Skorna btw.

http://www.stadium.se/is-bin/intershop.static/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/Stadium/sv_SE/Products/Medium/110702_001.jpg
Converse, fodrade. Stadium 799 :- Bytte ut skosnörena till vita, mucho snyggare.

IKEA

Yo, skola idag var nice. Svårt att koncentrera mig men jaja. Efter skolan drog jag och några till till Stadium/ikea och köpte mössa och IKEAS pizza, nice. Drog vidare till jakan och tog en latte och chillade på tastys. Mys. Åkte till mammas och pappas jobb. Drog vidare till stinsen och chackade ett par skor till moi från daddy. Drog sen hem, åt middag och nu sitter jag och chillar i mitt rum med min syster och lyssnar på musik. Ska måla naglarna nu och fixa lite saker för morgondagen. Pusspuss


Haha, jag har världens bästa syster.

2 bilder. ♥




Fin tjej ♥

Eight below

Ni som inte gråter till Eight below måste ha ngt emot hundar. Baserad på en sann berättelse också! Ni som inte har sett den bara mååste göra det.

http://reviewfix.com/wp-content/uploads/2010/03/eight-below.jpg

Så underbar film, men så sorglig.


Kom nyss in (det förklarar pannbandet och halsduken..) från att ha fotat min underbart vackra syster, bilder kommer upp inom kort.

Hej osammanhängande inlägg (;

första advent

Godmorgon världen! Underbart väder ute :D Men jag vaknade, satte mig vid datorn och gjorde..ingenting? Stängde av och gick och åt frukost/lunch ? brunch, HAHHA. Mhm, sen så satte jag mig här vid datorn igen. Idag väntar vi gäster så jag måste dammsuga mitt rum -.- woohooo! Sen leta efter min röda tunika.....haha, aja. Ni får ha en bra första advent så hörs vi imorgon eller senare ikväll. Puss :*

http://monae.blogg.se/images/2010/frsta-advent2_22624461_62878159_119053705.gif

Målade mina naglar i fräckt turkos igår också! Med lite glitter i ^^ Flashigt. Jag gillar ju inte julen så mkt, därför inte röda naglar. Och ja, ni bara måste ääälska min heta morgonfrilla ;)

Samma gamla visa

...men vet inte vad det är för låt, förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt!
Haha, jag förstår inte vad du försöker göra? Samtidigt som jag inte själv vet vad jag vill så borde du veta att du inte direkt underlättar det för mig? Lite skrattretande och jag är sååå irriterad på dig just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen, därför kära blogg skriver jag dett här och nu. Jag är förvirrad, that's it.


HAHAHAHHAHA, jaa du..

Tycker ni att jag ska städa?

Ah, fast näh..





lalal polly, datorn på andra bilden är min gammla som jag har haft medans min nya har varit inne på lagning, men kom tillbaka igår :D happyface! ^^ Sitter just nu på golvet med den och ah..chattar och har skoj x)

Yes or No?

Ska jag börja blogga igen eller...? Har ju fått tillbaka min dator nu :D:D:D:D:D:D:D


...dock är alla bilder och allting borta...:'( Har bara några kvar från FB/BDB. Så de senaste timmarna har jag ägnat mig åt att ladda ner spotify/mozilla/utorrent/msn ... nice Lördag -.-


Hoffmaestro

Tjena, jag har blogguppehåll. Bara så att ni vet :*


hejrandom

kmhjklgfgjkljhgfdgkljiutr

Rubriken by Linnea asså. Som förövrigt är en aning flummig..Haha =) Dåligt med uppdatering de senaste dagarna men det har varit mkt i skolan och så..men aja, det har flytit på som vanligt och idag ska jag på soul i kyrkan. Kommer hem typ. 22.00 jihu..är skittrött..men aja. Har inte mkt att säga..ibland undrar jag varför man har en blogg? :P Haha..


Men hej snygging.. -.- Det kallas att bjuda.

hihiihihihiihih

Juste, igår kväll vart riktigt jävla lyckad! Var ju hemma hos Linnea. Fyfan vad grym kväll asså ;P Om jag får gissa hur det känns att vara bakfull så tror jag fan att det känns såhär..asså shiiiiit..! Så JEEEEEEEEVLA LYYYYYCKAD! Massa kärlek till igår (:

haringenbild.se

Höstlovet är slut...

Hejsan svejsan! Nu har jag pluggat klart och har lite tid kvar till bloggen..klockan är bara 20.00 ;O Aja, måste gå och lägga mig tidigt i alla fall..gick och la mig kl. sju i morse ;P så jag är gaaaaanska trött nu asså x'D. Har inget att skriva om men ah, skola imorgon som vanligt, sen antingen stallet eller hem och plugga. Har mycket att göra i skolan och har so-prov på Onsdag ;O Aja, bara att repetera allt! :) Men vi hörs! Pussochhej, leverpastej..


