Jävla äckeljävel

Alla dessa skitprodukter har gjort min hy i ansiktet askänslig, inte visste jag det innan jag stekte i solen? Nu får man väll ta konsekvenserna och vara en tomat..men det röda har lagt sig lite och huden är slät som vet inte vad................................en pingisboll x'] Så det var ju bra och imorgon får jag vara ute i solen igen :D Men asså.......................idag har jag och mamma namsdag som vi firade med Thaimassage, det var asskönt! :'DDD Och idag gifte sig mamma och pappa på stranden, grattis! <3

Nu ska jag sova. Heidooooo


Ni vill INTE vara mig nu..

sitter på hotellrummet helt sönderbränd och kan knappt röra mig. Svullen också. Trots SPF 50...........suck :'( Ska sitte här inne hela dagen och tjura, kolla på OC och äta mitt haribo-godis.


man bara måste älska bruno-shortsen som kostade 10 spänn.

in thailäääänd

tja :'D i have it awesome here! :'D HHÖÖHÖHÖHÖÖHÖHÖHÖHÖ, asså...ehhhhhh, har inget att skriva :') Förutom att jag har bränt nesan ganska badly och jag träffade Emmööh idag, vi hade kuuuuuuuuuuul. Har saknat den skitungen! Saknar er alla där hemma! 12 dagar kvar :') fast...:'(

ehm, ehm, ehm, ska sola åt er också! Så fort det röda försvunnit :P :$ akward..

Jag håller på att ladda in lite bilder på facebook, så ni kan väll kika in där så slipper jag lägga in här..men ska dra nu! PussN! :*


bränd andra dagen, dethär bådar inte bra..............................

blogguppehåll

i 14-16 dagar. Tar med mig datorn men kommer inte bloggis. Ha ett bra sportlov så hörs vi om två veckor :)<3


Min hund snarkar..

-

NATTI NATTI!

öh.leisdrhlbm k,lp

houston, we got a problem..

min handbagage-väska är borta. Jag svär det är min djävul till syster som har snott den och glömt den hemma hos någon kompis eller något. Jävla skitunge. :@@@@@@@@@@@@@@@

Ohlalalallala

Men tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaba.

Vet ni? För vet ni mer? Ojjj, vet ni???? Jag gick ut med hunden i foppatofflor. Och vet ni? Det blev blött >:(

höhöhööhöhöhöhö, nu ska jag packa .... och vet ni???? Jag lyssnar på sommartider! :'D Ohlallalalalala.

Vet ni mer??? Det luktar PIGGELIN i min necessär...SÄR, haahhahhah SÄR! NECESSÄR, HAHAHHA
PUSS PÅ ER!


Min syster kommer döda mig om hon ser denna bild.. :$

hej.........

san! Usch, fy och blää...så trött och tjurig.

jag har sovit..i 4 timmar. Vaknade för att jag var så varm. Sääär, seriöst - fryser alltid när jag går och lägger mig och vaknar för att jag är så varm. S-Ä-R. Mhm, iaf. Jag vill fortsätta sova men måste packa och skit..ska göra mig en kaffe latte nu så att jag orkar vara vaken resten av dagen! Ni får ha en bra dag! :'D


gelenaglar

Detta har jag sysslat med i flera timmar. Nu - Godnatt.


-

det är så skönt att gråta, och alla behöver vi det.



ibland, ibland blir jag rädd för mig själv. Jag tappar bort mig själv, vet inte vem jag är. Som nu, jag blir rädd och börjar gråta. Ser någon annan i spegeln. Så rädd.

Jag är så stressad och har så mycket att tänka på att jag glömmer bort mig själv. Och nu, vet jag ingenting. Är så förvirrad och så har man gråtit så att man sitter och gäspar. Godnatt. Hörs imorgon, då får vi se vad jag orkar göra med mitt liv.

Hejdå, sär.

Jag är så ful, ful, ful.

.

fan vad arg jag är.

http://annelielizabeth.blogg.se/images/2010/1274804_500_367_114414262.jpg

tagga, tagga, tagga! :'D

nice, nice, nice. Inte många dagar kvar nu asså! :'D Blir så exalterad när man börjar packa :DDDD Men iaf, imorgon ska jag klippa mig..någon som vill följa med som mentalt stöd?????? Och så måste jag köpa lite stuff också. Är taggad inför denna vecka asså. Mycket ska göras men inte som tar mer tid än vanligt. Awesome! :'D




you bet ya sweet as I do!

