Fel

Hahhaha, ska stå flyget inte tåget i inlägget under. Ska åka flyg till Teneriffa inte tåg...


På g till jobbet

Sitter på tåget och chillar. Ska köpa det sista till resan innan jag börjar jobba sen är jag klar. SKÖNT. Tåget går om 7 minuter...SEGT. Åh ikväll kommer tjejerna :D men Gud så stressad jag är. I morgon när tjejerna har gått och jag har städat och packat klart kommer jag dö lite. Neh men tidigt i säng för tåget går vääääldigt tidigt nästa morgon. Aja,
Nu ska jag påbörja den långa resan till jobbet. Heido


Kan inte sova

Och skriver fel hela tiden på den här jävla telefonen. Fattar inte varför alla önskade sig just en iPhone i julklapp .__. Och sen Att de bombade Facebook med det...-.- mainstream. Asså nej orkar inte. God natt.


sussa

Nu ska jag gå och lägga mig! Har chattar och kollat på film nu den senaste timmen. Ett bra sätt att chilla ner lite på. Att gå och lägga sig helt stressad går inte. Man bara ligger och tänker på alla måsten. Jag fick panik och la mig på golvet och kollade upp i taket i några minuter. Haha, välbehövligt. Nu har jag allting under kontroll tror jag. Livet flyter på nu. Men en anledning till att jag nbara vill rulla ihop till en boll och dö lite är jobbet i morgon. 7 OCH EN HALV JÄVLA TIMME. Orkante. Tur att man blir hämtad sen. Annars brukar man få ta pendeln och buss hem.
its my party
ni vet den där klänningen jag skulle sy upp? JAG FICK FLIPP OCH SLÄNGDE DEN.

stressad

i morgon ska jag jobba till halv åtta och tjejerna ska sova över och jag åker på fredag. Måste packa och köpa de sista grejerna..just nu känner jag mig tokstressig men blir nog bättre när jag har jobbat klart i morgon och handlat det sista som jag också ska göra i morgon och så kan jag packa på torsdagkväll för att jag åker på fredag morgon..och så har inte min nyårsklänning kommit än så får lite flipp på det också............!
och så måste jag fixa mina naglar.....det får jag också göra på Torsdag. Bra att jag skriver det här på bloggen så jag kommer ihåg det. Är dålig på att skriva ner saker på papper. Men det kan jag också göra i för sig. Så stressad att jag får hjärtklappningar, inte bra. *AAAAANDAS*
detta är min lista för grejer till rummet, har bara lite saker kvar - ASSKÖNT!

IKEA

hejsan, idag var en superduperbra dag! Åkte till Jakan ock fikade med tjejerna (Linnea, Tessan, Becca & Natta) det var supermys och sen åkte vi vidare till IKEA, där stack Beccis men det var askul och superduper lyckad dag. Nu kan jag jobba i morgon utan att vara tjruig för denna dag gjorde liksom den här veckan! Jag handlade lite saker, påslakan, 5 örngott (många kuddar), ljushållare, ljus som luktar vanilj! MUMS, galjor, ramar, en liten hylla, en matta och ja..har säkert glömt något men jaja ^^ har tagit lite bilder :) joo juste, lite dekoration till ljushållarna har jag köpt också! Aja, nu kommer bilderna.
mysigt
resultatet av ljushållarna, dekorationerna & ljusen
2 A4 ramar, 6 vykortsstrolek ramar, och en hylla där bokstäverna "LOVE" ska stå som jag ska köpa i morgon! Ramarna och hyllan ska upp på väggen inom en snar framtid, måste framkalla bilder på vännerna, hunden och ah :) ! Visar resultatet då :)
tantigt påslakan, men gulligt.
färgade håret igår.
dock är färgen så ljus som på huvudet i hela håret, blixten nådde inte till topparna som man kanske ser..HAHA
köpte en matta också och kommer hem och ser detta, den andra mattan är JÄVLIGT smutsig. HAHAH, det är samma matta och samma färg liksom..originalrägen i alla fall ;) haha, men neh ska ta och sy upp min klänning nu. PussN

bara ett till

"har fått glovord och mordord piska o morot 
ångest och oro som jag vore av stål och glas, borde gå men stannar kvar.
jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog
att tänka om och leva med det."
så jävla rätt just nu. Gonatt.

trötter

ska sussa nu, har varit en lång dag och ska upp ganska tidigt i morgon. Pusshej.
igår. Har börjar le med tänderna. Härligt. På riktigt.

