fråga

om du vill ha nya bloggn

ni är ju för fan tröga i skallen

vadfan gör ni fortfarande här? trögisar.

vad gör ni fortfarande här?

Om ni vill ha min nya blogg - kommentera här eller fråga på facebook :)

bajsanskg.sjlg

hejdå bloggen! Börjar blogga på den andra när jag kommer hem. Detta inlägg blir det sista på denna blogg! Ha det bra, imorgon kommer jag hem! Planer härifrån lyfter 15.00 thai-tid .

PUSSS

sista dagen

Yeaaah, sista dagen idag dåra. Imorgon åker vi hem (yeaaaah) men iallafall, har precis smörjt in mig (med SPF 4) cool jag eee. Idag blir det bara till att sola och bada..äta och packa (a) Ni får ha en bra dag i skolan!

För er nattugglor som sitter uppe nu så får ni detta inlägg ^^ snäll jag ee.

Ha det bra, pussN! :'D


for the last time.

Sorgligt nog tror jag att detta blir den sista semestern till Thailand (med familjen) jag har tröttnat sjukt på Thailand. Jag har varit här nu, tre gånger. DET ÄR ETT UNDERBART STÄLLE SOM JAG TYCKER ALLA BORDE ÅKA TILL! Men dock så tycker jag inte om "fattigheten" eller vad man ska säga, men det är så "skunket" på gatorna och "husen" som dem bor i ser så..fattiga ut, det är ett fattigt samhälle och det är sorgligt. Men jag tycker inte om det. Stranden och havet är helt underbart. Dock blir det också sämre och sämre. Jag var här för två år sen, då var havet kristallklart. Nu är det dock inte det längre..sorgligt. Sakta men säker försvinner detta underbara Thailand. Och deras kultur är påväg år håvetetet..dem lagar svensk mat på nästan alla resauranger här. Det ska inte vara så, det ska vara deras kultur. Inte anpassa sig efter turisterna..usch, nej. Detta var nog tredje och sista gången. Sen om jag flyttar hit, det är en annan sak (a) x] Men som semestermål blir det nog inte.

Sammanfattat har denna semster varit..behövd. Var verkligen i behov av ledighet och att komma bort ett tag. Men nu, när man är borta såhär så uppskattar man och inser man vad man har där hemma i Sverige. Och nu vill jag bara hem, hem till min garderob, min säng, mina kaniner, min hund, mina kompisar, TV! SVENSK TV! :'D Skolan..umgänget. Allt! tillochmed kylan :)

höhöhöh, men det har varit underbart .. & behövt. Men nu ska jag sova, klockan här är 11.26 :S

oj..

det är så många fel människor som läser min blogg. Jag tror att det är en hel del killar och massa jag inte känner, och några i min släkt? Därför börjar jag, från och med när jag kommer hem att blogga på en annan blogg. Ni får fråga mig om ni vill ha den. Jag vill fan inte att några killar som jag vet läser min blogg ska göra det..:S Eeeuuuw..men så om ni vill ha den så kan ni fråga redan nu :) Kram kram

Men som sagt, börjar blogga på den när jag har kommit hem.

OCH BTW. Idag trodde jag att jag skulle dö. På riktigt. Det blixtrade så hela jävla fucking Thailand lös upp. Dem var skitnära också (jag räknar sekunderna emellan för att jag är livrädd för åska och blixtrar) Detta var inte första gången jag trodde jag skulle dö på denna resa. Andra gången var när vi red elefanter och vi red upp i bergen och vi red typ en dm från ett stup rakt ner på en klumpig jevla elefent. Men jag överlevde. Som ni kanske märker...