Hallluuu, blev inte till att klippa mitt lilla slitna hår. Allt, då menar jag ALLT var stängt. Sär-bålsta, helt efterblivna! Haha, men iaf...............................nu ska jag, ööööhm..inte göra någonting :) Jooo, packa & lyssna på musik! :'D<3


Jonja älska sina pez :'DDD

och...


pim pim! :'D Jag vet, jag är barnunge. En stolt en ;D

oooouuufff

jobbig promenad var det med vovven. Höhöhöhöhööh, men iaf. Vaknade....vet inte när :$ men sent vare iaf, gick därmemot gick jag och la mig lite sent också. Men iaf, idag har jag hittills bara suttit vid datorn och gått ut med hunden. Ska åka och klippa mig snart (om det är någon frissa som har öppet) annars klipper jag mig imorgon =) Men nu sitter jag och lyssnar på "count on me" ååååh, asså älskar verkligen låten och budskapet! Underbara Bruno Mars! <3 Men iaf, ni får ha en bra söndag, för det ska jag :)
Ronjis


halvdann "före" bild på mitt hår..asså seriöst, pallar aldrig ta kort med systemisen..så feta bilder att det tar åååår att ladda upp så man tröttnar och avbryter så blir det en webb-bild iaf.

btw, mår lite bättre idag :') Ingen feber, bara ont i halsen!

Livet är underbart ♥

Jag ska inte säga åt er vad ni ska göra av era liv. Säger bara vad jag tycker man ska göra utav det.

Man ska ta vara på det, en sådan gåva kommer inte vaje dag. Visst gör man saker man ångrar. Jag ångrar mycket, men man gör saker av en anledning, kanske inte alltid utav den bästa anledningen. Men men..jag ångrara att jag har deppat så jävla mycket. Jag har inte tagit vara på livet, har tagit det för givet. Har velat försvinna. Men jag ångrar det såå badly. Så nu försöker jag, varje dag att ta vara på varje sekund, minut, timme, dag, you name it. Man ska inte hänga upp sig på saker. Citatet som har fått mig att förlåta, glömma och gå vidare är "Den som har fått dig att gråta är inte värd dig" Så få ord, så kloka. Så perfekta. Sitt inte och tyck synd om dig själv om det inte är nödvändigt, gråt inte över någon som har sårat dig. Den personen förtjänar helt enkelt inte dig och du ville inte såra personen, visst men vad finns det att göra när någon inte vill förlåta dig? Jo..glömma och gå vidare. Men det finns inget att förlåta. Jag har haft ett par tuffa tider i mitt liv. Där jag inte har haft någon att prata med, tyckt synd om mig själv, tagit ut det på andra, dolt mina problem, försökt förtränga dem, nekat andras hjälp (eller rättare sagt; inte tagit emot den), svikit andra och framförallt har jag svikit mig själv. Men den där känslan man får när man bara vill leva, för dagen. Inte för det förflutna, men kanske hoppet om framtiden! Man ska se framåt inte bakåt - men framförallt ska man leva i nuet. Och ta  dagen som den kommer och vara ärlig. Är nyckeln till ett gott samvete - att ljuga blir bara komplicerat och kan förstöra livet för någon annan än dig själv och ditt samvete.

En sak jag har lärt mig under min tuffa tid är att ta vara på det man har och att glömma, förlåta och gå vidare.
Sitt inte och deppa - gå ut och lev livet. Nu =)

Så nu går alla in på spotify och lyssnar på Life med Ulrik Munther. Klockren. Ha en bra kväll sa tjejen med feber och halsont. Kanonkul!


Much love on ya all. ♥

The O.C

det är aldrig ett öga torrt efter att man har kollat på o.c
.. men nu är min kudde helt blöt x') så sorgligt! :''(

<3 Kärlek till serien!


Förlåt för förra randominlägget som jag tog bort nu..haha, men iaf. Imorgon blir det en städdag och kanske klippa mig (om något har öppet) Men asså, jag är besatt av O.C så ska kolla lite mer nu. Men först - ehm, ta något som lindrar halsont, vad kan det vara? Orkar inte göra te.......har inga halstabletter......ehm, yogurt? Mums :') Och så måste jag sänka golvvärmen eller öppna fönstret. Damn i'm hot. Nerå, men asså jag är varm. x'] Men ha en bra Söndag! Puss & kram skumbanan :')

http://safiis.blogg.se/images/2011/big_the_oc_2_51561393_129921552.jpg

http://sitoblog.files.wordpress.com/2008/02/the_oc.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_c7ezlxHOKYY/SK27bVdZMxI/AAAAAAAAATM/tKBgUFXiUu0/s400/153138__seth_l.jpg
My very own McDreamy & hans Captain Oats.



vovven är bortskämd..

ööhöhöhööhöhöhöh, jag anpassar min musik som jag lyssnar på för att inte jag ska väcka vovven som sover i min nybäddade säng..och städar tyst för att hon inte ska bli störd. shhhhhhhhhhyyyy!

bortskämdmensöthund.nu

http://hundenlattja.blogg.se/images/2010/566_88876883.jpg

jag saknar inte dig, jag saknar den du var.