Jag är jättesugen på att åka skidor 0.o


buusigt!

Mina kära vänner; hata mig inte nu! Men jag ska dygna..och var inte orloliga! Om vi köper energidricka och kollar på TOES imorgon så kommer jag inte somna ;P <3 Love you! KISSES!


hihiihihih...

Hej jag heter Ronja och jag är en positiv jävla skitunge ;P Jag bryr mig inte om vad andra tycker. Jag är mig själv och vill bli älskad för den jag är, ingen annan! Jag blir välldigt lätt sårad, men f.o.m kommer jag inte ta åt mig ngt och inte bry mig om det inte är ngt riktigt illa. Japp, det kommer bli jävligt svårt att göra detta..det är liksom som att ändra hela mig..bara inte bry mig om ngn har sagt eller gjort ngt mot mig. Men jag ska klara det ;P Har tänkt på det här länge, och har f.o.m nu bestämt att jag ska bli en ny positiv Ronja med en glad och positiv inriktning på livet ;P Jag kanske inte har det bästa utseendet, de finaste kläderna, det snyggaste garvet eller perfekta hyn men jag är fan mig själv och gilla det eller dra ;P Helt underbart asså..!

Jag har haft en riktigt svår tid senaste (sen i somras om man ska vara exakt) har inte tagit tag i problemet helt som jag skulle..har låtit det gå lite för långt. Men har med hjälp av underbara vänner (en viss speciell Marie..) klarat mig igenom det här och kolla nu? Värsta positiv ;O :D Har för ett tag sen hetat "Ronja positiv Andersson" på FB men dock bara för att försöka lura mig själv att allt var bra..men det var det ju givetvis inte. Men nu är det bra och kanske ska byta till det nu? :) God, antingen är det här bara ett ryck, liksom ett moment..eller så kanske det håller i sig? Hoppas det..! :D Ja, jag har hopp ;O :D


Med proactive kanske jag kan få tillbaka min fina hy..har ju haft hy problem hela tiden..men fan aldrig såhär mkt som nu..;O






Det här var min hy PÅ sommarlovet, hur fan kunde det förändras så snabbt, hade ju fan bara lite problemhy förut? :S Aja..cp! ;)

oj..

Hhaha, missade bussen som jag skulle med :$ Hahaha...vaknade halv ett..i panik. Igår somnade jag till slut ;P Haha, men ah..ska ta en senare buss men nu sitter jag iaf och äter frulle och kollar på TV. Jao, sitter och chattar med lite randommänniskor också. Aja, ni får ha en bra dag - jag kommer hem typ fyra/fem.
Puss på rumpan!


Jag har varit ganska söt, en gång i tiden..

awesome..

Hejhej, är skitpigg och typ..pallar inte gå och lägga mig men måste upp vid åtminstonde 11-12 imorgon -.- snark asså..Så jag borde kanske gå och lägga mig nu om jag ska vara pigg imorgon 0.o Men ah, det återstår att se..
Idag har typ varit en astråkig dag. Bara en helt vanlig dag liksom..vaknade typ 12-13; gick ut med hunden, gav kaninerna mat och städa deras bur, gick in, satte mig vid datorn. Poff; klockan är typ 16? Mamma kommer hem, jag fortsätter sitta vid datornm pooooff; klockan blev 18? Dags för middag, åt middag, satte mig vid datorn och chattade med Emil och Becca. Poff; klockan blev 01..så min dag har alltså bestått av att sitta vid datorn 0.o NÖRDIGT! Hahaha..näh men ah, ni får ha det så bra..uppdaterar nog inte förns på kvällen imorgon ;P Hejdå!
Ronja


HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA, längesen!

A lonely september

One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind


I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with me


And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did


I look around my room and everything I see reminds me of you
Oh please, baby won't you take my hand
we've got nothing left to prove


hellyeah..där var några citat från världens bästa låt liksom!? Som stämmer in jävligt bra asså..

Hahaha, fick mig på lite bättre humör x]


Höstdepp

..och ingen lust att blogga. ♥


Älskar er. ♥

I'm here without you baby..

jag saknar dig ♥
Jag känner för att bryta ihop, gråta och bara tömma mig på allt. Bli tom och börja om. Men har varken ork eller tid för det. Får se om alla tårar kommer på Onsdag nästa vecka..jag brukar oftast släppa ut allt i kyrkan. Jag känner mig känslokall, stoneface..god i miss u! ♥ Är det inte sånt här man har blogg till för? Jag tycker om att skriva  av mig här, orkar inte bry mig om vad ni tycker. Om ni har några åsikter så håll de för er själva och sluta läs min blogg..jag är jag, jag skriver vad jag vill på min blogg.

Saknaden är otroligt stor, men det var trots allt bara en vecka sen vi träffades? ♥ Antar att jag verkligen behöver dig nu ♥


Ta mig tillbaka till sköna, älskade Thailand då allt liksom var..bra?

