it's a sky full of lighters

ohherregud. Idag var det skola, helt ok skoldag. Några lektioner, slutade tidigare och ah, gick bra. Åkte hem en sväng sen till stan, gick runt där med Becca, var skitflummig på G dit..sen käkade vi middag på grillen i kallhäll. Sen gick vi en sväng förbi och hälsade på kyrkan. Mys, blev flummig som fan! Men sen blev jag skittrött. Så jag bestämde mig för att åka hem, stannade mellan bro och kungsängen då det var en olycka i bro så vi backade till kungsängen där pappsen fick hämta upp mig.. Och jag har haft ont i halsen hela dagen och i stan så började jag känna mig hängig. Sen dess har jag bara blivit mer och mer hängig..nu mår jag inte alls bra. Ska göra mig iordning med pyjamas, täcke och lägga mig och kolla på TV. Sen ner i min underbaraaaa säng <3. Imorgon stannar jag hemma men måste till skolan för att hämta historian..kom jag på nu. FML. Får se om jag får tråkigt och gör det..eller om jag stannar hemma.

aja, hejdå..*snörvel*

shopping..


3 för 50 på kicks.


stor, korvig, hahah...halsduk 249:- accent


jacka, jofama by kenza. Egentligen 2000:- men var 70% så fick den för 600:- klipp!


basic kofta, H&M 199:-


älskade, underbara väska. 299:- accent.


allt på. Och smutsigt hår i en bulle. Nä nufan måste jag gå och duscha..CP, orkar inte..

asså måste sluta att vara så shoppingberoende..

härlig dag

Tjaba tjena hallå! Nu vet jag inte vilka som läser min blogg så vi ska inte snacka så mycket om vad vi (jag..) gjorde igår. HAHHAHAA, kul var det i alla fall. Massa trevligt också! Med kortspel, megagod mat och mycket, mycket, mycket osv.. garv! HAHAHA, så jävla kul..

men idag vaknade vi, käkade brunch (pannkisar..) och kollade på film (Moulin Rouge) Och sen drog vi till jakan. Fick med mig en stor fet halsduk, svart kofta och 3 st nagellack. Ska ta kort på allt + jackan som jag köpte igår! Och min nya väska jag köpte typ för en vecka sen..vill ni se? ahkej då!

men innan jag bloggar om vad jag köpt så ska jag ta kort på't och duscha..och måla naglarna!

lovetojaall.

gud så bra humör jag är på! Måste vara vädret! UNDERBART!

aj

hejgej..härlig, fin dag idag..själv har jag ont i lungorna och ryggen efter att ha hållt på att ramla av hästen igår. Uff, men det gick bra. Det kan jag stå ut med..men nu ska jag åka till bålsta och shoppa..lite!




fan vad jag älskar den här hunden!

går inte att beskriva känslan

av lätthet. När man inte har några problem. Eller, ja, klart man har problem. Men inte några som liksom tynger mig. Känner mig, fri, hel och mig igen. Så sjukt glad nu. Hoppas fan att det håller i sig ett tag! Idag har varit en helt underbar dag. Fick sömn, kort dag i skolan, red, träffade peeps. Lovely. Nu väntar en underbar helg. Och sedan pepp igen på måndag när skolan börjar! Yeaaaah!


asså fan, älskar my kussins!

tankar leder ingenstanns

trött, seg. Kraftlös.

imorgon väntar en lååång, ångestfull dag.

idag var skolan helt ok. Men på eftermiddagen deppade jag ihop.

ångest.







nu vill jag sova, men jag vet att jag inte kommer att somna. Jag har inte kunnat somna den här veckan. När jag vill, jag somnar av utmattning. När kroppen ger upp och ångesten, stressen och allt som ligger och tynger mig bara försvinner. Då kan jag somna. Men det försvinner inte förrän jag är helt slut.

take the step and forgive.

Att älska någon är lätt, att bli sårad är svårt. Att förlåta är ännu svårare.

