inköp igår/idag




skjorta, stor-rea på GT 49:- ord. 199:-
FYND | strumpbyxorna 80:- på H&M


shampo & balsam syoss. 59:-/st | Trosor 19:- (REA) GT | jag vet att ni vill se mina trosor och vilket shampo & balsam jag köpte. HAHHAHA


skal 199:- netonnet. Nude eller något, skittunnt..


ett till skal (silikon) detta köpte jag första gången men det var fel därav det nya ovanför. 199:- netonnet
| en liten "väska" typ fodral. 199 :- netonnet.


en iPhone 4

kick up the leaves and the magic is lost.


synkronisering pågår

men tjabatjena, livet med iPhone är underbart! Hihih, öhm idag har jag bara jobbat och shoppat. Lägger in senare vad jag har köpt. Tog med mig hem massa godsaker också, mihihihihi ^^ imorgon jobbar jag sen på lördag drar jag till göttland :) det ska bli naaajs.


den där med jordgubben åt jag nyss, den var halvt god..lite kladdkakesmet-feeling på bottenen med vit chokladmousse, not ronja-style. Men go' va' den ^^

Natti

köpte en iPhone idag, woho..mycket att göra men antar att det är värt det? Klart köpte jag fel skal så ska åka tillbaka till netonnet imorgon och sen åka och jobba. Wiho..

Men ah, hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit helt ok. Väldigt stressig och så men ja.

Nu håller jag bara på med att ladda ner typ tusen appar, medans den gör det så ska jag gå och duscha.

PussN.


27e Juli 2011

Hejsan allihoppa. Vad ska ni göra idag då? Roligt. Jag ska göra en massa saker. Let you know whhhhhhhhhhhhen I come home! :*


hello darlings

what you doing? Får se om det blir av till att göra den där lilla hemliga saken imorgon..anledningen till varför jag håller saker hemliga för er är för att ibland så säger jag saker som sedan inte blir av så istället har jag beslutat mig för att inte säga något färrän jag har gjort skiten ^^ Höhö, men japp. Är bara så sjukt irriterad på mamma att jag bara ååååååååååååh. CP. Men annars då? Jobbar torsdag & fredag. Drar till Gotland på lördag. Mhm, japp. Kommer hem sen igen på fredag nästa, nästa vecka då jag ska jobba på lördag. Sen den 12e tror jag att jag åker ner till emmy kommer hem den 16e börjar skolan den 17e. Japp, så är läget. Allt planerat och klart. Bara hem och packa om och åka igen.


pluttnutti. Nu ska jag gå och dricka lite cola trots att jag typ är hyyyyper och måste sova för att gå upp lite normal tid imorgon. Japp, japp.

say what you need to say

jag blir bara så irriterad. Asså jag orkar inte med ditt jävla tjat längre. Fyfan vad irriterad och arg jag är nu.


Fyfan vad arg jag är.

uptown, downtown. Whatuuuup?


Jag bjuder på denna, men jag vet inte om Emmy gör't men vi säger så nu va :)

hallihallå. TÄNKTE en sak, före & efter bild på hårfärgen (håret ser ut som förut typ, bara någon cm kortare eller så. :)


HAHAHHAHA, kommer knappt ihåg detta..eller jo, typ. I vintras/våras. Då det var pissvarmt. Hehehehe. känns konstigt. För jag kommer ihåg att det var så jääävla varmt denna dag men ändå var det typ snö kvar ute. varmare då än nu, that's just weeeeird.


den bästa bilden jag har just nu, ska ta bättre imorgon på hela håret, okej? Bra, håll ut.

nobody's perfect.

http://emicanivar.blogg.se/images/2011/tumblr_loqwulwzo51qbpwzeo1_400_large_158451540.jpg

du är stjärnan som ingen ser

hellojsan, nu har emmy åkt vidare till finland - sadface ;(

har haft det grymt kul i alla fall. Sen hon stack har jag bara städat mitt rum och så :) Imorgon ska jag göra en till hemlig sak. Den förra var ju att klippa + färga, fick ingen bra bild på det så ni får nöja er med mongobilden :) HIHIIH, ah men imorgon i alla fall ska jag göra en till sak till miiiiiiig.

peace and love bro.


halvrolig bild på hårfärgen


jag tar första bästa vägen ut


tycker om när du ler en stund mot mig.

Hallojsan, vad har ni gjort idag då? Själv blev jag väckt av mamma så åkte vi till ekerö och hämtade syrran som har varit på ridläger. Sen blev det paaarty, gästerna stack typ nyss. Så nu ska jag bara typ chilla lite till och fixa mig för sängen sen soooooooooooova. Pusselipuss.


every teardrop is a waterfall


jag har blivit vald av andra, det är min hemlighet.



officiellt

nu är det officiellt - jag hör mig själv andas. Det är som att jag håller för mig ena öra. Jag får fliiiiiiiiiiiiiipp, seriöst. Asså damp. Kan fan inte vänta med att åka till doktorn tills på måndag!? :@
jag hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar allt just nu! Håll för erat ena öra, föreställ er att så går jag runt hela tiden!?

