hello!

Det kommer inte att bli någon (bra) uppdatering i helgen. Imorgon ska jag till solna och jobba från 11-16, ska hinna shoppa en aning också. Sen ska jag åka direkt till kallhäll och sova hos Limpan. På Söndag blir det plugg/chilldag. Kommer inte att gå på yogan tror jag..(becca, om du läser detta) eftersom då har jag kommit hem från att sovit hos Linnea osv..ni vet hur det är när man har sovit över hos någon och kommer hem, man bara vill chilla hemma.
Aja, nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen sova. Pussochhejleverpastej.

Ohjuste, kanske ska berätta vad jag har gjort idag? Vi åkte tidigt till KSS och sen till Globala, det var chill och kul att se hur våra friends hade det där! Och sen åkte vi in till stan en snabbis (jag köpte bara ett skal och displayskydd till mobilen) och så, ja..det var typ det. Har kollar på idol och firat mamma som fyllde år igår!

NU ska jag dra. Tjollahoppgummisnopp.

Så många hejdå-fraser jag kan!

cpbbloggese vägrar att ladda upp bild. MONGOOOOO

Flugan hubert


Globala

Nu är jag med Mika och Becca på globala och hälsar på Linnea och Tessan. Ööööhm, ah...vi typ chillar. Är på tessans historia. Hihihihi, hejdå.


Godmorgon!

Mobilbloggar från sängen..ah i alla fall, idag ska som sagt jag, mika och Becca till KSS och globala, ska bli kul :)<3 ääähm, nu ska jag upp och äta frulle och kolla på TV! igår kväll käkade vi på restaurang och hade mys blev en bild på mig och syster igår:

 


Duschen

Nu ska jag joina duschen. Men såhär ser mitt hår typ alltid ut innan jag duschar...FML


Suck

Menade "this is england" och *i skolan, sista lektionen...osv

Haahhaha...:$ pusshej!


Hemma

Tjena, nu har jag kommit hem från skolan och sitter nu och kollar på TV, ska slå in mammas present nu och göra lite mer.. Men i skola sista lektionen så kollade vi på "this is america" den var riktigt bra! Men resten av lektionerna var sega..(nv, matte och historian) over N out!


In tha cafeteria

Nu har vi rast till klockan tio och då ska vi ha matte. Härligt! Verkligen, slutar klockan tre, då ska jag typ hem och ha skoj :) imorgon är vi lediga och då ska jag, Becca och Mika till KSS och globala :D over N out!


skola

hello, nu sitter jag här i soffan och väntar på att idol ska börja. Jag håller på att ladda ner blogg.se appen också så att jag kan blogga lite när som helst! Härligt mannen, med bilderna jag har på mobilen också så att jag slipper ladda över bilderna till datorn hela tiden -.- men får se hur det går att blogga på mobilen..

Idag har det bara varit skola, kom hem och tog en jogg ner till lastberget (jag kan inte se det intressanta i detta men jaja..något måste jag blogga om!) Och sen så pluggade jag histora, så nu är den klar nu också.

HÄÄÄÄÄÄRLIGT.

Men nu ska jag dra, har inget mer att säga som inte ingår i k-bry-kategorien.


Saknar Spanien, fyfan vad najs det var där. ÄLSKA.


Och Thailand ska vi inte ens snacka om <3333333333333

Provar

Blogg.se appen!


inget internet

jaopp, vi har inte haft något internet så redan nu sprack mitt 1 inlägg/dag-plan. Men i alla fall, kan ju skita i den och fortsätta blogga nu och i fortsättningen istället!? Ja, vad gjorde jag igår? Hmm, onödig dag i skolan, hade inte ens en riktigt lektion, jo en men den hade inte jag då jag åtke till tandis. Det gick bra där, var glad sådär hela dagen men sen pissarg och sen otroligt ledsen. Men idag, ohherrejävlar så glad jag har varit. Helt underbart hur jag älskar att kuna le och må bra! Men idag har vi haft skola sen åkte vi hem till berra (jag, limpan och tessan) sen mötte vi upp mika på g till kyrkan och där lekte vi och hade det supermys! Aja, ska hoppa in i duschen nu och sluta babbla. Men först ladda upp lite egopics och på älskade ängeln Lattja <3


jag med mina glasögon i skogen igår!

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/308986_10150331819383903_583718902_8041329_1149047190_n.jpg
Jag med mina otroligt mysiga, gossiga outfit!