Hello readers! Skolan idag var najsig, helt OK med andra ord. Efter skolan begav vi oss till jakan och mötte upp mika, limpan och fesen där. Så härligt att träffa de.

nu ska jag väll slänga mig in i duschen. Imorgon väntar en kort dag i skolan, besök på gamla skolan. Sen hem och soooooova och bara verkligen vila ut mig. Så himla slut i huvudet. Jag kan typ inte somna på nätterna även fast jag är trött? CP..


look behind the smile. You'll see what my smile says..

väntan leder inte någon stanns, ta steget.

när man känner att den där lilla lågan till hopp är påväg att slockna kan man inte bara sitta och vänta på att vinden ska blåsa ut det. Man försöker hitta en lösning till att hålla det brinnande. Vad jag försöker säga är att man inte ska ge upp.

De här senaste månaderna har varit ganska tuffa för mig, men det blir inte lättare för att man ger upp. Men nu har jag nått nästan botten. Nu behöver jag någon som kan hålla om en hand runt lågan. För hoppet mitt.

Det man inte dör av gör en starkare.

Det vet jag. För jag har varit där.

ute i världen så finns det alltid någon som bryr sig. Man är aldrig ensam. Ingen (som inte är dum i huvudet då..) önskar någon annan olycka.

jag låg och försökte sova nu, men jag ville bara dela med mig utav att det är hopplöst att ge upp, det gör inte saken något bättre. Däremot sämre.

Jag vill inte att någon som jag bryr mig om ska hamna i det ovetande jag har varit med om. Det tändes en glöd i mitt hopp då jag insåg att det inte är någon lösning att ge upp.

nu gråter jag nästan för jag inser vad jag har gått igenom. Allt detta ovetande, lidande, deprimerande, sorgsna, dumma. Man vill inte vara där. Jag vill vara den Ronja jag brukade vara. Glad, sprallig, mig..snart hoppas jag att den Ronja blir hel igen.

jag saknar så många, vill bara ha alla jag känner och förklara hur mycket de betyder för mig. Åååh. Näh, nu ska jag sova. Skola imorgon. Och då är becca med också, lite taggad faktiskt.
love 2 ja all.

funfact (not)

♥ Jag har under sommaren blivit väldigt känslig för temperaturförändringar. Fryser jämt och ständigt eller är kokhet. Undra om det är något fel på mäh?
♥ Öhhm, Det finns två sidor av Ronja. Den ena "vanliga" haha..är ganska tråkig, normal, lättirriterad, ordningsam osv..den andra är slarvig, totalt borta i huvudet och flummar runt hela tiden. Hahaha, kan gå runt och snacka med randommänniskor. Hahhaa, den Ronja är jag ibland när jag t.ex. har druckigt cola eller något annat procentaktigt t.ex. ahhaha..eller är med flummiga vänner. skoojjjsigt. Oftast den sidan som människor börjar undra vilket freak jag är ;P
♥ jag dricker alltid ett glas vatten innan jag går och lägger mig för jag blir törstig av tandkrämssmaken..
♥ jag har rygg/höft/ben/nack problem och vågar inte gå till napprapaten igen, han gjorde illa mig men på goda avsikter..visst känns det mkt bättre men fyfan vad ont det gör asså.

GODNATT.


inget hopp. Tomt.

Jag vet ingenting. Känner mig bara som..en virrig människa på denna jord bland nio miljadrer andra människor. Känner mig ensam. Halv.

och allt jag behöver för att bli hel igen är du.



varför är det så svårt för? Livet? Det ska vara enkelt att leva.


älskade vovve, you make my day.

okej

allting känns såhär nu "okej, jag kan inte göra annat än att vänta." Okej, jag kommer bli sårad eller överlycklig. Det är bara att vänta och se.

Inga förväntningar, ingenting. Tomt.