!"#¤%&/())#¤%&/()=(¤#"#¤%&/()&%¤#"#¤%&/((/&%¤#¤%&/()/&%


näsan rinner, hostan tar aldrig slut, jag är halvdöv. KAN DETTA BLI VÄRRE?! JAG ORKAR INTE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER JÄVLA ÄCKELPISSFITTA.


tjenamittbena

på måndag händer det, och för typ tredje gången: det är ingenting stort. Bara en liten, liten, liten, liten, liten, liten, förändring för moí!

hallojsan. Idag har jag bara handlat med mamma och fixat en grejs. Imorgon fyller kära pappsi år då blir det lite firande. På lördag blir det partaj. Hur mår ni? Jag mår sisådär. Jag kanske har fått öroninflamation, ska åka och kolla det på måndag. This shit never ends. Och så går jag runt och hostar 24/7 men har skaffat nässpray så det är inte lika illa på näsfronten. Haha, men det gör så jävla pissont i mitt öra..och har ett lock som känns som att det är ett stort fet glas över örat. Japp, aja..ska gå och göra någonting nu :) Tjingeling!
Ronja


AAAAAAHAAA, vilken liten tjej.

lämnar bakom mig en evighet

för ny börjar någonting nytt. Fyller varje ögonblick med ljus, du får mig att känna liv lyckans brus.

godmoorning sunshines! Vilken härlig dag! Fast ser inte ens vad det är för väder ute..hihi, neh men är fortfarande hostig och snorig. Så mysigt så. Idag ska jag åka och storhandla med mamma. Och göra en sak till som är hemlig. Hihihih. Har inget mer att skriva to you guys! Hahhaha, idag ropade jag på hunden för att jag hörde henne stå och nosa på min dörr (-.-) och då kommer mamma inspringandes och tror att jag skriker för att jag har ont eller något sånt, stackarn. Haha


Papi och mami :)<3

hallojsan

tjena, nu sitter jag här nyduschad och så :) Anledningen till att ni inte har fått så många bilder denna vecka är för att min syster har med sig kameran på ridläger.

Men jag hoppas att det blir dåligt väder imorgon. Hihih, för jag får inte bada för då kan jag få lunginflamation säger doktorn. Bajsiblöjan på den liksom.


the suprise

asså mer om den: det är ingenting för er liksom, det är mer som en förändring... för mig, hihi..jag vet inte riktigt än när jag ska lägga upp det på bloggen. We'll see. Ska jobba mer på det denna vecka :) Mjaa.


hahahahaha, josefine x]

suck, suck.

Hejsan hoppsan. Har fan inget att skriva..men kände bara att det var dags att göra ett inlägg igen. Men i alla fall, nu är jag en aning glad över att de börjar ta in höstkläderna i affärerna nu :'D wiho, mer shopping! :D Så det är naiiiiijs. Men neh, har inget mer att skriva to you guys! ttyl.


sis jao.

hemma, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

you know the drill liksom. Men tjena, hemma nu. Är sjukt trött. Sov pissdåligt inatt. Somnade typ 4 vaknade 9 för att det var så jävla ljust. 4 timmars sömn. Yihuu, men ah..annars så rullar det på. Går runt och hostar och snorar mest hela dagarna och bara orkar inte göra ngt alls. Men imorgon ska jag iväg och shoppa lite. Mihi, hejdå.

såhär är läget assååå

aj..haha, dem flesta känner till min långa nagel på tummen. Guess what? Den gick av. Eller inte helt, men det gjorde så sjukt jävla ont. Men aja, nu är den halv. :( Har funtat på att klippa den flera gånger, men nu b3höv3r jag inte tänka på det längre ;P

idag då? Förutom att gå runt och hosta så har halsonten nästan försvunnit men febern är borta :) Så har bara en för jävla jobbig slemhosta och lite snovig ^^, lagom mysigt sådär..

annars då? Idag ska vi åka till mina kusiner i åkersberga. Spenderar natten där också. Kommer hem imorgon fast jag ska inte jobba imorgon. Kanske hittar på något med någon som är hemma, becca är du hemma imorgon? :) Sarina london, mika spa, tessan åland, linnea gothia, becca? Becca hemma? :D:D Eller jag vet föresten inte vilken tid jag kommer hem men på imorgon eller torsdag tänkte jag åka och shoppa lite. Är du på Beccis? :)<3


miihihihihi, WOOT, WOOT!

Jag kan röra mig utan  att det gör ont! Wihooooooooo! :D:D:D:D:D och så rinner inte nästan 24/7 heller, fyfan vad najs. Nu är det bara lite feber, hosta och halsen. Hostan kommer nog hålla i sig ett tag men resten tror jag försvinner under dagen. Får hoppas det. Jag kunde somna om inatt, tur det. Nu ska jag kolla på lite scrubs och sen käka frulle bulle. Nej inte en bulle..x)

peace out!

