balders bröd

yo! bajsdag. Eller ja, den har varit bra men har gråtit och har varit helt slutkörd..
i morse lämnade jag hunden för en natt, ögonen tårades. Och nu på vägen hem från jobbet så brast jag i gråt över att vovven inte kommer att vara hemma när jag kommer hem..men ska följa med och hämta henne imorgon. Älskade plutten..hon betyder verkligen världen för mig och förstår inte hur jag ska klara mig utan henne i en hel ful vecka..
men sen åkte jag och jobbade, det var 7kt jobbigt. Kom hem och åt middag halv tio..snark. Men imorgon blir förhoppningsvis bättre. Slutar kvart över elva så ska luncha med tjejerna och sen plugga lite på mammas jobb tror jag :) kommer bli skönt, chill. Men innan vi slutar har vi såklart de två jobbigaste lektionerna..engelska och historia.
men ska fixa mig inför sängen nu, hejdå!
hhahahahhahhahahahhahah
won't you hold me like you used to
Hold it, boy, just one more time
won't you love me like you used to
Love with you is so sublied
I was there for you, you where the for me
Can we get this back again?
Wouldn't you hold me like you used to
Hold it, boy. Just one more time

fattar inte

en sak är helt ologisk för mig..
men jaja, hejsan :) idag har varit en bra dag! Hade två lektioner i skolan eller ja ett prov och en lektion. Efter skolan åkte vi till kista och shoppade och jag haffade en kavaj, en skjorta och ett par skor. Mycket nöjd med alltihopa :D
nu ska jag kolla på gossip girl och sen sovis. Imorgon är det skola som vanligt men sen ska jag jobba. Så det blir antagligen ingen bloggning imorgon.
Godnatt!

wäääähååååååå

orkar inte gå och lägga mig, har käkat en apelsin, det var gott. OOOOOch chattat med RRRRRRRREBECCA. Nu mååååste jag sova 'cause it's gonna be a loooong day tomorrow! mehheeeee, love it. GOODNIGHT!
tänker inte ursäkta om att jag lägger upp för många bilder på min hund för hon är min skatt och detta är min blogg så om ni inte gillart - GITTA. Mina föräldrar sa något om min vovve som gjorde att jag inte låter de gå ut med henne längre, Ronjas vovve är du nu. De andra kan gå och bajsa. Så som de pratar om dig. *arrrrrggghh* min ängel.

aaaaaaw yeaaaah

hahha, hej..long time no seen. Suger på att uppdatera, jo tack det vet jag men jaja. Inget sepciellt har hänt idag i skolan, slutade halvsex dåra. Dock bara för att det var frivillig matte. Men ah, har prov imorgon så tyckte att det skulle vara bra med lite extrahjälp. Men annars började vi 12.15, hade samhälle, idrott och sen spanska och sen matten då..segt som fan utan raster. Snacka om att jag var tjurig när jag kom hem. Efter lite glass och sömn är jag gla igen :D men ska nog gå och sussa nu :) Imorgon ska vi till kista och shoppa :D ska bli askul! puss!
du är min för alltid.

wääääh

AAAAH, FYFAAAAAAAAAAAAAAAAA vad kul det var igår! Underbart! Gick och la oss halv fem, vaknade klockan ett. Käkade frukost och bakade pepparkakor, kom hem runt sex och käkade middag, tog en slagg och nu sitter jag och kollar på så mycket bättre men ska kolla på gossip girl :) Men imorgon ska jag i alla fall jobba hela dagen, så hejdå! Hörs på måndag. Ciao!
vårt internet är ubersegt så ingen bild. puss

fuck min hals

på riktigt, den ger sig aldrig. Får fliiiipppp!
SER FETT FRAM EMOT IMORGON! Då får jag träffa mina fina vänner och "gamla" vänner och en awesome kväll hos limpan! <3 älskart!
men ah..ingen bloggning imorgon! ciao!