Ahahaahahhahahaha...chattar med Mohammed och har inte gjort ngt av det jag ska göra, men jag sitter och laddar upp med lite godis och musik för att sen städa och fixa opch skriva ner allt och skit :')

cont on me

seriöst, den blir ALDRIG dålig :'D ÄLSKART!

http://marsbruno.blogg.se/images/2010/bruno-mars-keps_119756928.jpg

lördag. Woho.

Med lagom mycket entusuismen i..not. Tråkig dag! Blev en liten sväng upp till mommo som tog..eehm..hela dagen. Norrtälje. Men iaf, dåligt med uppdateringen. Men so what? Sen i Onsdags...hmm, hänt sen dess? Mer skola, "slugen" och Fredagsmys efter skolan i fredags med tjejerna. Red inte i Torsdags och Fredags för att jag kände mig dålig och idag vaknade jag med halsont. Aja, hinner säkert krya till mig på Torsdag då jag drar. Hmmmmm, kommer bli så jävla mycket att göra denna vecka som kommer. Men jag envisades med mig själv i Fredags att jag INTE skulle plugga över helgen för att jag ska ta det lugnt och chilla ner, men nu aja. Kanske ska klippa mig imorgon om något har öppet här i Bålsta. Sen så...ehm, vet jag inte. Men måste köpa rätt mycket saker och skit till Thailand och så måste jag plugga undan i skolan! Plus göra prov och musikuppspel ngn annan dag än på Fredag då det egentlöigen ska vara men då är jag borta..såååå ehm. Lyckat. Menmen..det kommer nog gå bra, ska ta det lugnt imorgon och vila upp mig för en hektisk vecka. Men nu ska jag skriva upp lite vad som behövs att köpa och lite vad jag behöver packa och sen packa lite.

btw..jag tror inte att det inte finns någon som inte vet att jag tappade nallen i toaletten men det gjorde jag..men nu har jag iaf en fungerande nu..men det blir till att spara till en ny mobil. Men det får bli när jag kommer hem! :'D Men ah..nu ska jag fixa lite. Ha det bra, hej!


5 dagar kvar :'D<3

gå och ta er.

ska sluta med allt (ridningen och gitarren) Ta tag i mitt liv och rycka upp det. Just nu .. är allting en röra. Ingenting är som det ska och jag har ångest varenda morgon/dag. Och det går inte en vecka utan att jag gråter.

Idag, när jag kom hem. Började jag gråta. Fick ett litet nervsammanbrott och jag ville/behövde prata med dig marie idag men jag..hann inte :'( Men fan vad jag behöver det <3
..hade så ont i kroppen och sååå trött att jag gick hem från "slugen". Ja..så kanske det är - jag gråter för att jag är trött och vill sova!? Varför sitter jag här för?

.. men fan. Måste tvätta ansiktet, byta om, borsta tänderna och göra fucking allt innan man kan gå och lägga sig. Men då kommer man ju vara pigg sen. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag HATAR, HATAR, HATAR, HATAR det här! Jag orkar ingenting längre. Vill ingenting.

Men aj, det svider när jag gråter? Sär.. men iaf, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. FAN NEEEJ, JAG ORKAR INTE!? Slänger av mig kläderna och tar en sväng med tandborsten och går och lägger mig sen..ansiktet får vänta till imorgon.

MEN SÄR?!?!?!?!??!?! MÅSTE UPP FUCKING 05.00 FÖR ATT PACKA OCH SKIT! Ja, jag ska sova borta imorgon..hos vem eller vart vet jag inte. Stress, stress, stress. Jag pallar fan inte.

0.o

vaaaaaaaaaaaaaarmt! varför är det alltid så jävla kallt när man går och lägger sig men så är man svettig när man vaknar? Weeeeeeeeeord.

Men iaf, guuuuh så gott jag har sovit! Förutom när jag vaknade och försökte somna..kunde inte ligga på hela vänster sidan..är blå-slagen på bemet och på ryggen. Aj! Men iaf, skola idag sen soul ikväll :) Kommer hem seeeeeent och uppdaterar antagligen inte då. Så..ha en bra dag :)


Count on me - Bruno Mars. BÄSTA!

"You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do"

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye
.