fuck youuuuuuuuuu

Mo ko similan

http://www.mintur.se/photos/5840/small/6102-p2240432-973425.jpghttp://www.mintur.se/photos/5840/small/6102-p2240432-973425.jpghttp://www.mintur.se/photos/5840/small/6102-p2240432-973425.jpghttp://www.mintur.se/photos/5840/small/6102-p2240432-973425.jpghttp://www.mintur.se/photos/5840/small/6102-p2240432-973425.jpg
En sån här såg jag idag ;O den var STOOOOOR. :'D Det var asum attt snorkla, vi snorklade bland en av världens nästan bästa snorklingsplatser; similan-öarna. Består av nio öar och är "nationalparker". Det var fett coolt och totally värt det :) Vi solade och badade också på två av öarna som vi besökte. Besökte fyra öar tror jag :) Det var asnice! Orkar tyvärr inte lägga upp alla bilder, men för att trösta er var det typ bara på öar, vatten och stränder ;P inte så intressant. Hade en undervattenskamera men den måste man ju framkalla bilderna från och så ju :) Men ah, nu ska jag tvätta bort allt saltvatten och smörja in mig. Tyvärr har det varit molningt här idag så jag har inte fått så mycket färg. Men jag tror att jag har nått min punkt där jag inte kan bli brunare..;( Men imorgon är sista hel-dagen här i Thailand vilket ska spenderas på stranden, havet och hotellet. Ska faktskt bli grymt skönt att komma hem. Det har hänt så mycket där hemma med mormor och hunden och allt ;( Men ni får ha det så bra, kanske uppdaterar imorgon men på Fredag blir det ingen uppdatering. Åker från hotellet 11.00, tycker det är fett coolt att vi åker "ikapp" tiden (a) Haha, kommer till Sverige, svensk tid 20.10 och åker härifrån 11.50 Thailändsk tid och det tar tio timmar att åka. Fett coolt! Och det är sex timmars tidskillnad (vi ligger sex timmar före) Men iallafall, hejdå :')
Kolla vad brunare jag är än pappa..han som jag har fått mitt pigment ifrån? Och han kallar mig neger den jäveln -.-'

shopping! Yeaaaaaaaah

Emmy, shoppa är bra :'D Inte sola, usch usch!

TJAAAAAAAAAAAAAAA BLOGGN

Idag ska ni veta att det har varit äckligt molning här. Usch, usch..blev inte alls mycket solning utan - SHOPPING! :'D yeaaaaaah, dock köpte jag bara en väska och lite småsaker till mina vener (vänner) och ett väldigt fyndigt impulsköp! Okej, så här är det; jag köpte en tjocktröja. MEN faktiskt så var det kallt, det regnade och åskade faktiskt! Hehehe, en oversiZe, antagligen piratkopa av JL, heheheh..men jag prutade ner till 350 bath (ca. 60-70 svenska kronor) fett cool jag är. Haha, nääh men var ju och shoppade i förrgår också tror jag det var. Hehe, men visar allt jag har shoppat när jag kommer hem till sverige. Nu får ni nöja er med dem bilderna jag slänger upp på facebook snart.

MIKA OCH LINNEA; Sorry för att jag inte svarade på facebook men jag..var ute. HAHA, råkade glömma att logga ut :$

Eeeeehm, imorgon Ska vi upp 06.00 för att sen åka vidare till dem underbara similian-öarna för att snorkla och se Thailands asuuum undervattensliv. Fett asuuuum, men ni får ha det bra i Sverige, snart är jag också hemma igen..suck men ändå asuuum.


oh em jiiii (omg)

Tja, asså..det åskar som FAAAAAAAAAAAAN här, och blixtrar. Ser ut som om någon tar kort, tre snaba kort på en sekund, bam, bam, bam sen så bah shabaaaaaaaaaaaaaaam åskar det så att hela huset skakar. Mhmmhmmhmh, mysigt. Tror inte att det blir något khao lak center idag. Höhööh, ehm..har sån här spänningshuvudvärk som jag alltid får när det åskar och skit -.-' jobbigt. Och min axel knakar varje gång jag tar ett simtag..någon som vet vad det beror på??? ;O Aja, nu ska jag fortsätta lyssna på regnet och läsa the last song. Ha det bra, kram :)
Ronja


Mer detaljer på klänningen som jag har på mig på bilden i föregående inlägg :)

bläää

Tja, idag har vi som sagt ridit elefeant på ett litet safari. Det var helt okej, men jag är inte direkt för elefantrdning, anser det som djurplågeri och på safarit så var aporna instängda, alla djur var instängda - påfåglarna, örnarna, sköldpaddorna, ormarna osv..vissa djur var detta helt fel miljö för också! Uscccch, vi var på ett safari förut och då sprang aporna vilt..och ingenting satt i bur. Så ska det vara! Men här var allt i bur och det var inte alls rätt miljö för vissa djur..usch. Det var inte direkt kul att se det..Men sen åkte vi "hem" och solade och åt lunch och badade..jag somnade i solen, men dock hade den gått i moln när jag vaknade men en aning neger blev jag på ryggen. Blir ju inte röd nu längre eftersom huden har vant sig, tack gode gud blir jag brun. Nu ska jag hoppa in i duschen..sen ska vi åka till khao lak center och shoppa loss..igen. Kommer vara fattig när jag kommer hem :( iallafall, hoppas ni har haft en bra skoldag! Kjam


Natti natti


Godnatt från lilla mig med en blomma i håret  i Thailand till er, vart ni än er. Puss och kram! Imorgon ska jag upp tidigt för att rida elefant ^^

äkta kopior. Haha, klockren.