Min prinsesssa ♥

kan inte tänka mig ett liv utan dig. Dagarna skulle vara längre och tyngre. Du gör mitt liv komplett din tokfia. Blir alltid glad över att se mig, svansen som går 180 bara man säger ditt namn. Din tokfia, som alltid ska ta över hela sängen, men det gör inget för jag älskar dig. Gulleplutt. Ler bara jag tänker på dig, när jag är ledsen så tänker jag på dig som ska vara så nära som möjligt. Våga aldrig lämna mig. För du är mitt allt.
kärleken till ett djur är lika stor som kärleken för sina vänner.

äsch

hade bara en lektion idag, så började 12.15 och slutade 13.30, aschill. Kom hem och lagade kyckling med pommes <3333 gick ut med prinsessan och kollade på gossip girl. Nu ska jag plugga och duscha. Over n out.

mjaou

sockor, mjukisar och munkis - check. Halstablett som ska hålla det onda borta i tre timmar - check. GossipGirl avsnitt - check. Det enda som saknas är ett glas vatten som jag inte orkar gå och hämta. ska dra nu. ingen ställd väckarklocka imorgon heller, mohahahhaha..tjarå.
kom tillbaka till moi, ljuva sommar..

deppmode - on!

Med gråten i ögonen tar jag bort sminket och kollar mig själv i spegeln och säger "fyfan vad ful jag är". Bara ligger i fosterställning och gråter på badrumsgolvet och vill bara bort.
Ja, jag är medveten om att jag är det, jag kan verkligen se vad folk tänker om mig. Blickar. Usch, ska låsa in mig och aldrig komma ut igen. Just så känns det nu. Inte första gången något sånt här händer. Jag har haft en otroligt dålig tid då jag hade absolut noll självförtroende. Men nu, nu kommer det tillbaka.
att man blir sååå påverkad av sitt utseende. Så utseendefixerad och har så många kroppskomplex. Det är bara..inte okej. Det är bara patetiskt, men vad ska man göra åt det?
självkänsla var det ja? mh..
jag kan ta hur många egobilder som helst, men när jag kollar mig i spegeln och ser hur ful min hy är, hur fula ögon jag har, hur slitet mitt hår är osv..då, det är då allting kraschar.
fuck my life. for real.

glädje

lyckan som uppstår när man gråter glädjetårar. Fyfan vad glad jag är.

good music can be so hard to find

tjatja, hur har dagen varit? Min har varit bra, redovisade svenskan i morse - det kunde ha gått bättre men såg det som en övning osv så det är bra ändå :) sen hade jag idrott och slutade efter det dvs halv två. Åkte hem till limpan och hade det skoj. Kom hem och la mig och sov. Käkade nyss middag och ska nu hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla på gossip girl. Är så himla trött och har så himla ont i halsen och jag tappade rösten när jag garvade för typ en kvart sen. Inte bra. Får se hur jag mår imorgon, ska till riksdagen och medeltidsmuseet med skolan imorgon. Ska bli skoj, näh nu är det någon som chatear con mi de facebook. Tjaråå
en av få, mina kusiner är så underbara.

yo!

hAHAHHAHAHAHHA,  fyfan vilken underbar dag. Mina kusiner är bara för bra asså. Men jaa, finns mer att säga? har firat min syster och haft det skoj med kusiner! Gjorde en film med de, den blev bra! shiiit, är nervös inför imorgon - ska ha muntlig debattredovisning i svenskan imorgon. Men har tränat och skrivit stödord så det blir säkert bra. Sen har vi bara idrott och ingen spanska så slutar halv två, i vanliga fall slutar vi halv fem. Men vet inte om jag ska vara med på idrotten, är bara rädd för att hostan ska bli värre än vad den redan är. Den blir bokstavligt bara värre..har tagit medicin nu i två veckor och får inte ta den längre för att jag kan bli imun mot den så måste gå till doktorn igen och få något starkare utskrivet.. :( fml. Men jaja, ser fram emot denna vecka, ska bli asnajs, är taggad på skolan! fatta!? TAGGAD PÅ SKOLAN!? haha, nu ska jag borsta tanden och lägga mig och kolla på gossip girl!
jag är släkt med henne..hur kommer det sig?
wehoooo!
idag har jag också lärt mig att göra en donut, skitnajs att ha det för den sitter som en smäck och håller allt hår undan ansiktet!