Okej liksom. Konstigt.

rolling in the deep

Den där känslan då fingrarna landar på tangentbordet och jag får dela med mig av mina tankar till er (vilka ni nu än är..) vet bara att mitt gang of sex (knappt dem) läser min blogg, hahaha..

Den där känslan utav att bli nekad. Jag blir nekad av många, av de som en gång brydde sig om mig. Nekar mig. Det gör så ont att jag knappt kan tänka på det utan att gråta. Om jag satte på en låt nu skulle tårarna forsa. Men jag gör det bästa utav det. Blir lite tårögd, har dörren till mitt rum öppen så jag kan höra det trygga ljudet av min mamma och pappa som städar och syster som kollar på TV och radion som är på. Känner mig trygg, här kan jag vara vem jag vill när jag vill. Här är jag stark, här behöver jag inte gråta.

När jag går utanför dörrarna kommer för många tankar upp i mitt huvud. Jag börjar tänka på alla blickar som dödar mitt självförtroende lite varje gång någon ger mig en dömmande blick. Jag är inte så stark som jag vill vara. Som jag intalar mig själv om att jag är. Det är svårt det där med att hitta sig själv, att vara säker med den man är. Men allt detta gör mig svagare. Och gör att de personer som jag behöver för att må bra måste finnas för mig. Men, det är inte alltid så att de gör det. De jag behöver. Nekande. 

mina vänner är de jag förlitar mig mest på, pratar med om allt, de jag kan vara mig själv med, de jag litar mest på. Jag säger och gör saker med dem som jag aldrig skulle göra med min familj. Jag behöver mina vänner minst lika mycket som jag behöver min familj. Men, detta nekande äter upp mig innifrån, förstörd.

Jag saknar så många, just nu med den nya skolan och allt känns det som att jag behöver alla jag känner. Alla, jag behöver så mycket stöd. Förstår ni hur lätt jag kan krossas? N
u ska jag inte säga mina svagheter, om det vore någon i min skola som läser detta men det gör de ju inte. För dessa svagheter kommer någon att använda emot mig någon dag om h*n får syn på detta och vill mig något så ont att jag kan bli totalt förstörd.

Dagen jag åkte till tessan, mika och linnea efter skolan blev min höjdpunkt i veckan, blev så lycklig när jag såg de *håller in tårarna igen*, kände mig som mig igen. Får. fan. inte. börja. gråta. Och allt klarnade liksom upp hos mig. Hur nära jag har kommit så många människor när jag har gått i kunskapsskolan. Och nu, fyfan.

jag har nästan varit påväg att gråta varje dag efter skolan. Men intalar mig själv om att jag är stark och inte behöver gråta. Men en dag (håller in tårarna) kommer alla dessa tårar forsa som ett vattenfall ner för mina kinder. Så mycket som jag har hållt inom mig.

Men jag tror lite på mig själv, mitt självförtroende. Varjje gång jag jobbar möter jag ett 50 tal blickar, sånna blickar man behöver - leenden, gamla tanter och gubbar. Så rara, sånt värmer mitt hjärta. Medans detta nästan inte humitära dömmande blickarna från dessa människor som inte ens känner mig. Jag förstår inte. Äter upp mig inifrån. Så är det.

Jag tänker inte säga förlåt för att jag la detta på er. För jag vill att ni ska läsa detta och få en bild av mig. Den jag verkligen är. Men jag menar..de flesta visste redan detta.

och inte tala om min hund, gud den lilla krabaten gör min dag. Utan den lilla vovven så skulle jag aallldrriiiig vara den jag är idag. Tro det eller ej, men så är det. Hon är min lilla ögonsten. Mitt allt. Den vovven skulle jag riskera mitt liv för.


ibland måste men vara svag för att bli stark. Jag vet, ni måste älska mina randiga panties!




det kunde ha varit bättre.

sämsta första skoldagen.

och jag kunde ju ha mått bättre för övrigt också, känner mig borta i mig själv som vanligt dåra..

vart är jag på väg?


when the magic is lost.

jag saknar att någon smsar mig och frågar hur jag mår. Jag saknar den där förmågan du har att se hur jag verkligen mår. Jag saknar att ha någon att snacka med om allt från himmel och jord. Jag saknar dig.

