what doesn't kill you makes you stronger

I only pray you never leave me behind
Because good music can be so hard to find
I take your head and hold it closer to mine
Thought love was dead, but now you're changing my mind.
ska denna få agera profilbild för ett tag? ..
Fyfan vad skönt det var att hälsa på stallet, behövde verkligen deras härliga energi osv. Kärlek till de. Och klart fick man hälsa på bästaste, underbaraste pållen. Love it. Nu är jag hemma och är riktigt hungrig, men ska först fixa mina naglar (klippa ner de..!) och sen värma på lite lassange :)<3

HAHAHA, red lipppppsss

nu ska jag gå och flörta lite med min syster och se om hon kan ta ett litet kort på moi. Sen stallet, ciao!

imorgooooooon

..ska jag klippa mig! GAH

when we stand together

Hallojsan, första dagen på höstlovet och jag vaknar utav att min hund nästan ligger på mig..-.- haha, men idag ska jag åka och hälsa på i gamla stallet. Innan det kanske jag ska försöka få min syster att fotografera en ny profilbild till mig..höhöh.
Har ingenting annat att tillägga förutom att jag har en fullspäckad vecka framför mig! Men kanske får lite tid då och då till att blogga :)
löve it.

TIPS

Halloj, jag har ett tips till er människor som inte tycker om att äta frukost:
Riktigt mättande och gott var det. Vi köpte tre olika smaker, det finns i choklad, bärblandning, blåbär och jordgubb.

HAHA!

Fan otroligt att jag ens har besökare kvar..
orkar inte blogga, jag gör det när jag kan, orkar och vill, haha..annars har jag ju faktiskt ett underbart liv att ta vara på..! Haha, men nu ska jag gå och sova. Det är HÖSTLOV och hela veckan är ju nästan fullspäckad. Skulle egentligen ha varit nere hos Emmy pemmy nu men det ska vara så jävla dyrt med en liten tågtripp dit ner så det hade ju inte lilla jag råd med då såklart..typiskt. Aja, men nu ska jag sova, imorgon blir det en dag i stallet! MYYYYYYYYSPYS! Saknar de som attans! <3

blablablablabla

hejsan, skön dag idag! Började klockan tio och slutade halv två, inget speciellt har hänt..hade spanska och naturkuskap om någon undrade >.< nu är jag hemma och lyssnar på musik och chillar typ, ska städa lite då Becca och kanske Mika ska sova här imorgon! Jag är hungrig..haha, men juste! Vi fick reda på att vi får våra datorer på måndag -.-' det är bestämt så, om vi inte får de då så får lilla Ronja DAMP! :'D

men ingenting speciellt har hänt idag. Imorgon slutar vi typ 13.15 om jag inte missuppfattat det, då ska jag, mika och becca dra till kista och boka biljetter till twiday! :'D Ska bli megafuckingkul :D


på donken eller max eller något någonstanns i enköping..ahhahaha

sorry

men fortfarande problem med internetet här hemma..hoppas fan att det fixas snart..sålänge kan ni unna er med att läsa denna:

Om dig:
Namn?
Ronja Maria Andersson
Ålder? 16 år den 6 September
Längd? 168

Familj:
gifta föräldrar?
Japp
Syskon? en syster jag öska att jag inte hade och en halvbrorsa som alltid kommer vara en "helbrorsa" för mig..
Boende? Röd villa med vita knutar i bålsta.

Personligt:
Varit utomlands?
Ja
Vart? Lite överallt, europa, asien, norden.
Hur många gånger? Men typ..10-15 ggr
Vilken typ av musik lyssnar du på? House/svensk pop/r&b
Låt som gör dig glad? count on me av Bruno Mars och Maraca
Låt som får dig att börja gråta? Jag saknar dig mindre och mindre och heartbeats
Favoritlåt? Just nu: made of och fade into darkness
Vad är du rädd för? Mörker, eld, spindlar och rädslan utav att bli sårad.
Varför? Men därför..har erfarenheter av just de sakerna..i mörkret har vi alla blivit skrämda (scared for life..), eld har jag alltid varit rädd för men tycker att det är väldigt vackert, och så får jag bensin på mig när jag tankar min moppe och får alltid upp en bild utav att någon med tändare kommer åt mig och jag brinner upp.., spindlar är bara allmänt äckliga och att bli sårad tycker inte någon om.
Har du körkort? AM-körkort ja
Vart går du i skolan? BCJF
Vad vill du bli när du blir stor? Psykolog
Vilken är din favoritmat? Spagetti och köttfärssås eller lax med västenbottenost och pasta.
Vilken är din favoritdricka? COCACOOOOOOOOOOLA
Är du kaffemänniska? Kaffe-tant blir jag kallad..
Är du rädd för fyrverkerier? ja

vänskap:
Din bästa kompis: Ingen speciell, har många! De jag står närmast nu är väll Rebecca, Therese, Linnea, Mika & Shannon typ :)
Hur många kompisar har du på fejsbook? venne, 370 typ!
Killkompisar eller tjejkompisar? Tjejer kan ibland vara för komplicerade, men båda!
Ljuga för att göra någon glad eller såra med sanningen? Såra med sanningen. (Eller ja, det föredrar jag i alla fall!)

sjävlförtroende-breakdown.

fyfan vilken helvetesjävlaäckeldag. Allla kan gå och bajsa och bara...bajsa på er!
Allting, precis allting är skit idag. Orkar inte gå in på detaljer för då får jag så många påhopp.
Det finns dagar där man ser glaset som halvfullt, men idag är en sån där dag där jag ser det halvtomt. Just nu känns det som att denna vecka som kommer, kommer att bli en bajsig jävla äckelvecka. Medans jag har gått runt och sagt att nästa vecka kommer att bli skitbra tidigare..

jag är bara ledsen och arg på mig själv, okej? over N out.