Jag har märkt att jag är väldigt utseendefixerad. Har megatråkigt så jag tänkte slänga upp lite vad jag använder för produkter och grejer :) Det jag tycker är viktigast är håret och ansiktet.
med mera liksom..det här är bara det jag har med mig på den här resan (är ju i Thailand om någon har missat det) från vänster. Dagkräm, spoteless | Fenuril| clean & clear | Elvital balsamspray | Loreal balsamspray | proffs torrschampo | Hudvårdsserien vera från ccs | Proactive lermask | Nivea, after sun. |


läppsyl för mig är A & O. Aboo, älskart'. Torra läppar tycker jag varken är snyggt eller är skönt. Men jag tycker att dem flesta läppsylen torkar ut men den i mitten (har egentligen märket lypsyl) är bäst och billigast. Den är AWESOME. Fast mitt lila bamseläppsyl torkar tyvärr ut och går snart av på mitten "/.

Lite mer ingående  på produkterna i bild 1.
Spotless oil-free matifying - En dagkräm som återfuktar och lämnar en matt hy efter sig. Är jättedryg och jag älskar den.
Fenuril - En fett fet kräm som är super på torr hud, så som när man fjällar. Som jag gör nu. Ett klick och det är borta. SUPER!
Clean & Clear - En liten flaska toner på 50 ml, som tar bort oljig och fet hy. Förebygger orenheter och täpper ej igen porer. Den kostar ca. 12 svenska kronor (köpte den här i thailand) Den är asgrym. Torkar ej ut huden. Litar egentligen inte på billigt skit men denna fungerar helt okej.
Elvital hårbalsam - Vårdar och lyfter håret medans det gör det lättare att borsta ut.
Loreal hårbalsam - Vårdar utan att tynga ner håret och skapar en anti-frizz känsla. Ni vet när håret står åt alla håll och kantar, speciellt i topparna? Så sprejar man på detta i fyktigt hår och wips, borta. Asgrym.
Proffs torrschampo - Säger sig självt. Asbra på "mellandagen" Jag tvättar håret 3 gånger i veckan, mellan dem dagarna jag inte har nytvättat hår så använder jag detta. Ger en frecsh och ren känsla. Älskart.
Vera CCS - En hudvårdsserie utan alkohol och skit i, bara naturliga produkter som är mild och bra för ansiktet. Den torkar ut och lämanr huden fresh. Älskar den.
Proactive lermask - Djuprengörande mask. Fungerar helt okej om man har den på över natten på problemområde, men inte som mask i tio minuter..Jag har använt hela proactive-serien. Den fungerade helt okej, tog bort det allra värsta men så fort jag slutade med den och började använda VERA så kom allt på kinderna igen men nu är allt borta p.g.a. solen som har torkat ut det. Men innan jag åkte till thailand så ah...såg det förjävligt ut. Nu har jag en liten finne på kinden och massa ärr som ska förstöra såklart..men iaf, proactive tog bort det värsta men gjorde min hy så otroligt känslig. Åkte ju hit, solade och bam nästa dagen röd som en tomat och svullen. Har alltid haft lätt för att bli brun och böev adrig röd men nu..har min hy blivit känslig..med proactive blir det också väldigt dyrt i längden.
Nivea after sun lotion - Ah, asså den gör min hud gudomligt len. Älskart. Dock är det ju after sun men den innehåller aloe vera och använder den vardagligen på vintern också. Haha, LOL. Men den är bra.

Jag har värsta problemhuden på armar, rygg och framförallt ansikte. Det gör mig osäker i sociala situationer och jag brukar aldrig gå runt i linnen eller dyl. som visar armar/rygg. Jag har inte orkat göra något åt detta. Skrubbar/tvättar i duschen och tar på lotion sen, det finns inte mycket mer att göra. Men nu när jag har varit här i Thailand en vecka så är ALLT på ryggen och armarna borta. Så fucking underbart <3 I ansiktet är några av ärren synliga men jag har inte blivit så jääätttteee brun i ansiktet. Men ska fortsätta sola :'P

Jag vet inte hur många som orkade läsa detta men jag hade tråkigt :P
Och mitt bästa, allra bästa tips till er med problemhud - stressa inte och ät bra.