:'(

godmorgon. Och klockan är halv två på natten. Seriöst, vaknade för att jag nästan höll på att kvävas av min egen hosta..och nu tog jag min astma medecin med adrenalin i, så jag kommer väll aldrig somna. Och det är iiiingen som jag kan chatta med på fejan.

när jag blir rädd så ringer jag alltid någon av tjejerna, som när det brann, när en kille som jag gillade blev tsm med ngn annan osv..men dem ligger väll och sover + att jag inte har något att ringa med.

det gör ont ö-v-e-r-a-l-l-t.

and here comes the tears.

ronja informerar

varm, kall, varm, kall, trött, pigg, trött pigg.

och nu hosta också. wiho.

efter lite friskluft, en värktablett till, astmamedeciner så mår jag hyffsat asså. Hoppas medicinerna håller ett tag nu, i alla fall tills jag ska sova :) Men ha det så skönt ni :) pussN


sakna, avis på dig tessan!

förvirrad

hejsan..det här suger verkligen men jag bara måste berätta en sak som hände idag. Jag har typ sovit hit och dit lite av och på detta är nog det längsta jag har varit vaken idag (tio minuter typ) ah, men så jag typ gick i sömnen från soffan till sängen och vaknade helt jävla förvirrad och bah "vart är mamma och pappa?" hur mkt är klockan?" värst av allt var att jag inte visste vad det var för dag. Sen kom pappa och förklarade allt. Trodde seriöst att det var typ kl 06.00 på morgonen imorgon..stört.

jag mår inte direkt bättre, har fått tillbaka det onda och har ingen lust att gå och ta en ny tablett då börjar jag antagligen gråta för att det gör så ont att gå.

fick säga att jag inte kan jobba på onsdag och torsdag. Got to bli frisk..

detta suger verkligen, förutom att mamma bakat muffins och ställt på mitt bord till när jag vaknade. Skitgoda var dem.



värdelöst

att blogga när man är sjuk. Finns ju inget att skriva om. Ligger fortfarande i soffan och gråter över att det gör ont så fort jag rör på mig. Och ja, jag har tagit värktablett.

peace out. Tar ett blogguppehåll tills jag har något redigt att blogga om. CIAO!

tjena..

hur är läget? Själv ligger jag med feber och tjocktröja, mysbyxor, filtar osv..helt otroligt - gjorde ont när varenda vattendroppe landade på min kropp när jag duschade. Detta är hemskt.

har legat och kollat på TV hela dagen och sovit från och till. Mamma ska baka kanelbullar till mig :') HIHI.



förkyld. Nuff said.

men fan då..trodde bara att det var en en-dagsgrej, brukar vara det..men nejnej. Ni vet när man är sådär att man ligger i soffan hela tiden och när man går så ömmar det i hela kroppen? Välkommen till mig.

Patetiskt..låt och sov med en toalettrulle och nu somna jag igen med en hushållspappersrulle. pthhhff, hhahaa.


soulmate

who doesn't long for someone to hold?

http://data.whicdn.com/images/12111128/22g5c8_large_large.jpg?1310961802 http://data.whicdn.com/images/12110449/tumblr_loic4wp13I1qf3p21o1_500_large.jpg?1310960207

http://data.whicdn.com/images/12010540/1306441041887_f_large.jpg?1310741762 http://data.whicdn.com/images/11148397/tumblr_lf0rixKHfa1qbjw4uo1_500_large.jpg?1308871326

18e Juli 2011

can somebody tell me why i'm on my own if there's a soulmate for everyone?

http://themusicprophet.files.wordpress.com/2010/08/natasha-bedingfield.jpg

3 timmars sömn

sämst. Har sovit med en toalettrulle i sängen, vaknat vartannat och snytit mig. Och halsen ska vi inte ens snacka om. Den är anledningen till att jag inte kan sova. Nu ska jag kolla på scrubs som jag antagligen kommer att göra hela dagen. Idag igen.

varannan vatten

snarare varannan tropical och varannan fruit. Te-smaker asså. Drogar te.

kollar fortfarande på scrubs och har tråkigt. blablbalbalblablablablablablba, förbereder och planerar saker for the big surprise! Hihihiihih, börjar ni bli nyfikna? :) ledtråd:

Vild.


te och kexchoklad. Nu mot min fjärde kopp!

hejsan

vill ni bli uppdaterade mer om min hals som jag kanske ska döpa min blogg till "ronjashalsblogg.blogg.se" men haha, skoja. I got a question for you guys: Öhm, EN halsmandel är svullen, why?