Segt

Vill heeeeeeeeeem! Har jobbat och fan vad jobbigt det var. Och nu är jag hemma hos några bekanta och är så hiiimla trött. Ska äta middag här och sen gå hem och lägga mig. I morgon blir det inte sovmorgon. Det blir jakan och sen IKEA. TAAAAAAAAGGA.


god natt!

hihiih, ska sussa nu. Men först ta n chokladboll och borsta tänderna. Förvänta er inte mycket uppdatering i morgon, har fullt upp hela dagen. Så..have a nice day! ttyl! PussN
Är så himla pigg, orkar inte gå och lägga mig..DÄRFÖR, ska jag chatta med LIMPAN!
och nej, jag tog inte kort på mitt hår, jag vill bara inte fota mitt fuckface. Och ville ha en bild till detta inlägg så här är #mitt hår #halva mitt ansikte #min röda pyjamas

ny design

min andra flippade gal1. Men NU ska jag gå och duscha. Först chatta lite ser jag nu..fick ett meddelande på fb. PussN

ryck

hahahha, jag fick ett megaryck och städade ut nästan hela mitt liv från mitt rum. Förbereder for the big makeover! Men det blev jättetomt nu..:( haha, men det är skönt. Har tagit mig ett par chokladpraliner och vatten. Ska gå och duscha nu för i morgon väntar en ganska lång och tung dag. Måste vara pigg och fresch.
TOMT. Och så ligger det en liten köttbulle i sängen <3 haha, tokfia.

bajsapa

asså jävla äckel fitt jobb. Hade planerat hela veckan och så får jag sääääämsta jobbtiderna. Ska fan sluta jobba men kan inte för att jag måste ha pengarna. Bara att acceptera skiten.. det förstörde i alla fall hela min dag och mitt humör för idag. Så i morgon ska jag inte till IKEA, jag ska jobba från klockan 12-16, inte sålänge men får ta igen de timmar som jag inte jobbar i morgon på onsdag då jag ska jobba från 12-19.30 sämsta tiderna, eller hur? Så därfööööör måste jag gå upp tidigt imorgon för att kunna ta ett tåg så att jag kommer till solna centrum så att jag hinner att gå och köpa ett par klackskor till min nyårsklänning. Om de nu finns. De fanns inte i jakan. Bara att hoppas för sådana vanliga klackar finns typ INGENSTANS.
rent stort fuck off till den här dagen.

juldagen

nu är det över, nu är det bara ett år kvar - en dag till julafton :D hihih, men ah..idag ska jag hem till morfar och fira julafton! Men imorgon ska jag i alla fall till IKEA :D och köpa roliga saker till mitt rum, ska bara piffa upp det lite ^^ måste välja ut foton också som jag ska sätta upp..hmmm, mi amigos får vara med och bestämma den 28, annars jag beslutsångest. AJA, har inföskaffat mig ett megacoolt iPhoneskal! ETT GRÖNT! Sämsta bilden blev det för att det blev inte samma färg som i verkligheten..SÄMST! Men jaja, niu ska jag gå och göra mig iordning. PUSS

God Jul!

Och gott nytt år. Supermysigt julafton här hemma, fick en massa välbehövliga saker! i morgon bär det av hem till morfar också..hummpppf, har tröttnat lite på julfirandet så satte mig vid datorn och glor på de sjukt störande fb-uppdateringarna -.- "iPhone 4s" all over it. och "God Jul" Det är det enda som står på fb idag. HAHA. Men nu ska jag göra ordning mitt rum lite efter all julkaos och sen ah..bajsa lite. Neh skoja bara. Tror nog att detta är min första jul sjuk..surt. OM 6 DAGAR ÅKER JAG. YEAAAAH.
Har inget mer att säga..höhöhö, dött.

robotröster

tjossan, jag hör robotröster i ena örat när andra pratar. SÅ JÄVLA LÄSKIGT OCH ÄCKLIGT ATT JAG DÖR. Neh men ska väll åka ner till doktorn SEN till jakan..hoppas att det inte är öroninflammation eller något sånt äckligt. På riktigt döv på ena örat och när andra pratar så hör jag bara robotar..stört, men jag hade värsta locket på örat hela dagen igår också så det kanske hänger ihop på något sätt..JAG ORKAR INTE MED DEN HÄR PISSSKITTEN...DÖÖÖÖÖ!
Hejdå.

bilder

förklarar dessa två dagar. CHILL
hund som sover, bad med ljus (mys!) och chillkläder på hög nivå & en uttråkad, konstig Ronja.

hejsaaaaaan

CHILLDAG på hög nivå, andra dagen i rad nu så kände att jag behöver göra något i morgon..därför ska jag, Linnea och syrran åka till jakan och shoppa lite :D hihih, men beställde i alla fall denna nyårsklänning nyss från Elise Ryan. Inte mitt försthandsval men den var fin tycker jag.
Nu ska jag kolla på bedtime storys sen ska jag städa mitt rum och så :) mysigt.
Även om jag har legat och vilat nu i två dagar har jag ändå inte blivit något bättre. Fetaste locket i örat som jag alltid får när jag är förkyld. Har haft det hela dagen, surt. Och så hostar jag tokigt. Och bihålorna är fulla. Mums, om det här såhär när jag ska flyga så kommer det att bli ett rent helvete..aja, kram.