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321062_10150331858183903_583718902_8041417_1082367821_n.jpg
min nya, otroligt sexiga *hahahha, host* profilbild på fb.


och så ängeln dåra! <3

Restart!

Nu ska ni få se på grejer! Nu ska jag börjar blogga på rikitgt, ordentligt! Minst ett inlägg/dag! Som inte bara uttrycker mina känslor, haha..lite smått trött på de inläggen själv!

Jag ska försöka fixa designen lite också, så att den inte är för tråkigt men jag har liksom glömt bort HELT hur man gör..det var typ tusen år sedan jag höll på med bloggdesigner och skit!?

Men i alla fall, idag är det Söndag. Chilldag för mig. Ska hänka Becca på yoga ikväll! Ska bli spännande, imorgon går jag en lektion i skolan för jag ska till tandläkaren och vi har en inställd lektion så det är jävligt chill! Och så är vi lediga på Fredag, härligt!

Nej men nu ska jag..jag vet inte, jobba lite med svenskan tror jag. Vi har ett ganska stort prov på Tisdag..hoppas fan att det går bra!

aja, kiss and make up!


i am a believer!

Du vet inte vem jag är.

Du vet inte hur lätt tårarna kan börja rinna, hur ömtåligt mitt hjärta är. Hur mycket dina ord sårar. Varför låter jag mig själv påverkas så lätt av andra människor?

Du förtjänar inte mig, min kärlek. Riktigt sårad. Kommer inte kunna kolla på dig, i dina ögon. På länge.

seriöst. Nu ger jag fan upp.

fuck you, fuck you very, very, muuuuuuuuch.

fyfan vad arg jag blir. Aja, ville bara säga att jag lever och gick till skolan idag. Imorgon ska jag nog gå till skolan, skriva ett prov i svenska och sen gå hem. Eller något sånt..

jag orkar faktiskt inte, fyfan vad irriterad jag är just nu.

you can kiss my ass bitch.

måste få klaga lite (mer)

..hejsan. How's life?

Gör ont i varje muskel i min kropp. Hals/öra/mun också. FML liksom hej. Och så måååååste jag duscha. Så ska joina duschen sen sängen då. Ohfyfan, mår inte alls bra..

nu känner jag mig redigt playad.

Fuck you.

Aja, fyfan. Nu ger jag upp helt och föralltid. Orkar faktiskt inte engagera mig i något om jag är själv på det.


Fyfan vad rolig denna dag har varit! HAHAHHAHA, garvade så jävla mycket i skolan! Superbra dag! Åkte till jakan senare, mer eller mindre trött p.g.a allt skratt. Har gått runt och haft ont i halsen hela dagen..både jag och mamma misstänker strepshokoker (Hahahhahahah, hur fan det nu än stavas) om det inte blir bättre imorgon så blir det farbror doktor.

nu ska jag chilla, äta middag (typ försöka i alla fall) och sen typ lägga mig och bara övertänka lite grejer, behövs (inte)..



you never will be mine.

..helt ok dag för att vara måndag i alla fall. Denna dag har gått sjukt snabbt. Försov mig så att jag kom en kvart sen och så..men annars hare vart chill. Började 10, hade svenska och sen idrott (som var skitkul! Älskar min klass asså hhllhihihihi) och sen skolfoto och spanska sen då. Poff var klockan halv sex och jag åkte och fixade naglarna, kom hem, åt middag, pluggade lite och ah chillat. Nu ska jagväll hälsa på kudden! Imorgon ska jag till jakan med peeps, ska bli naaajs! Ska ta ett till hål i örat, shoppa lite oh så :) fika kanske? Aja, kul ska det bli i alla fall! Är inte så lång skoldag då heller, på kvällen ska jag hälsa på lite peeps i kyrkan, kommer bli en lång dag, kommer att komma hem sent och vara sjukt trött på onsdag. Som vanligt dåra.

hahha, men i alla fall..HAHHAHAHAHAHAHHAHA, var väldigt trött, väldigt trött vid middagen. Pappa, mamma OCH syster min trodde att jag hade tagit droger! HAHAHAHHAHAHAH, fyfan. Satt och garvade och allt och ingenting. Som vanligt dåra! AHHHAHHAHA, ja. Livet flyter på.

men det kunde ha vart bättre.


ser väldigt, väldigt, väldigt liten ut här och detta var typ 6 månader sen..

vissa dagar är bättre än andra.