jhfanjcgh

tja

OPI

OMMMMMFGGGG, OPI har kommit ut med den nya nagellacksserien "the muppets", köpte ett idag till min lillasyster som fyller år imorgon, knallrosa var det med en maaaaassa glitter i. På Åhlens för 150:- älskar deras nya serie!
färgen heter "divine swine"


sorgen i mina ögon.

väldigt deprimerande bild, men kompis, det går bra nu.

alltid förberedd för storm - Melissa Horn

wtf!? klockan är halv tre, shit. Måste gå och lägga mig nu. ciaoooooo!

han är min gud


man kan inget annat än att älska den.


det här händer bara inte

vafan, det här går bara runt och runt och runt. För exakt tre veckor sen låg jag med halsfluss och hosta. Nu har jag ont i halsen och hostar. Kände mig hängig så jag tog en powernap och vaknade med värsta halsonten. Älskar livet, sämsta imunförsvaret jag har, det hinner inte bli starkt förrän jag attackeras av nästa virus. FUCK IT ALL. Har i och för sig gått runt med hosta i två veckor nu, det är påväg att bli bättre :D om inte sämre nu för alltid när jag är förkyld/sjuk så blir min astma värre..-.-
aja, ska sluta klaga och hitta på något roligt. Typ städa mitt rum, haha..gör alltid det på kvällarna innan jag ska gå och lägga mig? Varför vet jag inte. Sover bättre när det är städat kanske? HAHA.
haha, juste..känns som om jag har löständer, har gått med gummisnoddar i tre dagar och mina tänder är jättelösa..haha, känns lite kul ^^ men aja, chao!
smile bitch.

uttråkad som fan

idag är det fredag, har jobbat från kl 15.00 till 19.30, sitter just nu i solna centrum och väntar på att pappa ska komma. tjock som en ko med alla vinterkläder på mig. HAHA, men ska dra ut nu. Tjaråå!
peace and love
btw. idag var en bättre dag. <3

plågar mig själv

med tankar som inte behöver tänkas.
Med en vilja att bara åka så lång bort som möjligt.
En vilja att bara ändra hela mig.
usch, hatar den här dagen. kommer inte bli bättre imorgon. Helgen sämst, osv..
kommer vara på pisshumör hela tiden för att jag, jag orkar inte.

fml

allt är bajs, måste få klaga.
Det känns som om alla bara vänder sig emot mig..vafan? Jag är den jag är och om du inte gillar't så säg det istället för att leka dryg. Blir så jävla irriterad. Orkar inte bara. Jag tror att alla skulle gilla mig mycket mer om jag bara satt och hållde käften hela dagarna, men sån är inte jag och kommer inte bli heller. Blir bara så jävla irriterad på folk som dömer andra utifrån vad andra säger. Åååååh, jag har inget emot någon, på riktigt. Nu börjar jag tro på citatet "de som ger mest får minst tillbaka" så är det verkligen nu och jag blir så jävla arg för det. Hejdå.

bitchdag

hatar.

it was awesome.

filmen asså, omg. Love it. Och Edward my man asså! Idag var assegt i skolan, nästan somnade..haha, astrött. Hejdå.

twiiiiidaaaaaaaaaay

sitter med beccis och taggar på twiday! Fyfan vad kuuul! vi sitter och luffar på donken i sumpan efter att ha varit hos tandis och fixat snoddar till tandställningen -.- men det betyder att det nu är sluuuutet! :'D
så fukkin' snygga.

puss

hänger på tumblr.
ronnythaponny@tumblr.