Nu har jag sovit, käkat middag och ska kolla på scrubs now! Lateeeeeeer!

och dricka te, gr8, nu känner jag mig verkligen som en gammal tant med mina onda rygg och te. "tantenronja.blogg.se" yeah..not gonna happen.


fan

ah, hejsanhoppsan. Var en tripp till Ängsjö men hade ingen ork till att göra någonting alls så vi åkte hem. Och nu ligger jag i sängen och jämrar mig över smärtan i hals, kropp och huvud. Och snoret som rinner, fan va' mysigt -.- aja, har en hel säsong av scrubs att kolla på nu så ciao!


countdown

nu börjar tha countdown till tha "suprise", det är inget stort för er men för mig är det det och jag tycker att jag för en gångs skull faktiskt har hållt mig väldigt bra på att inte berätta vad det är :'D Stolt..^^

men nu ska jag, mamma och hunden till ängsjö för lite fika. Mys. Har fortfarande sjukt ont i halsen, bara väntar på att det ska gå över för jag brukar bara ha liksom lite morgon/kväll halsont. Men jaja, nu sitter jag och väntar på att scrubs säsong 6 ska laddas ner..ska låta den ladda medans jag är i ängsjö. Aja, tar inte med mig kamera så ah, :) men ni får ha en bra dag. Jag och mitt snurriga huvud ska bara ta't lugnt. Men aja, ttyl. Puss


jag älskar er.
"tjejen med string" hahahhahaha, fan vad kul vi har!

17 juli 2011

Godmorgon..12.13, skönt att äntligen efter en jobbs vecka få sova ut. Idag skulle jag följa med två fina tjejer till slussen och kolla på POC-båten. Men jag har fortfarande ont i halsen och det är min första lediga dag sen i måndags, vill bara chilla. Nu ska jag käka frulle (lunch?) och sen venne..ha det najs i alla fall!


tips: sov med fläta, sliter inte lika mkt på håret. Om man har hög toffs sliter det lite mer än fläta.


adidogs, ftw.

edit: tjejorna kanske ska sovisa över :'D

äääääääckel!

fml. "!#¤%&/()=?! Asså fuck, är svullen och öm i halsen. Asså, det enda jag tänker på vad jag har fått detta ifrån är alla smutsiga sedlar och mynt som man tar i varje dag, eller tanter som nyser, tar i smutsiga tallrikar. Ååååh, usch. Vidrigt. Dock tvättar och decifinerar (vafan heter det?) jag händerna en gång i kvarten, men ändå - vidrigt. Aja, ska vara ledig i alla fall till på onsdag, då jobbar jag och på torsdag - bara så att ni vet det tjejer :)

Är ni nyfikna på det jag skrev i förra inlägget? Hihihiihih, okej..så stort är det inte..

nu ska jag käka en bit tårta från igår och sen göra situps, man kanske inte ska anstränga sig så mkt om man har ont i halsen? Jag har bara hört att man inte ska springa/jogga..aja nog tjatat om det! Good daj.




grattis i efterskott till kaninerna som fyllde hela åtta år igår, coccis ser ut som en gammal gubbe. Hihihi, söt.


Asså vafan, jag hör min hund snarka genom väggen. knas.

16 Juli 2011

Hejsanhoppsan..bajs :) Idag har jag jobbat från 11-17.30, fick besök av några av the gang of six. Jobbade klart tog med mig en tårta och stack hem till Limpan och käkade med några girls, trevligttrevligt. Drog hem lagom till middagen och nu ska jag kolla på scrubs. Jag planerar, fixar och donar lite. I have a change on tha way. You'll see..it will not look like me.

Är ledig nu denna vecka (29) kanske tar och jobbar någon dag.


mina coola fastrar jao!

natti natti :)

har tagit moi en duscha, ska ta och lägga mig och kolla på scrubs nu :) Upp tidigt imorgon..fan. Aja, ciao!


hett. Älskar mina inte så nya längre skor :')

vaniljmarinerade hallon

tjabatjenamittbena. Hänt idag då? Jobb, jobb och jobb. Kom hem för inte så länge sen. Har ätit lite middag och en bit tårta. Nu ska jag göra situps för träningsvärken es gone! :') Men sen ska jag ta och kolla på scoobydoobiedue! Hihih, ha en najs fredag, för mig är det inte fredag..ska jobba f.m imorgon.. -.- men om tjejerna kommer och hälsar på så blir det chill :'D <3


mumikexsh (finsk dialekt) x]

15 juli 2011

Godmorgon! Sitter och käkar brunch och kollar på våra bästa år, det suger. Hahaha, ska dra till jobbet tidigare idag. Vet inte om jag bloggar när jag kommer hem, igår var jag helt slut när jag kom hem. Och jag har bara sovit 10 timmar men är ändå sjukt trött och ah, men ha en bra dag!
Ronja


Fina kusin Julia.

balders bröd

tja, idag var en lugn dag. Men har varit hyffsad trött. Träffade lirre på tåget också, skönt att träffa någon av tjejerna i alla fall <3 känns som om det var flera månader jag såg dem :( Nu ska jag bara jobba imorgon och lördag f.m sen är jag ledig v. 29 - hääärligt.