Vad har jag gjort? Varför var jag tvungen att fucka upp allt? Varför lyssnade jag på andra och inte på mig själv?

Fan asså.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254607_10150282533943903_583718902_7680847_2983146_n.jpg


Ah..i alla fall. Nu sitter jag och tjockar i mig chokladpudding och har ångest inför imorgon (börjar skolan då)

hejdå..

14e Augusti 2011

hejhej, trots det att jag vaknade 13.00 idag så är jag trött och har redan hoppat i pyjamasen och suttit mig i sängen. Haha, snart börjar skolan..det är bara det enda jag tänker på, annars är allt bra. Men ah, jag kommer inte ihåg vad det var jag skulle skriva..

jo, juste. Nu som läser min blogg; följ mig istället på instagram (ni som har det) där heter jag i alla fall ronnythaponny, där uppdaterar jag typ 10 ggr mer än vad jag gör här på bloggen!

imorgon ska jag till jakan och handla lite saker till min filofax (kärlek..) och ta en (budget?)fika på coop tyker jag :'D Men ah, ni får ha en bra kväll och dag imorgon.

Jag tror att jag tar ett litet uppehåll med min blogg. Tycker det är megatråkigt så länge jag inte har något att skriva eller visa upp. Så ah, tror att jag bara skriver när jag har något att meddela er om! Dock är det ju det där med att jag tappar läsare så fort jag inte bloggar, så är det ju..men det är ju lite synd. Eller ska jag fortästta att blogga? Jag vet inte, asså tror att den kommer komma lite åt sidan också nu när skolan börjar men det ska vi lösa på något sätt men skolan är alltid prio ett nu. I alla fall i början. Typ det man ska satsa på - att få en bra start. Jag ångrar att jag inte gjorde så mkt första terminen i KSS. Men ah, nu känns det typ som att jag bara babblar på men mina händer och min hjärna har fastnat i någon "skrivar-postion" bara skriver som en freakkin' tuuuuurbo, hahahha..i like it. Neh nu får det räcka.

PussN

ni får inte ens en bild för att ni läste allt skit ;)

Hejsanhoppsan

hejsan, föööörsökte skriva ett inlägg igår men ah, det gick som det gick..men idag har jag inte gjort någotonting alls, typ har åkt ner till bålsta centrum för att köpa en filofax med mamma men såklart var det stängt överallt men jag ska få mammas gamla filofax. Älskar den ;O brun och liten sliten. Totally my style!

så imorgon ska jag köpa lite innehåll till den >.< hhahaha, och kanske vara med tjejerna :)<3

men idag så blir det nog inte till att göra något mer. Kanske slår till på en joggingtur bara för att göra något och göra av med lite överskottsenergi :)


gotland

jag är nöjd

jag har allt jag vill ha, jag har för mycket. Mer onödigt än nödvändigt. Jag bor i ett jättefint hus, har min dröm iPhone, har en underbar hund, en underbar familj + släkt, underbara vänner, äntligen nöjd med mitt hår, har fått resa och upptäcka, mina föräldrar skämmer bort mig med resor (ska åka till tennefiffa i vinter också..haha), har ett lagom fint rum, har pengar så att det blir över, det bara flyter på. Och det är sällan man tänker att man har det så bra som man har, men det är viktigt att uppskatta det man har.

och idag fick jag denna ultimata pennan av mamma, som jag ska ha igenom hela gymnasiet. Älskar den! Ett stort jävla plus är att den är lila ^^







Hahahahhahaha, ser ut som att Linnea gör reklam för mjölk...x)))

aha, kanske ska berätta vad jag har hållt hus också? Ja, öhm...igår kom Tessan och Limpan hem till mig och vi hade en otroligt mysig inomhuspicknik och och spelade kort och garvade ihjäl mig. HAHAHHAH. fyfan vad vi garvade..hshahahah, men ah. Idag åkte de hem och idag har jag inte gjort nått speciellt ^^ hehehe, men ah..ciaobella!

waka, waka dooodle!