Love you girls! :'D





8 saker ni kanske inte visste om mig (förutom dem där ovanstående tjejerna..dem vet allt om mig :S)

1. Jag kan stå och smörja in mig med återfuktningskräm i en evighet..
2.  Jag blir riiiiiiiiktigt flummig av socker..
3. Jag kan inte duscha snabbare än 20 minuter.
4. Jag har gansla lätt för att hänga mig upp på saker. Som sitter kvar i hjärnan lääänge..men när jag väl har släppt det - så har jag släppt det för gott!
5. Jag är så kräsen med mat att det inte finns på kartan..:$
6. Jag är random, hahahahahahha..man vet aldrig vad lilla jag hittar på :) Näh men, mitt humör har mååånga sidor. Hahaha,
7. Jag är alergisk mot jordnötter.
8. ähhhhhhhhhhm.........Jag har en guldfisk.
9. Jag ljög om åttan för att jag inte kom på något att skriva..:$ Men jag har en hund och två små söta ninisar :')

:'D Happytears!


tyckte att det gjorde ont när jag satte mig på knä för att öppna mitt skåp -.- Haha, bilden gör det orättvist. Webbkamera u know. Det är mycket rödare och större, trodde det var inre blödningar först fan x') DET ÄR FARLIGT ATT ÅKA SKRIDSKOR!


Och jag är så glad :''''''''''D För äntligen har jag fått ett svar :D Thiihihiihih. Life gors on.....BRA :D

PUSSHEJ!


det går bra nu.

ahmagad. Den där låten har fått mig att inse! Korkad jag har varit. Seröst, ska inte slösa mer tid på att deppa om det inte är nödvändigt. Lev livet ftw! :'D

Skolan idag - helt okej..lite sådär roligt att jag ramlade typ.........10 ggr och faceplantade 3 av dem gångerna -.-' men kul vare! Nu ska jag duscha, äta middag, kolla TV, kolla på OC i sängen. <-- typisk kväll för mig. GAAAAAAD jag älskar dem :'D

PussN!


9 dagar kvar :'''''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<33333

:'D

skönt!

guuh så hääärligt. Jag var ju som ett stort frågetecken igår men idag är allt helt OK.


Jag har gjort mina val till gymnasiet, men man kan ju fortf. ändra, vet ju inte riktigt om jag vill ha UBG eller Fridegård som förstahandsval? Och så har jag stenkoll på vad som gäller med moppegrejjerna :) As nice, nu ska jag bara fixa mig inför sängen och sen kolla på lägga mig och kolla på OC :) Måste bara välja kläder till imorgon. Och så ska det vara så jävla kallt ute ja..kul!

och det har löst sig med 3/4 pers :P ..

okej.. 2½/4 kan man säga :P x''')

Men natti natti :)

hard life.

att bli sårad, gör ont. Men det gör ännu ondare att såra någon utan att bli förlåten.

Livet har nått sin botten nu. Hoppet finns, lågan är inte släckt. Men kan någon få den att brinna mer?

..




;O troru själv att jag ska slösa bort mitt liv på att deppa över dethär? Det finns så mycket mer jag vill göra. Vi lever en gång. Sen dör vi. Man ska inte göra saker man sen kommer ångra - som att slösa bort tid på att deppa över någon som inte förlåter en för att man inte kunde styra sina känslor..

'Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now, so let's try
To live our whole life out
And it starts now

My parents, they say
Do all the fun tomorrow, do the boring stuff today
But I say that's wrong
I'll do the fun things today, and the other things can wait

'Cause we only live once
So don't blow it, take a chance
To do exactly what you want


KLOCKREN.

puss på dig!

Bästaste Therese. Hahhaa, asså..jag var påväg att skriva värsta deppinlägget men så såg jag denna kommentar;

Hahaha, och vadå grym? Du kunde inte alla frågor! SÅ DET SÅ! Men min lilla knasboll, jag älskar dig så.

sis <3 sis.

.........

ööööööhm. Jag är t-r-ö-t-t.

Jag har frysit hela dagen. En gång så att jag höll på att börja gråta. Men fick iaf låna Linneas kofta. Tack..men frös ändå. Hade på mig två koftor dåra..k bry. Men iaf, nu har jag kommit hem och tänker INTE gå ut mer idag......nu sitter jag med halsduk och mjukiskleeeeder på mig.

Och jag är så jävla tjurig, arg, frusterad och bekymrad. Allt i en kombination med att jag är trött och hungrig och jag är så jäääääävla less på maten vi äter här hemma när mamma och pappa går på ngn jävla GI-metod. Så idag ska jag fan ta mig friheten till att laga spagetti och köttfärssås!!!!! .slut


..jag kanske behöver prata med ngn? Eller..? Jag vet inte mitt egna bästa.., men jag har iaf släppt dig för ett tag iaf. Om inte du tänker bry dig, varför ska jag göra det då?



Emmmöööh, min lilla knas. Saknar dig!


my world is falling apart..

seriöst, det känns som om allting är påväg att falla ihop..