lookbook.nu

älskart. Ja, försöker hitta insperation medan jag väntar på att min mobil ska uppdateras klart (tre timmar kvar..;O) tur att jag inte borstade tänderna..måste vara vaken tills den är klar för jag måste ladda över musik också. -.- är hängig också så mår inte så toppen om man säger så..försöker få tag på någon som kan jobba imorgon men ingen kan ;( synd att stå och hosta på ett café..alla kommer bah "freeeescht" aja, hejdå.
nyduschad osv. reklam för världens bästa läppsak också..haha.

lallalallala polly

tjatja bloggen (haha) just nu sitter jag och lyssnar på misteltoe med justin bieber <333333 HAHA, bbieberfever. Ska väll ta och göra en sak i historian, nu börjar huvudvärken smyga sig fram..*suck* aja, dagen har varit bra och jag har inget att uppdatera..? HAHA, roligt. Men ja...jag bloggar också på http://tumblr.com/blog/ronnythaponny och håller till på weheartit under namnet "Ronjis" (http://weheartit.com/ronjis). Livet flyter på och jag mår bra! :D Om mindre om en vecka ska jag och Beccis på twiday, TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGAAA, FYFAN vad kul det kommer att bliii!
vi är för jävla snygga. :*

jag faller om igen.

Tjena, bra dag idag. Har hållt humöret uppe. Men får alltid sån huvudvärk på eftermiddagen. Vet inte om det har med hostan att göra eller om jag bara har allmänt spänningshuvudvärk från all stress osv, fast nu mår jag illa också så kan ju vara migrän, aja..mistery!..men slutade i alla fall 13.15 idag. ASCHILL! Hostan har inte blivit bättre men jaja, det får jag leva med. Har lite plugg att göra idag men innan det ska jag ta något att äta, en huvudvärkstablett och en slagg i soffan. Spanskan kan vänta. HAHA, har otroliga skuldkänslor, annars mår jag bra! Härligt.

måndag 7e November 2011

hejsan bloggen, tänkte bara slänga in en liten hälsning till er innan jag går och lägger mig. Skolan var helt OK. Trodde att jag skulle vara asdeppig hela dagen men vaknade typ och bah var glad. Dock höll humöret inte i sig hela dagen, men har i alla fall pratat (lite för mycket kanske..) om det som kändes lite jobbigt så mår bättre nu. Psykiskt. Fysiskt har jag åkt på något virus IGEN, det här tar fan aldrig slut. Jag får D-A-M-P. På riktigt. Kom hem var helt död. Citerar min mamma "nu äter du middag, tar denna huvudvärkstablett och går och vilar i två timmar och sen gör dina läxor." Haha, gjorde som hon sa och då orkade jag faktiskt göra de tre läxor vi har till imorgon. Underbart. Men vet inte ens om jag ska gå till skolan, inte om jag har så ont i huvudet och hostar värre än idag, då får jag damp. Ska sluta klaga nu och gå och fixa mig inför sängen och kolla på 2 och en halv män. Standard.
never mind i'll find someone like yooooooou, i wish nothing but the best fot youu too..dont forget me.
favoritlåt just nu tror jag nog :)

pissdag

hejsan, har varit en helvetesdag. Vaknade utav att jag fick ett sms av en kollega att jag skulle jobba klockan elva och klockan var ju då över elva..så det var bara att dra och jobba då. Sittandes på tåget med hostattacker, tårar och folk som stirrar på en var inte den bästa starten på dagen direkt. Att jobba gick väll helt okej men jag orkade inte vara trevlig ända till det sista liksom..var otroligt trött så att jag grät. Men blev i alla fall hämtad av mamma och pappa efter jobbet. Är nu hemma. Ska hoppa in i duschen och äta middag sen sova. Imorgon är det skola. Var taggad till tusen för en timme sen men fick ett sms som förstörde allt. Vill inte.
kusin, syster, mathilda & jag på kryssning i sommras. Ta mig tillbaka.

jag älskar denna känslan..