Jag håller på att läsa tusen strålande solar så jag går runt medans jag jobbar och tänker på vad som kommer hända sen i boken, haha..lite distraherande faktiskt x) Men ah, ska inte tråka ut er. Nu ska jag fortsätta kolla på scrubs sen göra kvällsrutinerna.

sen sooooooooova, gud jag har sån huvudvärk. Och jag har inte kunnat göra situps för att jag har träningsvärk i magen så kan knappt resa mig upp ur sängen utan att jag viker mig dubbelt, hahahahahha. Aja, natti natti! jobbar samma tider imorgon som idag, ingen uppdatering under dagen dåra.


nu är det så att jag bjuder på denna..hhahahaa

14 Juli 2011

godmorgon..eller ah, inte så god inte..blev väckt av att hunden kröp upp och la sig på min kudde. Ska ta 13.40 tåget mot jobbet. Kommer hem 21-22 så räkna inte med någon uppdatering under dagen. Kanske slänger upp något ikväll. Fin dag annars att spendera utomhus och bli lite brun men istället ska jag stå och sälja bullar till konstiga människor (seriöst, vafan x]) och ja, lite sånt. Innan jag drar ska jag bara ta det lugnt och njuta av det fina vädret! Hoppas ni får en bra dag. Tjingeling!


fina kusin Hanna(h) :)


duscheeeeeeeeeeen

mhm, ja..najs dag idag. Drar och jobbar imorgon också så bloggen lider lite denna vecka asså..höhö, tjarååå! Vad gör man inte för lite pengar? ;)


övning

till er som vill arbeta upp de inre magmusklerna eller ländryggen:

gör 10 situps, i det läget där du känner att det är som jobbigaste att komma upp. Ta tre/fyra djupa andetag och gör sedan 10 situps till. Upprepa tre ggr och du kommer känna att det svider/sticker i ländryggen och inre magmusklerna. Skitba övning som man inte blir dösvettig av, utan bara något som man kan göra bara sådär. Om man vill ha kondition och benmsukler så är löpning rätt men annars räcker det med situps varje dag - det lönar sig. Nu ska jag ta mig en bulle och kolla på scrubs (drog..)

http://becoolsodapop.blogg.se/images/2010/scrubs_85498928.jpg
fan så sköna dem är!

hot damn

tjaba, jobbet idag var chill. Helt ok dag. Ehm, tänkte visa er lite mumsiga bakelser!


choklad cupcake. Själv har jag inte smakat den. Tog med mig en hem för att jag ska göra det men antar att den smakar..choklad. Jag har för mig att smeten på den smakar kladdkakesmet.


summer editon, jordubbs wienerbröd - omfg, tror att det är det godaste jag någonsin ätit! Jamjam! Wienerbröd med vaniljkräm och jordgubbar. Fucking mums!


sist men inte minst - en tårtbit, vit choklad, grädde, hallonsylt och vaniljkräm Tyckte om den skitmycket förut men den är tjatig nu.

Haha, alltså om jag fortsätter i denna stil så kommer jag bli megafet, fast neh. Jag tränar, sover och äter rätt. Man kan unna sig en bulle då och då! Men det är liksom hemskt att se dem slänga alla bullar och tårtor i slutet på dagen. Hemsk syn. Därför plockar jag med mig hem en massa :'D förra gången tog jag med mig en fet tårta hem..haha.

Något annat som är hemskt - min rygg. Seriöst, började nästan böla idag för att det gjorde så ont..nu ska jag gå och göra sit-ups! Ciao!

Snabbis


Tjaba, fick lite tid över till att blogga. Tåget går 11.40 då drar jag till jobbet ifall någon bryr sig. Kommer inte bli någon uppdatering förren kanske 21-22.00, då kanske dagens outfit kommer upp! Håll utkik! Men nu ska jag åka. Ciao, ha en välldans bra dag! :)
Ronja

pizza, i'm a pizza, i'm a really, really pizza.

Hahaha, hejsan. Nu har jag ätit pizza och sitter och kollar på how i met your mother med min mest irriterande syster någonsin! Detta blir det sista för idag, har inget mer att säga. Imorgon blir det ingen uppdatering förrän på kvällen eller kanske på morgonen. Aja, tjingeling!
Ronja


SHT POMMFRITT VAD MITT HÅR HAR VÄÄÄÄXT, på tre månader..här hade jag precis klippt det och så jämför vi med bilden jag la upp tidigare idag (bläddra ner ett inlägg)..liksom hallå, shit.

ingen härlig runda

fyfan, det var nog det värsta jag har varit med om. Jag fick kramp i båda höfterna och jag pushade mig för hårt så jag nästan fick ett astmaanfall. Haha, ett tips till alla som funtar på att börja jogga:

börja med att ta en promenad på 30 minuter, under dem 30 minuterna ska du hinna jogga 2-3 ggr under en minut. Sen varje gång man joggar så ökar man joggningstiden på 1 minut. till slut joggar man 30 minuter ist för 1 minut på 30 minuter. Fattar ni? Man bygger liksom upp.

aja, nu har jag gjort lite övningar för ryggen. Sit-ups, det är bäst. Näääsäta ----> duschen!


jogga, jogga.