 

fredag

hejsan, igår gick jag till skolan, men annars har jag varit sjuk sen i söndags. Hade halsfluss, är inte riktigt frisk än men pallrar mig upp till skolan ändå, vi börjar halv elva idag. Så det är chill, sitter här och tänker hur mycket jag måste ta på mig för att inte frysa häcken av mig när jag åker moppe..jag fryser så himla mycket bara här inne..fml. Aja, efter skolan ska jag åka och jobba............typ hatar fredagar.

inte peppad alls på den här dagen med tanke på att jag i är så hängig och hostar lungorna ur mig. Men halsflussen är borta så jag SKA gå till skolan! Så ah, hejdå!

image description

sjuk idag igen

seeeeeeeeeeeeeeeegt, hatar att vara hemma. Fast lite roligare idag då pappa och hund är hemma för att han har opererat sig. ööööh, overNout

sjuk

Nu är jag där igen. Sjuk, denna gång är det inte bara en vanlig förkylning. Nu är det halsont, kan inte svälja, feber (där får man megaont i kroppen på köpet) och mitt huvud är fett luddigt. Uscha, jag vaknade och ville gå till skolan men ramlade nästan omkull och bah nehe. Jaja, det är bara att acceptera skiten. Hoppas ni mår bättre i alla fall! Anledningen till att jag inte har bloggat är för att vi inte har något internet hemma, bara på mammas dator för att raoutern är paj -.- Men nu har jag tid!

vaknade nog tio-11 ggr inatt. Så är inte så värst pigg nu..och jag kan inte somna för antingen är det för varmt eller för kallt eller så gör det ont och så blir jag bara irriterad. Aja, nu ska jag försöka att äta något och kolla på tv. So long.


Hahahhahahahah

Tjena alla läsare! Jag är Ronjas konstiga vän. Jag heter Emma och jag ska berätta en hemlighet. Jag vet inte om Ronja har sagt något om våran No- lärare. Men igår erkände Ronja att hon verkligen älskar Roland <3


Naturkunskap

Wihoool så kul, vi plastar böcker! Efter skolan blir det jakan och stan med peeps :) puss och kram!


Inget internet

Tja bloggen. Har inget internet hemma så jag kan inte blogga hemma, bara så att ni vet...:) nu har vi håltimme men snart ska vi ha vår sista lektion - spanska. Sen ska jag hem och göra ingenting, fyfan vad skönt. Men bara så att ni vet liksom!

 

 


@ linneas place

HAHAHAHAHAHH, fyfaaaan vad kul vi har haft här asså! Älska!!!!!! Men nu ska jag snart börja bege mig hemåt men först spela alfpet med limpan och Tessan! Sen hem och duscha och plugga lite :) kram kram!


Tro mig

"Lär dig att älska mina fel, för den jag är. Tro på mig, lita på mig när jag säger att det kommer bli bra.

Såra mig inte. Lek inte något du inte är, jag föll för den riktiga du.
Att få detta s.k hopp är HOPPlöst. Hoppet släcks och besvikelsen är på topp. Att bli sårad är svårt, sömnlösa nätter kan du räkna med. Tårar som rinner ner i sjön, när man ser de smälta samman med sjön. Vågorna krossar de mot bergskanten och du kan se på när hoppets låga släcks.

Rädslan att det inte finns någon där ute som kommer lära sig att älska mina fel finns alltid där. du var hoppet i mina ögon, nu är det borta. Och det känns tomt. Från 100 till 0. Lycklig till 100% olycklig. Detta får inte hända, inte igen."

Detta skrev jag för kanske två veckor sen och läste det idag och tänkte hur patetisk jag var. Lita på mig när jag säger att låt er inte påverkas så otroligt mycket av andra människor som jag har gjort förut. Nu är det över med det. Känner mig starkare än någonsin förut. "man måste vara svag för att kunna vara stark". För det finns så många idioter där ute som inte förtjänar er.


This is ego-bilder-bloggen

Jag sitter och väntar på bussen och lyssnar på musik, hur mycket roligare kan man ha? -.- hatar resan hem från jobbet..men i alla fall, ska möta upp tjejerna i Kallhäll och sen ska vi sova hemma hos Linnea <3

Asså helt sär, det är sommarvärme ute fan! Jag har köpt ett bar beiga chinos och ett svart flätat skärp. Och ett fint litet armband. Får bilder imorgon! Tog inte kort när jag prövade de! Bara så att ni vet liksom..jaja, ska fortsätta att vänta på (sena) bussjäveln...