Överby är bäst, oavsett..♥

Min syrra är knäpp? Hej, fin inledning. Ridningen gick bra, red på finaste och bästa pållen ♥ fick ihop honom tillslut i traven, i galoppen och skritten är han lättare att hålla ihop än i traven, men det gick tillslut..
Nu blir det till att leta efter musik att ladda ner och kolla klar på DH och sen Cougar town. Ah, har inte mycket mer att säga. Pusspuss..♥


lite random bara sådär..



Om en halvtimme kommer pappsen och hämtar mig så åker jag och rider. Kanske inte uppdaterar mer idag, blir alltid så trött utav att rida så jag däckar när jag kommer hem x'D HAHA, men ah. Ni får ha en bra kväll. Pusspuss

"If you ever loved somebody put your hands up"

JAG HAR UPPDATERAT 6 GGR IDAG OCH INTE EN ENDA KOMMENTAR, ÄR DÅLIGT MED KOMMENTARER ÖVER HUVUD TAGET. INTE EN KOMMENTAR PÅ..FLERA VECKOR :s NI SUGER PÅ ATT KOMMENTERA. Ni anar inte hur mkt energi jag läger ner på mina inlägg, för vad? Inget.


"Livet är värt att gråta ibland" Kloka ord från Astrid! Helt otroligt vad jag har gråtit de senaste dagarna. Skitjobbigt >.< Men nu har jag ryckt upp mig och budskapet med det här inlägget är att jag helst inte vill prata om det som har hänt, de flesta vet ju så ah. Tack för ni förstår ♥

What's itunes? Your ipods bestfriend :]

Haha, ah..sitter här och ska ladda ner massa låtar till ipoden. Men ah, hittade en massa gamla bilder som jag bara måste ladda upp..


You're the biggest reason to why i'm crying



Varför förstöra något så livfullt och glatt med ett dött och trist intryck?


Ironik



Marabou..

mumma - godis på morgonen är det bästa jag vet (a) Hihihihihih.
Idag blir det till att ta hand om hunden och plugga. Hehe..får se hur mycket jag får gjort ^^ Nu sitter min hund och väntar på att jag ska gå ut med henne så jag får väll ta och göra det. Hejdå ;P Oojj, det åkte en traktor utanför vårat hus nyss ;S Har jag nämnt att vi bor på landet? Haha, aja; hejdå!
Ronja


Hejrandom.se

..seriöst, min hund sitter och psykar mig :S

3 överredigerade bilder







-

Hej mina vänner och alla jag känner.
Just nu sitter jag och kollar på solsidan och chattar med lite randommänniskor. Japp, men ah..satsar på att kanske vara uppe till 6-7 för att sova hela dagen imorgon (a) Ska dock rida på kvällen..men ah, vi får se - jag är uppe så länge jag orkar :) Har inget speciellt jag vill förmedla (vilket ord, men ajja), ville bara uppdatera lite :) Men ah, vi hörs imorgon. Puss :*
Ronja

Update: Drar mig till sängen nu, pallar inte sitta uppe längre 0.o




ojojoj..

Hejsansvejsanbanejsan (?) ny hälsningsfras eller vadå?
Dagen idag då? Jo..vaknade typ två, drog till Kallhäll. Chillade där, blev hämtad av pappa och broder så åkte vi vidare till netonnet där min brorsa skulle shoppa loss 0.o Haha, man kan inte tro att han är 21 bast när han är på netonnet då är han som en treårig liten unge på julafton ;P Hhaahaa, men sen så åkte vi hem till honom och hjälpte honom lyfta in sakerna sen fortsatte jag och pappa hem..så nu är jag hemma och ah, ska snart äta sen chilla framför datorn hela natten med Becca och Tessan :) Niiiiiiiiice...

Och juste, det är slut på halvdanna ilägg nu asså 0.o antingen blir det ett inlägg värt att läsa eller ingenting alls. Just so you know liksom ;P


randombild.se

chilla

Så jävla lyckat Ronja..
Hej, somnade kl 07.00 i morse..vaknade kl två i panik utav att jag skulle vara i Kallhäll då..men aja, bara att leva med och skyllea mig själv! Jobbigt läge..men ajja, väntar på mamma som kommer snart så tar jag 15.09 från Bålsta, sen drar jag mig hem mot Therese och typ fotar..Japp, that's how it is know. Drar mig hem sen igen typ klockan 17.00. Aja, Hejdå.

welcome to the club

Ska dygna..mohahahahhahaa...
för om jag går och lägger mig nu så kommer jag inte komma upp imorgon så jag kan lika gärna vara vaken hela natten..

mOHAHAHHAHAahaHahAAHHAHA...

Två roliga inne på msn i alla fall :D
Emil ska dygna med mig och Tessan är inne sålänge hon inte är trött, niiiiiceee...

TJEJOR: Imorgon kommer jag däcka i en lövhög eller ngt :S