Ja, asså idag är väll en sån där dag jag tänker alldeles för mycket. Är a little bit sad men whatever. Imorgon är det skola då..tråk. Vill typ åka bort någonstans och göra något..HÖSTLOVET hoppas jag fan att jag får åka ner till min Emmy.

Men innan dess hoppas jag att jag inte överreagerar, tänker för mycket osv..kan jag inte bara go with the flow och acceptera dagen som den kommer? Varför måste jag tänka negativt för? Asså CP..

Aja, det som händer händer liksom..

Nu ska jag sätta mig med SO:n och så..aja, ha det najs. Peace out.

livet flyter på

humöret är som en berg-och-dal-bana. Ibland är jag så glad att det känns som att det är jag mot världen och att inget kan stoppa mig. Bokstavligt hoppade och dansade ner till lastberget och sjöng hör om dagen. GLÄDJE.

IGÅR VAR SJUKT AWESOME! Jag kom över min fobi att stå i en folkmassa. Fyfan vad awesome det var. DAR <3!

Men idag har det varit en blandning mellan trött, ont i huvudet, för lite sömn och för mycket tankar. Fick migränanfall så åkte hem från skolan. Kom hem och grät, grät och grät -.- men det gick över. Jag överreagerar och kommer på mig själv liksom..himla onödigt (inte för huvudet, hahhaha..)

Har varit lite förvirrad, och det har varit lite mycket och det har gått för snabbt fram med en viss snygging och idag liksom bromsade det in vilket gjorde mig sjukt förvirrad men det löste sig och nu flyter det på som vanligt igen. Är inte överlycklig, absolut inte ledsen, mår bra helt enkelt. Men ska jobba imorgon..-.- men peeps ska sova hos mig imorgon också! På söndag ska vi (jag och becca) tågluffa med tha two guys. Ska bli en najs helg dåra! Pusspuss!

ny drog-parfym:

http://www.punmiris.com/images/secundar/o.11635.jpg
himla god är den!


jag mot världen den dagen.


"Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchbag. Ta inte de första stegen om du ändå hade tänkt backa senare. Lägg ner ballheten och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänkt ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänkt berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du hade tänkt att lämna henne."

natti!

Hejsan hoppsan, nu har jag ätit middag, kollat på TV och duschat. Nu sitter jag och lyssnar på DGs nya album och tänker att det kommer bli tre helt underbara år med vår klass! SaBe11 <3

Nu ska jag sova, imorgon börjar jag kl 10.00(!!) och slutar 16.30 .. -.- men aja, har varit en chill helg.

Ah, som sagt så ska jag nog gå och lägga mig nu :)

over N out.

vem försöker jag lura?

-

några av sakerna


ett jättefint kors-armband. Glitter 60:-


ett lila nagellack. Depend 25:-


stickad tröjja. Gina Tricot 150:-


Köpte den endast för budskapet. 150:- Lindex. "You can make it happen" lite längre där bak än fram. Supersnygg.


Örhängen 50:- H&M

Ah, sen köpte jag en earcuff på glitter för ynka 30:-, svarta vanliga stuprörs jeans. Sjukt sköna och snygga på GT för 300:- och ett baslinne på H&M för 50:- ah, har säkert glömt något men aja. Puss!

brister

det finns brister överallt. Alla har vi de. Vissa fler än andra. Men det här är inte bra..

bråk, bråk, bråk och bråk. Cut it off.

Hejsan, chill dag. Vaknade, åkte och shoppade (svarta jeans, t-shirt, nagellack, stickad tröja, örhängen, armband och ett baslinne. Ah, det var typ det..) Sen kom Becca och limpan, vi chillade lite på coop cafét (standard) sen åkte vi till kallhäll och chillade där. Sen åkte jag hem och kollade på Veronica Mars. Nu sitter jag vid datorn (nähä!?) och lyssnar på Håkan Hellström (<3) och väntar på att helvetet ska braka loss..

Ska ta lite bilder på det som går av det jag haffade idag. Så ttyl!

Maraca

let me see your body move lika a maraca, maraca, maraca, maraca, maraca!

ny drog-låt.

pusshej.


ett till inlägg då!

Tjollahopp, har ju inget att göra så kan blogga dåra..!