- jag har ingen koll på gymnasievalet eller gymnasium.
- bandet mellan mig och 4 personer har förändrats..med 4 pers. Hur fan hände det?
- jag funderar på att sluta rida. Helt.
- Jag vet seriöst inte vilka jag kan lita på..
- Jag mår allmänt dåligt..
- jag har ingen koll på mopedsakerna..
- jag känner att jag INTE kommer våga haffa moppekillen vilket jag kommer ångra grovt.
- Jag saknar att ha någon nära, att ligga i någons famn.
- Allt känns konstigt och jag vet inte vem jag är. Har tappat bort mig själv.
- och jag behöver en tjej som jag inte står lika nära längre..

..två veckor i Thailand med bara familjen (minus brorsan, som jag saknar) kommer jag behöva. Att inte behöva tänka på annat än att sola, bada, äta gott och shoppa.

Vad händer? Så konstigt, alltihoppa. & jag har verkligen ingen lust att gå till skolan imorgon, med tårarna i ögonen säger jag att jag bara vill vara hemma, få koll på allting och sen börja på nytt. Men jag behöver en dag för det. Imorgon kommer jag bara gå runt i skolan och vara allmänt fundersam, tänka på allt. Och allt som behövs göras.

var det skridskor på idrotten denna vecka, eller nästa vecka?? Vilken dag ska jag ha idrott eftersom jag och några andra ska stå i disken på Tisdag? Tror jag det var, är inte säker. Måste fråga Leila. Vad ska jag jobba med? Vilka sidor skulle man läsa? Vad ska man lära sig till vad? Vart är pappret till gymnasieintagningen? Hur gör man för att välja gymnasium? När var sista dagen? Hur många veckor tar det innan uppsägningen till ridningen gäller? Ska jag sluta rida? Vilka kan jag lita på? Vad vill jag lyssna på för musik? Vad behöver jag köpa till Thailand? Ska jag köpa dem där tydligen - fula skorna? Vad ska jag ha på mig imorgon? När måste jag gå upp för att hinna med allt jag måste göra på morgoenen? Vad ska jag äta till frukost? Vad ska jag göra med mitt hår? Måste sätta mobilen på laddning.

OCH VARFÖR ÄR JAG INTE TRÖTT? Jag får snart ett nervsammanbrott.





och inte blir det bättre utav att jag inte kan släppa dig förren du ger mig ett svar. Att gå runt och tänka på dethär tar så jäävla mycket energi. "Någon som har fått dig att gråta är inte värd dig" Tack, då vet jag. Jag som har gråtit floooooder över dig. Det där citatet har hjälpt mig att trycka tillbaka tårarna och le och tänka att allting blir bra..in the end. Nu ska jag gå på toa, ta ett glas vatten och sen lägga mig och kolla på the oc.

Hur vet man att man kan lita på någon?

ööhm..

godnatt.



såå..förvirrad right now..öööhh 0.o

mjao, LÖRDAG! :D

Men lördag jaoooooo :D Ska dra till stan/kista vet inte vilket det blir m..men iaf runt klockan eett..sen blir det chiiiiill hemma hos Theresi :) Sover över där också :) Så........mer uppdatering imorgon :) Orkar inte slänga upp en bild för nu ska vi dra till bålsta c :)


fredag, underbara fredag!

Men tja! Fyfan vad härlig dag! Inga problem med att ta sig till skolan..och sen sluta 10.15. Går till tågen och ser att dem är bajsiga då beslutar jag, Therese och Linnea att ta en fika på ett café i spånga. Och guuuuh så härligt det var, behövde verkligen det! Och vi snackade om tha future och vi är såå taggade jao! Verkligen AS nice. Hade lite tur med tåget på hemvägen, det var försenat men kom sen i tid :) Drog hem till Linnea och blev ännu mer taggade, men denna gång på att shoppa! Fy fan vad bra vi är att peppa varandra! Höhööh, men det var as nice! Sen drog jag vidare hem till Tesiiiii när Linnea skulle gå, vi satt vid datorn och hade kuul, gick sen ut och fotade. :) LOVEYOUGIRLS.

Sen såååå...åkte jag till stallet och red på EDEN :) Gick också AS bra, hela dagen har varit as nice. Nu har jag träningsvärk i magen (redan!?) undra hur det kommer kännas imorgon..men iaf, har ätit middag och ska nu kolla på let's dance :) Imorgon blir det förmodligen kista med Linnea & Therse och kanske några andra? Kommentera isf, har mobilen hemma hos Linnea :P


igår var btw en k-a-t-a-s-t-r-o-f dag för mig..det var hemskt. Skolan och allt, usch. Bilden är klockren.


men idag jag vara glad :''D Thanks to my girls who made my daaay :D

aoch..

diss på huvudvärken vavavavavavava..s-p-r-ä-n-g-s. Vila, andas, ta det lugnt, vatten SEN panodil. TACK DÅ. -.-'

KLAGOMÅL, KLAGOMÅL! Herregud.. Skolan idag - helt OK.