Nu ska jag lyfta på mitt arsle från soffan och ut och jogga. Ha en fortsatt bra dag!


fan vad mitt hår har solblekts..

Bruno Mars

♥ jag får seriöst rysningar när jag hör hans röst. ÄLSKA! Min topp 3:

1. just the way you are. (Speciellt acoustic)
2. Count on me
3. The lazy song.

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/46551343/Bruno+Mars++2.jpghttp://userserve-ak.last.fm/serve/_/46551343/Bruno+Mars++2.jpghttp://userserve-ak.last.fm/serve/_/46551343/Bruno+Mars++2.jpg

godmorgon världen! :)

Vaknade halv ett..shiet, vad skönt det var att sova. Vaknade dock kl. 05.00 för att det var så jävla varmt så, hahahaahahhahahaha, jag gick och ställde mig i frysen. Och åt en isbit. Sen somnade jag om. Nu sitter jag och käkar frulle och kollar på Ellen Degenerblablablablabla. Vettefan vad hon heter. Idag blir en redig slappdag. Inte göra någonting, för från och med imorgon så ska jag jobba fram till på lördag. Wiho..

men ni får ha en bra dag så hörs vi under dagen, men pissväder är det.


Thailand <3

dagens träningstips!

bam..bam..baaaaaaaam! Tå-lyft när man borstar tänderna. Tro mig, det gör mycket. Något så litet? I know! Och här kommer några övningar för alla andra där ute med samma problem med ryggen som jag..(fml på det..) och höfterna..seriöst, känner mig som en gammal tant. -.-

1. Titta rakt fram. Dra in hakan så att du visar dina dubbelhakor. Slappna av. Upprepa rörelsen 5-10 gånger.
skitskön om man är stel i nacken och har spänningshuvudvärk.

2. Stå rakt och sträck vänster arm mot taket. Känn att hela sidan sträcks ut och växla arm. Upprepa rörelsen 5-10 gånger.
SKITSKÖN! Man sträcker ut hela ryggen..så befriande.

sist..men INTE..minst!

3. LÄGGA SIG PÅ GOLVET! O-M-G, det är det bästa och mest effektivaste mot "kompakta" ryggar. Underbart när man lägger sig ner så bah *knak, knak* Det ska jag göra nu så, ciao och godnatt!

mer kommer. Mer..träningslika övningar mot onda ryggar och höfter! Så till alla tanter där ute: HÅLL UTKIK!


tänka sig, jag har varit sådär blek och..ah, shit.

go'kväll

tjaba..jag har absolut ingenting att säga er. Tänkte bara säga..godnatt :) ska inte sova än men ah, kommer inte blogga mer ikväll iallafall. Ja, idag har ju ingenting speciellt hänt. Tråk, tråk och tråk. Men men :) Imorgon är en ny dag..vad ska jag hitta på då? :O Hmm, om det blir fint väder så blir det nog lastberget + bad. Annars..venne. Tjarå!


Thailand. <3

ät dig snygg

mycket av huden beror inte bara på vilket medel man tvättar ansiktet med osv..det kommer inifrån kroppen också. Vad man gör med kroppen. Detta kan man ju tänka på:

Tillräckligt med sömn. (8 timmar)

En bra och varierad kost med lågt GI, mycket frukt och grönt och fet fisk. Viktiga ämnen är omega-3 fett, vitamin A och betakaroten, C-vitamin och zink.

Välmående! Mår du bra mår även din hud bra.

Bra hudvårdsrutiner och produkter.

Motion, gärna ute i friska luften.

stress, ju mer du stressar ju mer hormoner skickar kroppen ut som hjälper till med processen med problemhy. Ta det lungt, sitt 10 minuter en gång om dagen och gör ingenting. Blunda, lyssna på lugn, luuugn musik så mår man mycket bättre.

För mycket chips, pommes, tv-tittande & stress kan vara nyckeln till problemhy - ät regelbundet och enligt tallriksmodellen. Gå ut och gå en promenad på 30 minuter varje dag. Det behöver inte vara en joggingrunda. Bara en promenad i lugnet.


http://sabinamansson.blogg.se/images/2010/perfekt_92670467.jpg
Och sånna här bilder är ju bara retucherade till 100 liksom. -.- pthhf.


Dagens outfit



ja, jag ska lära mig att ta bättre outfit bilder :P

Hälsa & kost

nu var det dax igen :'D Jag som många andra har ibland problem med att sova. Japp, men när ni har läst detta så garanterar jag er att ni kommer försöker skärpa era vanor!