hejsan, tråååååååååååk på hög nivå, men behövde i alla fall ta det lugnt idag, går runt och hostar som en jävla tok och det tar aldrig slut. Om TRE timmar ska jag dra mig mot tåget och eftersom det redan är kolsvart ute så känns det som om det är evigheter dit för att det känns liksom redan som att klockan är sju..seriöst, helt sjukt hur mörkt det är ute. Jaja, har typ klätt på mig, orkar inte sminka mig så ah, är klar helt enkelt. Men det kommer typ vara sjukt läskigt att åka moppe i det här mörkret..
jag har i alla fall på mig strumpbyxor, en tight kjol, ett linne och en kofta på det. Det var det, men fyfan..blir nog till att ta på mig vinterjackan sen. ojojojo! Lalallalal, vad händer imorgon då? Nja, klassträff (om det nu blir av!) och ja, chill.
på måndag börjar skolan igen, ska bli kul att få träffa alla igen och få något att göra på dagarna. Istället för att alltid ha något planerat varje dag som man ska hålla. Skolan behöver man inte planera, den är ju där, varje dag. HAHA, asså sajk.

jahapp

jag tror inte längre på rättvisa.
Hoppet för kärleken blir mindre och mindre för varje dag. Varje gång hoppet har liksom varit ljust har den alltid släckts, till slut slutar man att hoppas. Lågan är svag. Visst finns den där men snart är den fan släckt. Jag orkar inte, orkar inte gå igenom det här en gång till. En jävla fucking gång till, varför låter jag mig göra såhär mot mig själv? "My scars makes me who i am" just nu är den Ronja som gått igenom så mycket fortfarande positiv och stark, men det känns som om jag blir mindre och mindre för varje dag som går. Du som klankar ner på mig, du som klagar på mig, du som lägger ditt hat på mig, du, jag har inte brytt mig om dig men för varje dag som går tänker jag mer och mer på vad folk tycker om mig.
herrå


nu kan du få mig så lätt

hejsan, Ronja här. Lite deppmode på..men ja, så är det.
Idag ska jag bara ta det lugnt vilket jag inte gjort så mycket på höstlovet. Ska bli skönt med tanke på att jag känner mig lite halvkrasslig och sådär, vill gå på klassträffen och gå till skolan på måndag. Men ikväll ska jag i alla fall gå på BIO med kajsisen, vi ska kolla på "our idiot brother" HAHA, ska bli kul att träffa pluttan igen!
Mamma och pappa har ju stuckit till mormor medan jag låg och sov, det var väll jävligt shysst, HAHA. Typ "besvikelsen man får när man vaknar och inser att familjen har stuckit medan man låg och sov"
Jaja, nu ska jag väll..fortsätta att göra ingenting. puss

you make me smile ♥

you had me at hello.

det är så jävla fett

HAHA, ska dra mig mot kallhäll nu!
KÄNNER NI RUSET? DET ÄR FEST I HELA HUSET!?
puss!

dudes..

i'm in some reaaaal trubble..
naj, nu ska jag hälsa på sängen. Ohfyhelvete vad varm jag är, kan bara känna svetten rinna längs ryggen. HAHA, skoja. Men varmt asså.
OHFYFAN vad nervös jag blev, asså nej..ÅÅÅÅÅH, vad fan har jag gett mig in på!???!?!??!?!
HJÄLP

Hmm

det var längesen jag skrev något "deep" .. jag tycker om och kolla tillbaka på det för jag liksom inser saker osv. Kanske ska uppdatera läget:

jag är förvirrad, är inte hundra på vad jag ska göra. Eller jo, för att alla förtjänar en chans så det vet jag att han ska få men sen .. alltså, det är svårt att säga nu för jag känner inte snubben men han verkar urgullig osv men folk säger massa saker om honom som liksom gör det svårare för mig, men man ska inte lyssna på andra .. men fördomarna tar över lite. Varför ser man tatueringar som typ värsta "bad-ass-typen"? Och jag känner många som röker .. och dricker .. och de är ju fortfarande helt underbara människor. Shit, nu kom jag på mig själv att fördomar är bara .. helt sjukt! Man ska inte dra alla över en kam. Men gud så glad jag är. Allting är liksom bra, men mja. Det finns ju detaljer som kommer längre fram i framtiden som jag kan oroa mig för men jag försöker ta dagen som den kommer.
från en sak till en annan .. Man kan få mig att få så otroligt hemska skuldkänslor av småsaker som jag verkligen kan må dåligt över. Vilket jag har nu, men jag försöker att inte tänka på det för att det är jag som överreagerar och bara tänker på att det är värre än vad det egentligen är. Men ibland känner jag att folk bara vänder ryggen mot mig och blir jättedryga. Då kan jag bli ledsen, inte deprimerad, ledsen. Visst kan jag vara lite på och så men då tycker jag att man kan säga det istället för att vända sig emot mig. Behandla andra som du själv vill bli behandlad liksom, det har man ju fått höra enda sen dagis .. jag försöker verkligen. Men vissa (ska inte dra alla över en kam) bara tar och inte ger .. det blir jag så sjukt störd på! Sen så finns det helt underbara männiksor också som jag vet ALDRIG kommer att vända ryggen mot mig och de är Therese Andersson, Rebecca Kovacs, Mika Brishagen och Linnea Löfveberg! Jag har kännt de i tre år är det väll? Och nästan från början stod vi varandra så nära, jag visste redan då att jag inte kommer förlora er. Ni kommer alltid, alltid, alltid att finnas för mig. Underbara är vad ni är. jag tror inte att det kan bli bättre just nu ..

wehoo

kalkon/kanon på den nya designen? Aja, nu kollar jag chuck och typ hostar..aja, nu är det kväll i alla fall och på något sätt har jag fått denna dag att gå otroligt snabbt, haha. Det har varit skönt att bara vara hemma och göra vad man vill, nu ska jag städa mitt rum och sen kolla på grey's klockan nio :) kram!
HAHA, asså det ser ut som om jag har på mig en pälsmössa eller någe, HAHA!

when it comes to love..it's hard to say when, where &  who..

onsdag den andra november

hallojsan, en uttråkad Ronja här! Kollar på TV, har städat, diskat, vart ute med hunden en långis och nu sitter jag här rastlös och klockan är bara ett..blalalalalala. Boooooring. Jo juste, jag har städat hela huset förutom mitt rum, det ska jag göra. Problemet är det att min hund ligger helt utslagen i min säng och hon hatar, verkligen hatar damsugaren så vill inte störa prinsessan när hon sover i min säng..bortskämda hund.

Ställen jag vill åka till:
New york (city)
washington --> Seattle
Californien --> L.A
Pennsylvenien --> Philadephia
Hawaii
USA helt enkelt. Om alla de ställena ligger i USA..?

england --> london!

Vill också åka till stränderna i kroatien och så till Venzuela.

jaa..bäst att sätta igång då..? HAHA

alla vill till himmelen men få vill ju dö

hajsan, haha..har tråkigt. ÅÅH, det är desperata hemmafruar idag ju, jag har bestämt att jag ska vara uppe sent idag :) det är fan höstlov jööööh, har bakat kakor som jag kan sitta framför TVn och trycka i mig, för jag har ju ingen tid att passa imorgon..ska bara skjutsa syrran till stationen. Så det ska bli skönt. Jag och hunden imorgon! Vad ska man hitta på dåra..? Fotografera, det är kul :)
asså, hahahhahahaha..jag älskar dig prutti!
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA, syster och jag.
over n out.

yooo, my heart is a stereo!

it beats for youuu!
Hellojsan! En glad Ronja här efter en lyckad dag med Rebeccisen och Linnea, vi hängde i jakan och gjorde lite ärenden (hähä) innan jag mötte upp de i bålsta centrum så klippte jag mig, bara topparna..ser typ ingen skillnad, bara att det är starkare och friskare! :) .. och vääldigt lent. (:
aja, tjingeling!