Hejsan hoppsan. Igår sov jag hos tessan så därför ingen uppdatering. Men vi (Jag, Tessan och Linnea) hade det askul hemma hos fesen (hihiih..) men innan det så var vi med Mika också, i sumpan och fikade. Och jag spände tandställningen (hatar't, det gör inte ont men det går bara inte att äta för att det är så jävla ömt..CP) sen åkte vi till solna..men ah, sen åkte vi och badade, hiihih..det var kul, sen åt vi middag, badade igen, chillade hemma hos fesen, stack till donken på kvällen, stack till tessan, halvkollade på en film och somnade. Vaknade idag kl 10, åt frulle, klädde på oss, osv..stack till stan och sen nacka forum, handlade lite skolgrejer och ah. Igår handkade jag bara puder och en dyr jävla borste..haha, men sen åkte jag hem och somnade..vaknade och drack en smoothie till middag. Fast jag vill bara ha en stor fet hamburgare eller något..så jävla hungrig :( Och kommer inte kunna äta normalt på ungefär en vecka. Kill me now. Ännu mer kill me now när skolan börjar på onsdag..FML.


grön (?) latte.


AHAHHAHAHAHHAHA


söta


Linnea ger mig mördarblicken..


fesen


utsiiiiikten, så vacker. HHAHAHA


det var kallt som faaan när vi badade andra gången..


limpan och fesen :)


donken..shame on me

aja, tjingeling!

9e augusti 2011

men fuck då..det var nyss fint väder. Äckeeeeeeeeeel. Aja, ska börja bege mig mot sumpan nurå för att fika med tha girls, tjingaling!


HAHHAAHAHAHAHAHAH, varsågoda för dagens garv.

woot woot

imorgon i'm gonna meet some frieeeends!

50 sit-ups och en dusch senare är jag sugen på ett stor glas med vatten. Japp, det ska jag se till att dricka snart. Men ah, asså..mhm, har ingenting mer att uppdatera om. Om blogg.se hade en app så hade jag kunnat mobilblogga imorgon men det är sär så vi får höras imorgon kväll! Ska dra till sumpan + tandis imorgon. Så ah :) byeee


höhöhöhööhöhö, ska ta mer bilder imorgon ^^ so loooong

eller vänta, kan visa vad jag köpte idag om den finns på lindex.se, en sak som jag tycker att alla borde ha.

http://abls.blogg.se/images/2009/vska-2_41034343.jpghttp://abls.blogg.se/images/2009/vska-2_41034343.jpg

keep it green - bring your own bag. 29:- på lindex.

en tygkasse helt enkelt. Så jävla slöseri på alla plastpåsar när man har typ 1000 st hemma och kan ta med en sådan här liksom? Betydligt mkt snyggare också!

värsta brännan jaooooow!

bevara solbrännan?

- INNAN du solar - scrubba hela kroppen. Eller peela dig. Så fastnar färgen mycket bättre och längre.
- använd solskyddsfaktor om du blir lätt bränd (Tessan..) haha, men annars kan man skippa den. Men sällsynt att man behöver göra det..
- smörj in dig med aftersun - viktigaste saken att göra för att bevara brännan.

Om du gör dessa saker kommer din bränna defenitivt hålla mins tre veckor längre. Trust me, jag hade min bränna från thailand kvar i fyra/fem månader.

