jag vaknade..men det var väl runt två, tror jag :) Inte kontigt med tanken på att jag gick och la mig typ tre igår..haha, men idag händer inget speciellt! Snart ska vi ner till klipporna och äta lunch, jag kanske tar ett dopp? Kameran hänkar i alla fall :) Men när jag kommer hem då? Hmm, ingenting..ska väl fortsätta plugga på till moppekörkortet. Och sen kanske börja kolla på lite grejer inför skolstarten..vet inte ens vilka steg jag är på..haha, och jag vet inte vart min loggbok är? Aja, ni får ha en bra dag så slänger jag väl in något inlägg senare! puss&hejleverpastej. JAAAAA, IMORGON SKA JAG TRÄFFA EDEN! :D


B1 & B2, failbarnen & systrarna Andersson på Nyår :)<3

hehehahahohohöhö, FJÄRT!

Hej :) Klockan är halv tre och jag är inte trött..JAAA, Tessan är inne på msn. Fast hon kanske har somnat med datorn i knät, det skulle inte förvåna mig.

Aja, i alla fall. Jag kollade nyss på The last song. Fyfan vad bra den var! Böla halva filmen, och jag vill ha en sån där pojkvän som finns i alla filmer..men konstigt nog finns de inte i verkligheten. Killar borde kolla på mer tjejfilmer! Hahahaha, men asså jag är typ hyper..ska typ ta och coola ner mig lite nu! Men vi höres imorgon! Nu ska jag fortsätta min koversation med B1 som typ består av orden "fjärt" och "prutt" hihihihih, hejdå!

http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2009/06/miley-cyrus-kissing-co-star-the-last-song-set-picture.jpg

scooby doo!

Tjena :) Detta blir det sista för idag! Om det inte är så att jag måååste skriva något ^^ Men ni får ha det så bra, så bloggar jag imorgon. Imorgon ska jag inte göra något speciellt? Mommo kommer på besök och så ska jag städa kaninburen. Det är allt jag vet just nu. Haha, aja. Vi får se vad som händer. Hej sålänge!


Mozilla firefox

..Är det bästa som har hänt mig! Jag har ju haft lite krångel med mitt internet så nu bytte jag till firefox och nu fungerar allt som det ska! + att man kan ha bilder som bakgrund på verktysgfältet:



och det går mycket snabbare! Men nu ska jag gå ut med hunden, bloggar sen. :*

VÄRLDENS GODASTE!

Kaffe latte!

Ingredienser:
1½ msk O'boy
1½ dl kaffe (mellanrost)
ca. ½ varm mjölk

Så här gör man;
Häll i o'boypulvret i ett latteglas. Häll sedan i varmt kaffe, vispa sedan mjölken i en kastrull på ungefär värmhetsgraden 4-5, vispa hela tiden så att det inte bränner fast. Och toppa med lite grädde och strö över lite kakao eller kaffepulver.

Reslutat? MUMMA!

http://www.cafehemma.se/wp-content/uploads/2009/08/Kaffe_latte.jpg
Yummiiiii!

Kärlek gör både gott & ont

Känslan när man är kär & lycklig.
Smärtan när man är besviken & olycklig.
Man ska ta vara på tiden man har med varandra.
Man vet aldrig när, var & hur..
Peace & Love.
http://ladylay.blogg.se/images/2009/peacelove_31708304.gif
..och, nej. Inget har hänt (:


slappdag på hög nivå

Heeej, jag tror att vi vaknade kl. 12? Och nu är klockan halv fem och vi sitter fortfarande i pyjamas..mysigt värre :) Vi har i stort sätt bara kollat på TV och haft roligt hela dagen. HAHA, juste. Failbarnen B1 och B2 kan inte göra kaffe, hahahaha. Näh, men detta har ju varit en intressant dag för min blogg, eller hur? Har inte haft något att blogga om, hehe..ah, men nu ska vi fortsätta att kolla på stekta gröna tomater och slappa :) Kanske är dax att klä på sig och hitta på något? Eller? Näh..


Hihihihih, du är söt :)

Godmorgon världen!