Att sova ordentligt har en rad olika fördelar!

  • Starkare immunsförsvar
  • Bättre förmåga att lära sig saker
  • Ökar koncentrationsförmågan
  • Ökar ämnesomsättningen
  • Ökar förmågan att hantera stress
  • Ökar förmågan att hantera smärta
  • Bättre ämnesomsättning
  • Mer energi
  • Kroppen läker inflammationer
  • Bättre minne
  • Muskeluppbyggnad
  • Bättre utseende
6-10 timmars sömn varje natt. Men det ligger på 8 timmar. När man har sovit dåligt frigörs hormoner ghrelin, detta hormon får kroppen att lagra fett och gör dig hungrigare. Sötsuget kommer även igång om man sovit för lite.

tänk på det! :')

mops

naaaaw, jag vill ha en söt liten mops som Siri springandes runt här hemma! Bara lääängtar tills jag flyttar hemifrån! hehe..jag har fortfarande inte kommit på något att göra idag. Det blir väll en slappar-dag. (: vill inte gå och bada när det inte är soligt, blir för jävla kallt när man går upp. Kanske ska ta mig en joggingtur..äsch, vi får se. Pusspuss


Siri <3

mohahahhahhahahah *evil laugh*

Jag har en plan, och denna gång ska jag inte avslöja den för någon. NÅGON! Mohahahaha..aja, tjaba. How you doing? *imiterar Joey* Jag chillar galet in my room. Har skjutsat syrran till stationen och ah..kommit på en fabolous plan! Nu blir ni nyfikna va? It's gonna be AWESOME! Maha, jag sitter och mental förbereder mig för jobbveckan framför mig. Haha, snart, snart, snart! Woohooo, jag kommer lägga ut det på bloggen så fort mina närmsta vänner har fått se det först så att jag inte avslöjar något..hehhehehehe. Hmm, jag har faktiskt inte något mer att förmedla denna underbara, tråkiga dag..haha.

Kolla vilka gamla bilder jag hittade!







10 juli 2011

hallå där! Godmorgon, inte så fint väder ute idag. Men huvudvärken är borta i alla fall. Woot, woot! Men ööhm, idag ska jag bara göra massa ärenden och chilla bananer. Jobbar tis, ons, tor, fre & lör..så ska ta vara på denna lediga dag. Skulle egentligen ha jobbat idag men ack, jag tackade nej. K bry på den. Men öööhm, ni får ha en trevlans dag! Nu ska jag käka frulle.



i need inspiration

please make it go away. Jag har en huvudvärk som jag skulle döda för att få bort.
Detta blir det sista för mig idag. Nu ska jag käka efterrätt och kolla på scrubs och sova bort det onda ;(



kvällens outfit




tänkte köra på den vita blusen men ett svart linne är mer min stil  ;)

du är het som en sommardag i juli

hallåå, mitt namn är brus. Haha, nämen tjenare :) Nu har vi kommit tillbaka från lastberget. Det var sjukt skönt i vattnet. Nu har vi fikat lite med världens godaste sverige kaka, fyfan vad god den var. Mumma! Men nu ska jag hoppa in i duschen och kolla på scrubs. För varmt att vara ute x)


25 grader i skuggan..pthff.


förmiddagens outfit, haha. Kommer en till kvällen också ;)


vovven är tokig i att bada asså..


syrran


lilla jag

vilken härlig dag!


en bra frukost är en bra start på dagen!

nanananananananan osv..haha, fyf*n vad varmt det är idag! Helt sjukt! Satt och käkade frukost i solen i tio minuter och fick en rand. Helt insane är det! Kunde inte sitta ute längre en en kvart så var jag dygnsvettig. Lagom frescht, ska ta hunden och gå ner och bada snart. H-ä-r-l-i-g-t! Idag så händer inget speciellt, får besök av ett par bekanta så det blir väll god middag och mumsig efterrätt. Innan dess: sola & bada. Pinacolada. Neh men inte ska man sitta inne i detta vädret? (även fast det är sjukt varmt ute så kan man sitta i skuggan och läsa en bok eller ngt, vad vet jag?) Men ttyl!

jag ber dig inte att ta mitt parti

jag ber dig bara att säga sanningen, även fast den sårar.


kost & hälsa

Haha, jag är inte den nyttigaste människan på jorden men har börjat bli. Vill bara dela med mig av lite fakta som många gör fel:

många tror att man blir smalare eller tappar vikt om man skiter i att äta - men dem flesta vet att det blir bara tvärtom. Om man skiter i att äta lunch eller så så ställer kroppen in sig på "svältarläge" och sparar mer fett när man äter. Så det blir bara motsatsen. Och om man äter lite mer fett och kolhydrater så är man inte lika sötsugen vilket resulterar till att man inte går och småäter hela tiden..


vad tycker ni, ska jag fortsätta med lite tips? Jag har blivit riktigt nyttig på senaste tiden, vet inte vad som har flygit in i mig. Men ah, nu ska jag gå och sova så att jag orkar upp imorgon, inte för att jag ska någonstanns men vill inte vända på dygnet.


spanien-style: ligga på rummet och spy. Hahhahahahaha

längtar!