Smink, är viktigt för mig med problemhy och skit också. Och bra ska det vara. Avänder vattenfast maskara tillsammans med ögonfransböjare - då håller sig ögonfransarna böjda genom dagen. Foundation från maybelline, dream matte mousse - bra (dock ej för torr hud), om man hittar rätt nyans. Men ska dock börja med i.d mineral foundatiod (puder), eyliner från H&M, billig men superbra. Känns som en tuchpenna men mer effektiv. Håller hela dagen och lätt att måla med. Och concealer (innan foundationen då) Men dock orkar jag inte gå och kolla vad den på bilden heter. Och så använder jag ögonbrynspenna från H&M. Den är riktigt bra för att vara från H&M men dock ska jag köpa en från depend (jag vet, konstigt va? Dem gör ju nagellack och skit?) Men dem har en ögonbrynspenna som bara målar på håret och inte på huden. Sktbra. Iallafall, det här med foundation HATAR jag. Man ser alltid ut som en fucking clown i dagsljus. Ränder hit och dit. Usch och fy. Syns jättetydligt att man har det. Men med puder ser det lite naturligare ut. i.d mineral make up är mega skonsam mot huden. Tummen upp för den. Men aja, nu ska jag sussa. Natti natti.


Använder vattenfasta maxfactor false lashes maskara som ligger runt 150-200 kronor. SUPERBRA!

Hemlängtan

Hej..nu känns det som om jag har varit här alldeles för länge :( Saknar vovven och ninerna :''''( Iallafall, imorgon ska vi rida elefant och sen någon gång i veckan ska vi åka båt och snorkla. Awesome. På Fredag åker vi hem, 6 dagar. Kommer hem Fredag kväll också, haha..vi åker "ifatt" tiden. Fett coolt. x'] Men idag har vi iallafall bara badat och solat. Det börjar bli tråkigt nu. Tur att vi ska hitta på något imorgon :'D Hmm..vet inte om vi ska åka till khao lak idag och shoppa? Men jag behöver det iallfall, och jag tror att vi skulle det också? Aja, iallafall så ska jag hoppa in i duschen nu och tvätta av mig allt äckel saltvatten -.-' och smörja in mig med mumsig after sun. Haha..mums. Ni får ha det så bra. Puss & kram.

PutarN

jag har tråkigt.

Hejsan :') Jag har typ..fett tråkigt. Dricker cola och väntar på att vi ska ta en taxi till marknaden. Asså mitt hår har blivit fett med solblekt 0.o Och den här dagen har jag bara legat i solen..och det har visar sig nu, neger på mage, ben och armar. Men jag förstår inte. Mitt ansikte blir inte brunt? Där har jag bara SPF 4 och jag bränner mig inte ens x] Okej, kan inte säga att det inte blir brunt men det får inte lika mycket färg som på resten av kroppen? Aja, får se hur det blir med det. Annnars då? Jag har tråkigt. Lalalalalalalalalalalal, hejdå :)

double mint

hejsan :) Sover Svergie? Här är klockan iallafall typ halv tre......på e.m. Hhehehehehehe, idag har jag bara solat, badat och ätit. Orkade inte ligga på stranden längre för att jag har legat i solen hela dagen och ville bara till rummet. AC in my heart liksom. Höhöh, men snart ska vi iallafall på någon marknad :) Imorgon ska vi ut och shoppa igen, yeaaah!


Mjao

Undebara kväll <3 Det som var minus var myggorna. Fyfan, kan gå och bajsa..men iaf, åt middag på en liten strandrestaurang på stranden. Det var jättemysigt. Nu är det kolsvart här och så var det ljus i sanden och en snubbe som spelade gitarr och så var borden och stolarna av trä och det var fina ljus och grejer. Extra mysigt när man känner sanden mellan tårna <3 Åååh, vill aldrig lämna this place. Men iaf, nu är jag i "villan" igen.


dagens outfit, eller ngt i den stilen..ah, asså jag är den enda som går runt i tjocktröja här :$ Men jag fryser ganska lätt, trots 35+. IALLAFALL, munkis - bikbok, shorts - gamla från H&M.