Sen..gitarr.. inte okej. | vad fan ska jag göra..?

Moppekurs - helt out of focus liksom..

nu - middag/duschen/sova........!

ORKAR INTE DUSCHA, MEN MÅÅÅÅSTE.

Jag har äppelskal mellan tänderna :''(

OCH FET DISS TILL ATT MAN INTE KAN LYSSNA PÅ MUSIK NÄR MAN HAR ONT I HUVUDET!

Skiter i bild.

sluuuuuuuta!

hör hjärtat i öronen, känner hjärtat i halsen. Får svårt att andas. Chocktillstånd, känner inget, ser inget. Huvudet snurrar, hjärtat stannade.

Detta hände mig när jag var ute och gick med hunden och blev förföljd av ngn gubbe mitt ute på landet..blev skiträddd. Har ni någonsin reagerat såhär när ni har blivit rädda? Det var sjukt läskigt iaf..och seriöst, Tessan (och alla andra dessutom!) måste SLUTA SKRÄMMA MIG I SKOLAN och annanstanns..blir ju fan scizho..eller hu fan det stavas x)


segt är ordet..

Men tja snyggingar! Denna dag har varit otroligt seg..morgondagen blir väll antagligen segare med prov och grejjer..men iaf. Koncentration i skolan iaf men sen PH..och sen slapp på mammas jobb och sen vidare till enköping på moppekurs från 17.30-20.15 .. seeeeeegt men guuuuuud..hade värsta ögongodiset! HOT! Då vart det en aning roligare :D Kanske ska lägga in en stöt? ;) Hahah, näh men nu ska jag göra mig redo för sängen. Är otroligt trött! ;O Men vi hörs imorgon vid samma tid, moppekurs imorgon också! Goodbyeee.

mjeeeeee, jag som trodde att min hosta hade försvunnit..öhö, neeeeej! :'(







I tried, you didn't, i'm done!

ÅÅÅÅH, känslan utav att ha släppt en person! Så..befriande. Äntligen kan jag vara lycklig på RIKTIGT :D
AWESOME!

"För jag tror att du och jag tillsammans,
skulle vara som en dröm om vi ger det en chans."

Att tro är att icke veta! & jag visste inte. Och det blev inte så. Dot.

Det är svårt att sluta gråta
Det är lätt att tappa tron
Det är svårt att acceptera,
att man älskar fel person
Ett steg i taget,
ur den ensamma ensamhet
En dag närmare,
den sanna verklighet

Ta tag i situationen
Stick ut och passa på
Tänk på solen,
när dagen den känns grå



:D

NATTI NATTI

godnatt :)

Tjaaaa, godnatt! Imorgon väntar en lååång dag..

ph i skolan så jag slutar 15.15 och sen moppekurs 17.30 sen hem och såva! *sova.


Bildbrist....................

men tjaaba

Hejjj....har pluggish idag och ätit massor av mammas goda coccostoppar! MUUUMS, och inte nog med det. Syster och pappa kommer hem med semlor..MUMS! ;O Men iaaaaaf, jag har pysslat lite med vad jag ska köpa när vi får pengar och sååå..nu ska jag packa lite sen hoppa in i duschen lite snabbt för att sen äta middag och kolla på solsidan :) Älskar verkligen kvällar! <3 öÖÖÖÖHÖÖHm, hejdå :)


Kolla vad jag hittade på emmys blogg <3 nostalgi. Gud vad jag saknar den lilla skitungen. Också kallad busunge..men hoppas vi träffas i Thailand! :D <3

små negrar i saaanden

Men tjaaaaaa, hejsan, hejsan, hejsan.

vaknade..nu..drog upp datan det första jag gjorde. Chattar med Mallan :)<3 Kom på att jag inte får jogga heller..fan! Jag som var så sugen på att jogga! Äsch, får väll göra lite mindre ansträngande saker..jag seriöst hatar att ha astma. Vaknar för att man måste hosta upp massa äckelsaker. Då det känns som om man hostar upp lungorna..mysigt värre liksom not!?

Men ska dra nu......eta stor frukost :D


hahaha, gammal bild från midsommar i dalarna något år.. JAG SAKNAR DEN DÄR TRÖJAN SOM ÄR BORTA..

iaf..hejdå!

wiiiiiiiii

Thihihihihiih, fett kul det var hemma hos Sussie och Roffe asså! Jag förstår fortfarande inte hur Roffe kunde utklassa både mig och Tessan i dans på wii? Herregud..men nice var det! Glömde bort tiden..och andra tankar, så det var asskönt! Däremot fick jag lite för mycket tid att tänka när vi tågluffade. Det var ju inte så särkilt kul..