Gash vad jag längtar till hösten eller våren..vettefan vad det är som kommer nu x) Missförstå mig inte - jag äääälskar sommaren men jag vill shoppa och använda höst/vårkläder. Nu finns det ju bara massa småskit från sommarens kollektion i affärerna..det suger. Så ah..längtar! :D

just nu sitter jag och kollar på big daddy på fyran och försöker döda en mygga. Haha, detta är det sista för mig idag!
Ronja


flipp-bild..hahai know you like it.

när man ser att det blöder det är först då det gör ont


catch-the-day-bilder

japp, det ska jag börja köra på. Lite sugit bara då jag har en systemkamera att bära runt på..men ska snart haffa mig en ny mobil med hyffsad kamera. Så det kör vi på :) Men ah, nu har jag käkat middag - hamburgare & pommes som jag känner för att springa av mig..haha, men istället för att göra det så ska jag parkera mig i soffan med ett stort glas..vatten, haha. coca-cola ronja is borta. Höhöh, inåsg hur mycket socker och skit det var i det. Usch & blää...
Ronja

ps. dagens outfit ska jag börja köra på :)


du har ett eget facit för rätt och fel


vad är det egentligen med socker på läpparna? Jag förstår verkligen inte grejjen..så gör man det själv. HAHHAHA, men seriöst - det ser ju bara konstigt ut. Peace out.

för stor bild igen, men det är en vana. Haha, det var kul va? x)

för stora bilder, men wtf. Vem bryr sig.

Japp, från och med idag ska jag börja blogga..normalt :) Jag pallar inte radera alla gamla inlägg och jag orkar inte byta blogg så jag bytte bara design. Haha, kan fungera det med (: Men idag har jag bara solat och badat. Har blivit en liiiten nyans brunare. Och så, men mina matvanor suger på sommarlovet, är jag ensam om det? Blir mest godis och onyttigheter! Men igår kom jag hem från kryssningen som jag och tjejgänget åkte på. Det var sjukt kul och så :)
Ronja


Sådan kusin..öööhm, sådan kusin..Hahaha, Saga.


Andra kusinen :)
Hanna(h) ?


Min kusin Saga, hon är sjukt knäpp. Men så sjukt lik mig i sättet. Hahaha, man vet vem hon brås på ;) Hahahaha, så jävla skön hon är.


Mat(h)ilda & jag :)<3


i båten :)

nej nu fan

FUCK IT ALL. SERIÖST. FUCK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLT, ALLT, ALLT, ALLT.




:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

JAG VILL INTE MER! Orkar inte, jävla äckel cp! :'(


fuck, fuck. fuck. Jag kan visst fucka upp allting..jävlaäckeljagär.

fan vad tråkigt jag kommer ha. Fan vad detta suger.

nejfan, köper en billjet till grekland och åker dit med mamma. Det kör jag på. Pttthhhf, i wish.

hatasommarlov.se

när inget blir som man tänkt sig.

när vitt blir svart.

när skratt blir tårar.

när hopp blir besvikelse.

det är då. Då allting blir bajs.







fuck allt. Fan ska ligga ute på altanen och sola resten av fett tråkiga sommarlovet och jobba dåra. FML
ochnejdetärinte(bara)omåland.


your help just hurts.

.. nu vet jag varför jag inte gillar att åka moppe - för att jag får en nära-döden upplevelse varenda gång jag åker. Fan inte kul, kanske ska sluta att åka moppe trött, men jag är alltid trött? CP.

Men nu ska jag åka tillbaka till jobbet, lunchrasten är slut.

imorgon åker jag på kryssning, ikväll blir det till att tvätta en jävla massa och packa. Imorgon ska jag ta låååång sovmotrgon (första gången jag kan sova ut riktigt mycket) Har jobbat i två veckor förutom helgerna förutom igår (söndags) så, ah..men jag uppdaterar ju inte regelbundet så jag tror inte att ni kommer sakna mig när jag är på kryssning.

bye.

man får vara ledsen

eller asså, jag är inte ledsen. Men jag är besviken. När man tror det bästa av människor så blir man lätt besviken när det visar sig att han/hon var en idiot. Åh, blir bara irriterad. Kommer aldrig hitta någon. Och ja, med den inställningen defenitivt.

om jag hittar en snygging med tandställning så kanske han förstår mig och så bah åhhh..löve.

nu tänker ni "men det är ju inte pga tandställningen, blablalbalbalbalbal" men tro mig, det är den skiten som förstör mitt liv just nu.

men vem försöker jag lura? Får väll vänta tills rälsen är ute.

FML.

All you need is love.