Men har inte så mkt att säga, var en najs joggingrunda, var i bättre form än vad jag trodde. Är jobbigast när man är mitt i förkylningen. Då orkar man ju för fan knappt gå upp för en trappa..

Tänkte möta upp en person och gå en promenix men hoppade in i duschen och sen kände jag mig lite hängig. Men idag har jag faktiskt ätit ordentligt. Men känner ändå att jag har ont i huvudet och sådär..är paranoid när det gäller alla mina födelsemärken så för tusonde gången säger jag att jag ska gå och kolla de, det finns en i huvudet som jag oroar mig lite för. Och så tumörer och skit. Låter tragiskt, i know men det brukar komma i perioder. Just nu har jag sjukt ont i mitt huvud..men det är nog en kombis med för lite sömn, mycket arbete och måltiderna då.

nu ska jag fortsätta kolla på film, smsa och så :) mys. Pusshej!
"I'm going throught it everytime i'm alone"


kärlek på er underbara tjejer.

härligt

vilken fin dag! Helt underbar! Har lite folk här, har fått pengar och en väckarklocka. Precis vad jag önskade mig :D Men ah, chill dag. Ingen stress alls, vaknade och åkte ner till bålsta c för att handla mat och skit, och ah..chill. Snart ska väll gästerna gå. Då ska jag ut och jogga för att jag känner att jag typ nästan är frisk nu och vill komma igång igen. Har ju inte fått anstränga mig på två veckor nu..-.- FML liksom..har som sagt bara lite hosta kvar men får ta't jävligt lugnt så att det inte slutar med lunginflamation. På måndag ska jag i alla fall vara med på idrotten :D

i alla fall, hoppas ni har en bra lördag! Jag har det väldigt chill..för chill. Vill röra på mig, jag och min energi asså. Ändå har jag inte druckit läsk. Bara massa citronvatten, kycklingsallad, macka och okej då..en tårtbit..hihi!

hmm, jag är så glad! Imorgon ska jag till jakan, får se vilka som hänkar. Ah, uppdaterar väll inget mer idag. Höhöh, lat. Näh men ska ta en joggingtur till lastberget, tar med mig hunden, sen duscha och käka en lätt middag och sen tidigt i säng, hatar att jag ibland hinner vända på dygnet på helger..känner ni igen er?

KISS OCH MAKE UP!


yo, my name is bobbo.

Jag tror jag är kär, känslorna bubblar inom mig

känns så bra, du och jag. Tillsammans!

Underbara, glada låt (: Hejsan hoppsan! Denna dag har varit helt underbar. Typ :) chill lektioner, mys och ah, en sprallig Ronja. Men var trött som fan i morse. Vaknade kvart i åtta (börjar kvart över) och bah lallade runt här hemma, helt trött. Kan bero på att jag av någon anledning vaknade klockan fyra p.g.a pappa som gick på toan, sjukt vad lätt jag vaknar av ljud nu för tiden. Får flipp om det inte är tyst när jag ska sova! Men ah, har varit lite wacko med mattiderna och så, så igår och idag har jag haft svårt att äta vilket resulterar sig till att jag mår illa och inte äter något. Så det är ju ett minus. Och jag blir sjukt svag att jag skakar. Inte kul, men nu har jag fått i mig massa mat åh så! Imorgon kommer några för att fira my b-day som var i Tisdags! Ska bli trevligt. På Söndag ska jag kanske till jakan om tjejerna vill det. Måste ha ett par svarta jeans..!

Annars rullar dagarna på och jag är glada, spralliga lilla Ronja. Känns skönt att jag är mig själv igen efter att ha mått dåligt.

Men ah, det enda minuset är ju att jag knappt äter och har hosta, men den är på g bort :D

men det flyter på!


om du siktar mot stjärnorna kommer du åtminstonde nå trädtopparna.

Det där som kallas...kärlek. (HAPPYFACE!)

Den där lilla kicken man får när känslorna bubblar i hela kroppen. Det där hoppet om att det kanske, kanske kommer bli något. Att vakna med ett leende på läpparna och tro att allt kommer vara som dagen innan. Men det är svårt, att inte veta. Att misstolka, leva i ovetande och vara förvirrad. Nu vet jag faktiskt inte. Men den där känslan. Den finns kvar.