Waaaaaaaaa, hej..har inget att skriva. Nu har vi vaknat, ätit frukost och kollat på TV. Idag ska vi..jag vet inte :) Ibland undrar jag varför man har en blogg..har inget att skrivaom just nu i alla fall. Men vi hörs senare! Puss&hejleverpastej.


..blablabla

Tog denna desing av http://designandmakeup.se, tror jag att det var. Måste skriva detta, annars kan jag bli anmäld..jaja, men nu ska vi gå och ta en nattlatte. Puss&hej :*

bilder? Scrolla neråt till nästa inlägg :)


borta..

bajskorv asså..jag hade skrivit men sen råkade jag klicka bort det..lalalala. Typiskt Ronja. Men ja, när Tessan kom så åkte vi och handlade, kollade på TV, spelade kort och sen (typ klockan 10) så gick vi ut och skulle ta kort i dimman men det slutade med misslyckade bilder och blöta strumor! Wohoo..men vi fortsatte att fotografera när vi kom hem, lite coola bilder blev det i alla fall :) Jag insåg att jag ville börja på fotogymnasium eller bli lärare i Thailand. Hmm, men ja..jag har inget mer att säga. Nu ska vi kolla vidare på TV och spela kort. I natt så ska vi ta nattlatte! Mumma, kaffe asså ^^ Haha, men nu ska jag se om jag får upp några bilder.




lite wannabe photo studio ;)










djungelvrålsklubbor, mumma!

Hejsan :) Sovit gott? Det har jag tills hundne väckte mig..*snark*. Idag då? Joo, idag ska jag åka till Chilli i barkaby och hämta en TV möbel och så. Sen bär det väl hemmåt igen, mot klockan fem kommer sister :) <3 Andra failbarnet, också kallad B1, jag är B2 :) Mohahahah, kommer ta massa kort tror jag :) Så jag får se om jag slänger upp några bilder ikväll! :) Men nu ska jag fortsätta kolla på DH och äta klubba :) Ha det bra!


2½ män

sitter jag och kollar på nu, detta blir det sista inlägget för idag om det inte ploppar upp något som jag måste dela med mig! Haha, men jag uppdaterar mer imorgon :) Det vet jag att jag gör eftersom jag inte kommer ha något att göra :) Jo, Tessan kommer vid kl. 5 och ska sleepa över :) Men ah, ni får ta hand om er och ha det så bra! :)


inspire: Therese Andersson (B1) Http://photosbytherese.blogg.se, kunde inte göra så att man kan klicka på namnet -.- datorn knäppade sig ^^


"vem fan är måtta och varför ska jag dricka med honom?"

Tjaba tjena hallå!
Asså jag ska sluta säga när jag uppdaterar igen för det blir ju aldrig som jag tänkt mig -.- haha, jag hann inte blogga hemma hos morfar men nu är jag hemma :) Kollar på TV och äter godis. Men jag har ett svårt beslut att fatta..ska jag kolla på "How i met your mother" eller "miami medical"? Aja, nu ska jag fortsätta kolla på "Thought love" även fast jag är väldigt sugen på att fota..men jag orkar inte! Jag kollade på Tessans blogg och ifck lite inspiration! Du är smart! Hon hade tagit foliepapper (tror jag att det var?) och så la hon ett litet motiv på det och fotade det! Det var coolt :* Men jag får se om jag slänger in lite coola bilder senare :)! Ha det bra sålänge!


ful&finnighy, kan solen komma snart? :)



...det blev Miami medical ^^


beroendeframkallande.se


De är sjuuuuuuuukt goda :)))

...lite bilder?


@ klipporna.


saknar vovven!


HAHAHHAHAHAHA

Naj, men nu dör datorn snart. Hejdå.


Marabou king size is the shit.