Haha, lycka till! Tips på budgetprodukter:

http://www.ldb.se/website2/50.0.2.0/38/1/image1.pnghttp://www.resklar.se/shop/thumbnails/shop/5398/art98/h3374/2083374-origpic-faa94a.jpg_0_0_100_100_300_633_95.jpg
LdB - 28:-  | Nivea aftersun 40-50 :- Men den är aweeeesome, jag använder aldrig ngn annan än denna!

solskyddsfaktor spelar ingen roll, bara den skyddar men det finns solskyddfaktor som fokuserar mer på brännan, typ, men ändå skyddar. Inte sololja, solskyddsfaktor, aja..från NIVEA i alla fall.

peace out breeee

gotland del 2

fick lite bilder av josefines ipod också ^^


På stranden i Slite
, kolla gubben i bakgrunden. HAHHAHAHAHA


craaaaaaaaaazy


söta hesten!


Hon tog mest bilder när jag red på hesten..

gud vad jag saknar henne..<3

8e Augusti 2011

fan vad tiden går snabbt nu..snart börjar skolan. Usschhhh, aja nu ska ni få en bildbomb. Pussochhej.


vi tog en suddig bild i bilen på g till nynäshamn för att sedan ta destination gotland till gotland. Hade på mig mig svart långt linne, strumpbyxor och oversize vit shorta.


vi åkte till krusmyntagården och åt lunch. Mys!


syster på krusmynta


vi åkte till tofta.


jag red på söta hesten Ebba varje dag.


<3


käkade på MAX, standard på Gotland x]


fikade på standard cafét, godare kaffe än tastys..


var inne i Visby såklart.




åkte och badade kvällsdopp med kajsa, jack och anders två kvällar. Asmysigt kalkbrott. Verkligen skittrevligt!


var en dag på kneippbyn med linnea, kajsa, jack, josefine & anders :) Blev tomat.


åkte hem


kom hem och blev brun


lekte med världens sötaste unge!


kände mig barnslig så tog fram nalle puh täcke + kudde. ^^

det var allt för nu :) pusshej!

bohemisk stil

omfg, du bara måste älska't! Virkade toppar, trasiga jeansshorts och en brun/beige väska med ett par blommiga skor. Önskeoutfiten liksom.

http://elinakarlssons.blogg.se/images/2011/skrmavbild-2011-05-30-kl-17-42-50_150617204.png

http://static2.devote.se/gallery/big/20100727/9a2fea9fb1c673f4fefbbbc532982bf8.jpg






















Ett par jeansshorts med ett brunt läderskärp ett beiget linne och en brun fransväska, som pricken över i:t; hårsmycket med fjädrar. I love it!

Har fastnat lite för det asså, har införskaffat mig en mega super söt väska och en scarf till den som jag satte på väskan.


Min nya kärlek - 399:- på accent, stor som ett hus så passar som skolväska och övernattningsväska. JEEEJ! Scarfen 40 :- på H&M.

men nu ska jag käka kladdkaka med grädde. CIAO!

hejsan hoppsan

Idag har jag inte gjort någonting typ..haha, fick besök av vår gamla granne Nina och hennes ubersöta unge! Lekte med henne i non-stop och är helt slut nu, hahahah..men gud så söt ungen var! Har bild på mobilen men ah, som sagt så laddar jag över alla bilder möjligtvis imorgon :) kram!

tillbaka från gotland

peace.

Sur & arg.

Aja, i gotland shoppade jag galet och hade det skoj när jag inte var i huset. Träffade kajsa, jack & linnea som förgyllade hela veckan. Hade det megakul på kneippbyn och blev tomat och sen en brun köttbulle ;P

höhö, kom hem igår och idag har jag bara jobbat.. nu väntar jag på att en serie ska laddas ner. Medans jag gör det ska jag duscha.

imorgon funtar jag på att åka till sollentuna centrum, men vill inte dit själv och ett CP till min syster är ja..CP. Edit: ska tvinga med mamma dit..

annars stannar jag väll hemma och gör ingenting.

peace out.

bilder från gotland kommer typ imogon eller övermorgon.


megasötalillaEBBAsom jag red på varje dag ute i en mysig liten (stor) skog. Så härligt.