nyårsklänning

klicka här
älskar den! Men hörrni, första jullovsdagen och jag bara chillar galet. Behövs verkligen! Har inte tänkt på nåååågot annat än att gå ut med hunden. Ska ta mig ett långt varmt bad och ha det gossigt. På lördag är det julafon! DÅ KOMMER TESSAN HEM OCKSÅ! <3333 Och om en vecka och två dagar så åker jaaaag...wooot woooot! HHIIH, men nu ska jag fortsätta internetshoppa. KRAM

bra start på jullovet :)

hejhej :)
idag var tokmsig dag. Hade debatten på morgonen, det gick bra. Sen hade vi massa roliga lekar och sen fride perfomance där massa duktiga uppträdde och vi visade upp "jul med sabe" :D asnajs. Runt klockan fyra drog vi oss in mot stan, hade mys och massa skratt. Sen åkte jag hem och nu känner jag att jag börjar få ont i halsen. Mitt mål på detta lov är att bli frisk. HAHAHA. Nu ska jag sussa osv..hejdå!

finner inga ord.

kan inte blogga lyckan. HAHA, ville bara säga att jag lever och att livet flyter på galet najs och jag ska sova nu :) hiihihih, kollar på en film just nu men måste nog sussa då jag satt uppe med boken till halv två inatt och ska ha en viktig debatt imorgon..
segt men najs för jag ska ha massa kul i snön och vara lycklig såsom jag är. :D
puss
mina läppar..uscha, svider. HAHAHHAHAH k-info på hög nivå. Men de är så röda.

läs inte.

vill inte fästa mig, vill inte gå igenom det en gång till. Att bli sårad. Att vara nere på botten igen. För nu är jag nästan på toppen, tänk om jag ramlar nu? Måste kämpa igen. Fäster mig för lätt hos människor. Det är illa, det är inte bra. Eller jo, ibland kan det vara det bästa som hänt mig men ibland kan det vara illa, jag tror detta är illa. Det har inte gått långt, måste stoppa det tror jag.
för att livet är inte lätt.

musselstranden

ser lite halvt drogad ut men ska nu läsa boken, som ska vara utläst och reflekterad till imorgon på morgonen. Men med julmust (och i denna stund en muffins) så går allt. Croassangen var förut..skulle blogga men orkade inte. HAHA, "Musselstranden" läs den om ni vill ha tråkigt. Måste ta en dusch också, är himla ofresch. Men nu ska jag fortsätta läsa (-.-) kram.

känner mig ensam

Du är den som får mig le, all min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge. Du är där när ingen ser mig du är där när stormen yr, du är där när natten skrämmer du är där när dagen gryr, jag vill alltid ha dig nära.
finner inga ord just nu. Det känns inte bra, behöver komma bort från den här vardagen.

yo!

hallåååå! tråkdag, legat hemma och sovit mestadels. Mår i alla fall lite bättre nu. Det blir skolan imorgon! Måste i vilket fall som helst hämta hem saker att plugga med och då kan jag lika gärna stanna kvar i skolan..haha. Men ah, tråååååkigt. Sitter och längtar mig bort till Teneriffa! Snart så! :) Aja, hejdå!

hej :)

*putting on a happyface*
fuckad dag. Eller ah, det började med när jag kom hem från skolan..sov osv..vaknade och gick ut med hunden och så hittar jag inte min väska nu och så är jag fett deppig p.g.a hur jag ser ut. Jag ser f-ö-r-j-ä-v-l-i-g ut. hemskt. Så himla ledsen..varför kan inte jag vara lika perfekt som alla andra?
lite bildbrist som ni kanske har märkt. Och inga bilder får ni på mig heller. Fuck it all.

haha..

den enda gången jag har tid att blogga är när jag är sjuk. Jaaa..så tråkigt, ska ta och göra lite pannkakor och så :) sen ska jag ta mig ett varmt bad, försöka ånga ut viruset. TTYL!

hallloooooojj

vad gör ni?? vi slutade 13.15 och jag sitter fortfarande kvar i skolan..med Becca, Mika gick för ett tag sen. Ska snart till doktorn och sen ska jag möta upp becca, linnea och tessan i kallhäll och säge hejdå sen åka hem och vila. Är helt slutkörd..denna vecka har varit tuff.
pusshej.