Men nu är jag hemma, halv två..är astrött. Men ni..idag när jag var ute och gick med Lattja så upptäckte jag en hel del negativa saker med att ha en hund i koppel (vi bor ju på landet så jag går aldrig ut med henne i koppel, men nu var vi ju i Viksjö)

- Om man springer upp på en snöhög och hunden får upp ett spår på något blir man nerdragen och får ont i rumpan.
- Om man går på det man tror är asfalt när det ligger snö på det fast det är is under och hunden drar så ramlar man och får ännu mer ont i rumpan.
- Om man inte har några vantar på sig och måste hålla i kopplet på vintern så får man ont i händerna.

..Men min hund är REN lycka! Haha, när vi dansade på wii så ville hon dansa med mig..eller ah..busa..hon hoppade upp på mig x) KNASHUND!!

Morgondagens planer:
- Vakna..x)
- skriva rent svenskan.
- göra sit-ups och sen ut och jogga med vovven.
- Ta ett långt skönt bad
- avsluta med solsidan!


Det är okej att spåra ur ;)

Lördag, underbara Lördag! Idag blir det till att tågluffa med tjejerna :D Höhöhöhö, tar inte med mig kameran.......orkar inte bära på den tjockisen :P Iaf....hej :) Jag har inget att säga. Och jag har ju ändå minst läsare på lördagar så ah..hejdå! :D

Gooooosh, jag har sån träningsvääääääärk i magen! Och jag bara älskar det! Är ju ett tecken på att man har gjort lite för magen iaf :D 19 DAGAR KVAR, GAAAAAAAAAAH :D:D:D

Jag är så glaaaaaaaaaaaad :D


Lekte lite i picnik, därav den där fula saken...
Fast den andra bilden är icke redierad..det var på hemvägen från Thailand förra gången..snart är jag där igen, aweeeeesome! :D

Men ååååååh, nu måste jag städa mitt rum! 0_o

nothing to say or do.

Jag tänker inte låta dig påverka mitt liv så mycket mer. Och absolut inte låta det gå över gränsen och börja göra illa mig själv. Det får inte hända, och jag är stark nog att inte låta det hända. Även fast jag mår förjävligt. När kommer jag någonsin kunna le och säga att jag mår bra och samtidigt mena det?

Det är bara att glömma och gå vidare. Men jag vet att det inte är bra att förtränga saker, men just nu så..måste jag. För min egen skull. Är så trött på att bli tårögd/deppig så fort jag tänker på vad jag har gjort. Men vafan, jag måste släppa det och gå vidare. Du bryr dig ju ändå inte vad jag gör så vafan?

Iaf i allmänheten så ska jag försöka vara mig själv..men som igår när jag duschade så är det väldigt skönt att gråta för att man känner inte om det är vatten eller tårar. Så..förlåt om jag har varit tråkig och dampig och spridit dyster-het, men det ska troligtvis ändras nu..

Glömma, gå vidare & vara glad. CAREFACE.





med hosta och ont i halsen ska jag nu lägga mig och kolla på let's dance och kolla i tax-free katalogen! 20 dagar kvar! :D

sorg, smärta & ensamhet.

tomt.

ännu mer tomt.

tommare.

borta..

...tårar, så meningslösa rinner ner på kinden. Meningslösa.

Att förlora någon så meningsfull, det gör ont.
Att bli så missförstådd, ger bara missuppfattingar.
Att inte kunna kolla på personen utan att tänka på allt man gjort. Det gör ont.
Att veta att inget kommer bli som förut. Det gör ont.



Med halsont och frossa har jag ingen lust att gå till skolan imorgon. Men jag måste. Förlåt, men jag känner mig inte..mänslig just nu. Helt lost, i min egen värld sen ljudet försvann och jag såg prickar, ramlade till och sen blev allt konsigt..tror jag var påväg att svimma..det hade ju inte varit så bra eftersom jag badade.

Nu måste jag..ta ett glas vatten och sova. I hopp att vakna utan att ha ont i halsen.

Jag behöver dig nu bästa, bästa du <3 Ibland bara hatar jag att bo i Bålsta.