När jag överanalyserar, när jag tänker på för mycket. Då blir det så här. Varför inte bara skita i att tänka och bara köra på? "Att tänka innan man talar är som att torka sig i arslet innan man har lagt skiten" haha, inte mina ord.

jag ger mig själv förhoppningar, förväntningar.  Sen vadå? Blir lyckligaste människan på jorden eller den olyckligaste. Det måste vara antingen eller. Men satsa var det?

Men det är svårt, men den spralliga lilla Ronja som springer runt som en femåring i skolan och är sig själv den lilla Ronja kan göra så mycket. Jag tror på henne, jag tror på mig själv. Jag är bekväm i den jag är. Den enda som går med strumpor i skolan, den enda som hoppar upp på mina kompisar ryggar, den enda som springer runt och pratar med randommänniskor, haha..jaa, man kan ju säga att jag är bekväm i den nya skolan nu. Hahhahaa, men framförallt vill jag att människor ska se den riktiga sidan av mig. Den jag är.

Man får se vad det leder till, men jag gillar inte att ta de första stegen, jag har svårt för det. Jag tvivlar mycket på mig själv ibland. Det måste bort, bort,  bort. Våga satsa. Om man vill något så ger man inte upp, så var det va? Och mitt, nästan favorit motto är "det man inte dör av gör en starkare" och jag känner på mig själv att det jag har gått igenom (två crucshar och en hemsk, hemsk, hemsk tid i mitt liv) har gjort mig 1000 gånger starkare. TIll den jag är idag. Jag är så glad. När det inte är något som týnger mig, då är jag glad. Kan vara glad, med ett leende på läpparna hela dagarna. Glad, jag älskar att vara glad. Att vara ledsen får folk bara att tycka synd om en. Hatar det. Att vara glad och sprida glädje, det är jag bra på.

Men ändå, ibland kan det vara bra att gråta. Skönt, ibland tycker jag om att gråta om jag är med personer som accepterar och vet vad jag har gått igenom. Att gråta ut i någons famn och sen känna lättnad. Det är den känslan som får ned mig med båda fötterna på jorden igen. Man inser, att det där var de sista tårarna för det där och det där så kan man gå vidare. Så är det för mig, jag måste få gråta ut.

Men att vara glad är det bästa. Men man kan ju inte bestämma vem, vad, hur och när. Det händer bara. Glad eller ledsen går ju inte heller att bestämma. Ibland kan jag lämna tårarana utanför och sätta på ett leende, men hur bra fungerar det tror du? Hahaha, bullshit hej liksom.

Okej, jag gillar dig. Men gillar du mig? Sårad eller glad? Förbereda mig på det värsta. Acceptera och gå vidare.

Kolla så stort jag kan göra av något så litet. Sån är jag. Övertänkande, överreagerande Ronja, hej :D

Men så länge jag är glad är jag nöjd :) Imorgon kommer en ny dag. TAGGA.

KÄRLEKSNOJJA!

http://data.whicdn.com/images/14420442/tumblr_lr4knsvYD01qjoijdo1_500_large.png

http://data.whicdn.com/images/14419917/tumblr_lr2bfbPEsm1qmwdp1o1_500_large.png

http://data.whicdn.com/images/14418749/tumblr_lr4io3ZA3R1qfe4gko1_500_large.jpg

http://data.whicdn.com/images/14418560/tumblr_lp7golmcFx1qkfln9o1_500_large.jpg

you know it. It's in the air.

LOVE.



it was only just a dream

...FML. Vet inte ens varför jag börjar med att göra så här mot mig själv. Dumt, dumt, dumt Ronja.

Aja, hejsan..har haft brist på intresse att blogga så jag har skitit i det helt enkelt..dagarna har flytit på, jag har fyllt år, blivit lite sådär småkär, och jag har kommit till det där när man inte äter något men är hungrig men mår illa så att man inte kan äta-stadiet. Blir oftast så när jag går i skolan. Skiter i lunchen och äter ingenting innan middagen..sen frukosten alltså. Jag har varit förkýld. Hostan sitter kvar men jag överlever. Knappt. Haha, men ah..that's life right now.

Jaa..med andra ord så är livet helt okej nu. Kunde ha varit bättre men framförallt mycket, mycket, mycket, myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycket sämre. Ni fattar.

Nu ska jag gå och göra chokladpudding och sen sätta mig vid datorn (igen) och drömma mig bort..

EMMY VIRKKIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
När har du höstlov plutti? <3

...Kärlek är en fin sak. <3