Ronjjassss bajs i en korv ;')

Men tja, nu så hörrnini så har jag (pappa) chackat internet för en vecka..så det blir uppdatering all the time liksom :) <3 Ehm, vad ska man säga då? Idag har vi solat och badat. Faktiskt så har jag pluggar också. Så det så. Höhöhöhöhöhöh, men asså. Ah..nu är det en vecka kvar på denna resa och nu ska jag verkligen njuta av allt. Steka från morgon till kväll, bli neger och ehm....njuta av värmen! :'D Asså...jag har sand i min hårbotten, även efter duschen. Mysigt. Hmmm, jag har så tråkigt. La familia spelar vändtia, men jag orkar inte vara med och så har jag kollat klart på hela O.C, hm...ska börja kolla på one tree hill säsong ett. Även fast jag redan har sett alla säsonger och vet vad som kommer hända och blablablab, men iallafall..har inget annat för mig ;O nu ska jag smörja in mig med ngt skit som får myggbajsbett att sluta klia :D


ahh....köpte en ny bikini igår också :P annat jag har shoppat:
- ankelgrejen på foten på bilden
- Mcshit t-shirt.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183865_1748265585229_1196490629_31713922_5871645_n.jpg
emmys bild <3

- ehmhem, adidogs t-shirt
http://rlv.zcache.com/adidogs_t_shirt-p235596164876986054uknl_400.jpg
bild av google. Jag har en med svart tryck och oversize.


kameralinnet x))

- halsbandet jag har på mig på bilden ovan.
- en rosa billabong bikin, men tycker inte om den så använder barar underdelen.
- Jag har köpt mer, men kommer inte ihåg något just nu........
- juste, brunshortsen.

tio spänn...

men sen tror jag inte att jag har köpt något mer. Ska tillbaka till kantary center/city och shoppa mer. Ska införskaffa mig ett par lila billabongshorts och några mer randomtshirtar x)) Det finns en som det står "iPood" på och så är det en animerad bild på en gubbe som sitter på toaletten och bajsar och lyssnar på musik, "poo" u know. Tycker ni att jag ska köpa den? :D För 200 bath, typ 40-50 kronor? Men aja, orkar inte skriva mer. Hörs imorgon! PussN!
http://4.bp.blogspot.com/_riSMumurs58/S8JXfY_O-PI/AAAAAAAACgk/odhnDYwBdt4/s1600/ipood-tshirt.jpg
Fasdt oversize och en annan färg?? :)

bortglömd.


Tja, börjaR få lite BRUN färg på kroppen nu, inte röd..höhöh, men alla har så höga "förväntingar" alla säger att jag kommer bli neger och blablabla, värsta pressen juh :P Men jag blir inte så brun, så sänk era förväntingar. Tack? Hehe, men asså. Idag har vi bara solat och badat...igår åkte vi aldrig till kantary center och shoppa..ska göra det idag istället. Snart :) Ehm, har inte alls så mycket att säga förutom att jag aldrig vill lämna Thailand..har det så sjukt, jefla underbart här. Ett minus är att jag är sjuk. Har ont överallt i kroppen, huvudvärk och halsont. Men då är den bästa medicinen att ligga på luftmadrass och flyta runt på havet..dock blir jag illamående då x) Men då är inte solstolarna helt fel :P Men sanden, värmen, varma havet, poolarna, poolbaren, thaimassagen, shoppningen, "villan" vi bor i, städservice, hotellfrukosten, alla trevliga Thailändare och så mycket mer <3 Men iaf, ska steka som en galning i solen den sista veckan..innan dess ska jag låta huden få vänja sig lite vid solen liksom..vill inte gå runt som en tomat all the time liksommmm.. HHhehehehe, näh men har det awesome och mer bilder kommer upp på facebook ikväll :') Ha det superbra vart ni än är, pusspuss.

omg, har bara fem avsnitt kvar av O.C att kolla på..sen är det slut, för alltid :'''(

Jag är som den svaga länken i kedjan.

prutt

Men tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaba. Har det så sjukt härligt här! Idag har jag stekt lite på koh koh khao...i en badring på havet med Emmy, så sjukt najs. SEEEEEEEEEEEN, åkte vi till Khao lak där vi bor, åt middag, duscha och nu ää jag här :) Ska checka O.C och droga after sun. Och imorgon åker Emmy hem :/ Sadface...:''( Får dricka min coca-cola ensam dooo. Inte kul. Iaaaaaaaaf, hejdå. Ha det bra i kalla sverige! Är inte så röd lengre, men dock har jag solfrossa (sitter med tjocktröja då det är +35 grader..) och är snovig med lite halsont på det. KANONKUL! Nääääääähs, imorgon blir det chilldag är på hotellet och sen på kvällen drar vi in till kantary center och shoppar lite. Så nice, så nice. Ni får mer bilder och skit uppe på facebook när jag kommer hem till Sverige. Mjaoooo, ni får ha det sjukt bra så ska jag försöka sola åt er utan att bli rödface. Heidoooo