Heeeeeej :) Jag kanske gav er för höga förväntningar när det gäller uppdateringen! Jag uppdaterade ju inte igår över huvudtaget och i förrgår blev det ju mitt i natten..haha, men igår var vi i alla fall i Visby hela dagen! Supertrevligt men det regnade -.- som alltid när vi är där..haha. Men idag då? Joo, vi har i stort sätt bara ätit brunch och shoppat i tax-freen. Just nu sitter vi bara och häckar. Haha, Båten kommer fram kvart i fem, sen bär det av vidare hem till morfar där vi ska hämta hunden och äta middag :) Uppdaterar när jag är där! Tog inte så många bilder igår eftersom det regnade, men några tog jag..tror jag. Får se om jag hittar någon bild..

Men kryssningen i helhet då? Bad i pool, Visby, god mat!, Maraboukinsize, godis, nattkaffe, springa runt, tax-freen, spelaautomater, bortspelade pengar..datorn och massa kul :)









Haha, det blev inga Visbybilder, bara lite randombilder..bättre än ingenting?


Bättre sent än aldrig.

Hej bloggen! Jag vet att jag inte har uppdaterat något bra idag men jag har haft fullt upp! Försökte blogga förut men täckningen krånglade -.- Men idag började jag dagen med att äta frukost, chilla och ja..sen packade jag lite snabbt sen bar det av mot båten. På båten har vi hittills; shoppat i tax-freen, spelat bort pengar.., druckit kvällskaffe mamma kommer inte bli glad om hon ser detta.. råkade bli beroende av kaffe på ridlägret, hehe..Men i alla fall. Och så har vi kollat på film och chillat. Just nu sitter jag vid datorn och Josefine försöker spela poker x’’D Haha, men jag har lite bilder från idag. Får se om det går att ladda upp med denna taskiga täckning! Haha, men mer om imorgon? Ska ju vara i Visby hela dagen och så ska vi bada när vi kommer ombord, kanske hinner slänga in ett inlägg innan vi går och badar annars blir det väl efter middagen. Juste, middagen var supergod! Trerätters! Förrät: kycklingsallad. Varmrätt; oxfilé med potatisgratäng. Efterrätt; chokladmousse med fruktsallad. MYCKET GOTT! Lyxbåten Birka paradise! Men nu måste jag gå, hejdå!

Skriver detta på word nu, för att jag inte har någon täckning, kom plötsligt över på finländskt vatten.
-.- Publicerar detta imorgon (Lördag) På morgonen om jag hinner. För nu sitter jag i hytten och är så jäkla trött..klockan är kvart över två. Hejdå! Och jag som trodde att jag skulle kunna uppdatera med jämna mellanrum..men med denna täckning lär det bli högst ett inlägg per dag -.- Aja, hejdå!
Ronja

 
Båten :)


Gårdagens outfit :) (Fredag)


Luuuugg


Nattkaffe m. syrran!


Totally random asså..notera mina flip-flop m. strumpor!


Hahhaaa


Kaffe á latte

Ovanstående inlägg + bilder skulle publiceras igår. Detta skriver jag idag (Lördag):
Istället för att börja på ett nytt inlägg så skriver jag lite snabbt här, idag (Lördag) så ska vi som sagt vara i Visby hela dagen men jag uppdaterar när vi kommer ombord igen! Ni får ha en bra dag :) Hej sålänge! Kameran hänkar.


lamt namn helt enkelt

Tjeeeeeeeeeeeena, denna gång bytte jag inte blogg för att jag var trött på den - utan för att jag tyckte att det var ett töntigt namn! Men grejjen är att jag inte vet hur man flyttar alla inlägg till en ny blogg. Det kanske inte går..menmen, om ni vill kolla mer som jag har skrivit så kan ni kommentera och fråga efter min gamla blogg. Men just nu är det lillaronjasliv som gäller! :) Men som sagt på min förra blogg så åker jag på birka paradise kryssning idag men familjen (förutom brorsan då..) och ja, landar i Visby imorgon..är där hela dagen och så kommer vi hem på Söndag eftermiddag men både datorn, systemisen och internet hänger med så räkna med bloggning och bilder! Men nu måste jag; duscha, packa och klippa lugg..bambambam!
Ronja Andersson - om ni inte vet vem jag är så hör ni inte hemma hos min blogg :)




Välkommen till min nya blogg!