Tja tja bloggen Shaaaaaaan här

TJA TJA BITCHES, shännån här! Stavas egentligen Shannon fast uttalas Shännån..
Assso, tiep världens misigaste morgon med min undeebara Pojke Daniel, hihihihihihihih!
Sen kom jag till skolan och hade redovisning och inget gick som de skulle MEN WHAT EVVA!
Over and out bitches, love you all!
/ Shännån Lojd! (Shannon Lloyd)

hosta, snuva och huvudvärk.

mysigt man kan ha det sådär på en onsdagskväll! känner mig säker inför historian imorgon! Och ah, men asså ni vet när man vaknar och tror att det är en annan dag? Ja..så hände det för mig, fick nästan panik men lite weird var jag..
haha, jag vaknar i panik när dörren slängs igen så bah "shit, jag är sen till skolan" och så bah, "bra jag har på mig kläder" (för jag hade inte bytt om till pyjamas då) så bah, "middagen är klar!!" jag bah..jaha, haha..lite läskigt att man kan vakna och vara helt 100 på att det är en ny dag liksom! och att jag tänkte åka till skolan med de kläderna jag hade på mig dagen innan..nästy.
men nu är jag superpigg för att jag sov i tre timmar när jag km hem..haha.

ÄNTLIGEN!

wehooo, har fått tid hos doktorn på Torsdag. Måste gå dit igen för att hostan inte har gett med sig. Suck, men hoppas hon kan göra något så att jag blir av med skiten. Nu rinner näsan också, vafan..blir arg.
HAHA, på middagen berättade min familj att jag tydligen snackar i konversationer i sömnen och går i sömnen. HAHA, visste att jag snackade i sömnen men gick..? HAHA, fyfan vad kul. Min syrra skulle filma mig nästa gång jag gjorde det..vågar man kolla? HAHA, sajjk..
naaj, men ska ta och gå och snyta nesan. puss

vart är jag på väg?

"i've lost myself for you"
patetiskt. Allt står stilla. Patetiskt är vad det här är.
irriterad. På folk som inte kan förlåta.
förlåta, glömma och gå vidare.
orkar inte lägga ner onödig energi på någon som inte bryr sig om den.
För livet är för kort för det.
stay strong.
livet är för kort för att vara någon annan än dig själv.
Jag ska leva mitt liv så mycket jag kan, för jag älskar det.
Känner mig ostoppbar och oslagbar. Jag kan göra allt.
Jag är Ronja Andersson.
Alla har vi våra ups and downs men shit the same.
livet är fortfarande livet och du bestämmer hur du ska leva det.
det är ditt liv, dina val och ditt flow. Man lever bara en gång och det är inte mer än några år man gör det heller.
Så för fan folket, ryck upp er och lev livet.
Så patetiskt. Orkar inte vara patetisk längre, ska leva livet som aldrig förut.
Bli förälskad Älska.
ha kul, sena nätter.
äventyr.
bli sårad för att kunna bli världens lyckligaste igen.
vara stark, inte patetisk. Men man måste vara lite svag för att vara stark.
bli glad igen och känna mig oslagbar.
och glöm inte - du behöver inte lägga i dig andras liv för att ditt är tråkigt.
Jag har blivit sårad, jag har sårat, jag har varit elak, dum, gjort saker jag inte borde men wahtsoever, EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON. För att där jag står idag, där är jag jävligt lycklig. För jag lägger inte längre ner energi på folk som inte vill ha något med mig att göra, så varför ska jag vilja ha något med de att göra? Precis, i don't need to.
haha, GODNATT. Imorgon ska jag rocka skiten ur världen. För jag älskart.

i have a million reasons to be here

whoever said happines was sunshine has never danced in the rain.

wääääh

>.< snovig och hostig. Den här jävla astmaskiten kan gå och fucka sig själv nuuuuuu!
aja, har rensat rummet på skit och garderoben, blev så lite kvar i garderoben att jag fick panik..aja, det är det som används liksom. Får köpa nytt helt enkelt -.- haha, men ah..nu ska jag sova (not) HAHA, imorgon ska jag dammsuga rummet och plugga lite :) najs suprise...nu ska jag ta ett jävligt stort glas med vatten med isbitar i och det ska bli gott! PUSS

du förtjänar bättre..

förlåt, jag är en usel vän.
en asdålig bild till detta inlägg, inte alls passande. Men får duga. Bättre det än inget?

vossen!

nu är hunden där hon hör hemma - i min säng. Inatt kan jag sova gott. Så ska kolla ett avsnitt av GP sen sussa. Det är en dag imorgon också! Weho!
älskade vossen, känns så bra att ha henne hemma igen. Snacka glad hon var när vi kom och hämtade henne, hoppade på alla hon såg och svansen i 350, HAHHAHA, älskat asså.