"Vi som hatar när man vaknar upp ur en underbar dröm och kan inte somna om"

...<3

Hejsan svejsan. Bra dag :) Men det var bara en aning kaotiskt att ta sig till skolan..tog typ bara två timmar 0_o höhööhööh, allt på rund av SL. Hmmm, panik fick jag också (har sån här..klausofobi eller hur det nu än stavas) Men jag fick fiska på nattas mobil och det fick mig att glömma att jag var instängd på ett tåg 0.o TACK NATTA! <3 I skolan iaf, pluggade jag på så bra jag kunde och sen efter skolan blev det till att åka hem till Linnea och plugge lite kurs :) Men sen skulle jag ju rida ja..MEN jag glömde bort tiden så jag missade det :$ Höhöhö...men iaf, sen skulle vi åka och kolla på moppe men det var något fel med den så vi skulle komma tillbaka efter helgen. Men nu är det klart iaf att jag har plats på kurs mån, tis & ons nästa vecka :D snart ni blir det farligt ute på gatorna..! Moahhahhaha, men iaf. Hejdå :)


I miss my Emmöööh! <3 :*

öööööhm

flumm! Alla kollade på mig idag som om jag är knäpp eller något..:( Men flummig var jag när vi var på globala gymnasiet vilket var en väldigt bra skola men dem har tyvärr inte den linjen jag vill gå. Dagen i allmänhet har varit bra :) Fast vissa stunder vill man ju bara trycka på "delete" från minnet så man slipper gå runt och tänka på det liksom. Men iaf, älskar mina vänner som är sjukt knäppa asså..KNÄPPARE än mig! Men iaf, vi åt pannkakor + pluggade lite hemma hos Linnea :D Och sen globala, och sen hem till Bålsta. Åt nyss middag, ska fixa mig för kvällen och sen plugga LITE. Eftersom jag är så jävla pigg för att jag har ätit en del socker idag asså..:$

iaf, hejdå.


"Hur fick du den blåtiran ?" "Såg du det trädet i parken ?" "Ja ?" "Det gjorde inte jag...."

HHAHAHA, vet ni...? Asså jag är fett glad! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
AAAAAAAAAAAAAAASSSSSÅÅÅ, nu ska jag hoppa in i duschen och bestämma vad jag ska ha ¨på mig imorgon..vill ha ngt mysigt och "fritt" if u see what i meen..men grejen är att man kan inte gå med mjukisbyxor till skolan..det ser ju bara förjävligt ut och jag är trött på leggins..men det är ändå skön att ha det..och jag hatar att ha på mig jeans.. -.- hmmm, svårt val här. Vi får se vad det blir..! Jag vill ha en tjocktröja som ligger i tvättmaskinen...awesome -.- hatar det! Usch, fy & bläää. Men iaf, hejdå! Och ha en bra kväll/dag imorgon. Hinner inte (aldrig) uppdatera på morgonen om jag inte vaknar typ..05.00? & går upp då också..inte bara ligger kvar i sängen och latar som jag brukar göra :$ h3h3h3h3, men iaf. Hejdå! :)

Men cp. bloggese vill fan inte ladda upp ngn jävla cp bild. Så ni får klara er utan det, snap!

Save file: fgjfghjfhgjhgfjhgfjhg "Filename already used." WTF?

Hejsan, har fått en del gjort i skolan idag men har inte mått så bra..Men fick en toppen nyhet nu vid middagen! Sorry, men det är TOP SECRET! Nyheten släpps efter/i Thailand om jag får tillgång till internet :) Men det är as nice! :D Så glaaaaaaaaad. Naaaaaaaaw, <3333333333 Men iaf..

Nu ska jag och min syster tjocka oss med lite frödinge kladdkaka m. grädde och kolla på Sofias änglar och senare hoppa in i duschen och sen antagligen ett avsnitt av OC innan jag somnar. Gillar kvällar <3!

http://www.mathem.se/images/products/medium/fryst-kladdkaka-400g-frodinge.jpghttp://www.arla.se/Images/ProductImages_200/17265.jpg

Den där grädden är Linnea toook kär i! Weirdo..

Ha en fin kväll! Puss & kram på allihoppa :)

Men iaf.

"Ett hjärta är inte gjort för att gå sönder. Det är gjort för att ge kärlek, ta emot kärlek. Bli starkt. Mitt hjärta är tomt nu. Det känns tomt. Stillhet, ensamhet. Det känns rent ut sagt förjävligt. Jag är inte stark, jag har slutat ljuga för mig själv och äntligen insett att jag är svag. Mitt lilla hjärta klarar inte av så mycket, och defentivt inte att såra någon. Igen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tomt. Så jävla tomt..kan inte ens förklara med ord hur förjävligt det känns. Det känns som om jag har svikit mig själv, inte lyssnat på mig själv, på mitt hjärta. Så besviken på mig själv. Men jag förstår dig. Hata mig, prata inte med mig. Hata mig, det förtjänar jag. Men du däremot..förtjänar så jävla mycket bättre. Förlåt. Ett så ynkligt förlåt, men det finns inte mer att säga."

Ett inlägg som jag gjorde för några veckor sen. Känner samma sak nu <3


- Att lyssna på hjärtat och lita mer på mig själv.
- Bry mig mindre om vad andra tycker.

bröt nyårslöftet typ........mindre än en månad efter -.-'

niiice, liksom not.