Tar igen listan lite va..

har jag slarvat lite med :$ Men ni ska få dem tre senaste dagarna nu:

Dag 11 – I min handväska.
Har jag, som dem flesta vet ganska onödoga saker i; Parfym, återfuktningskräm, plånbok, mobilhörlurar, läppsyl & så oftast några skolsaker..

http://r.kelkoo.com/r/se/2001201/133501/130/130/http%3A%2F%2Fwww.yves-rocher.se%2Fimages%2Fcatalog%2Fproducts%2Fproduct%2F80749.jpg/8qFzd5ktvbUKUViVTM2qbzIqjOyQiBIvbBWTrUmcDEM-http://www.minapresenter.se/billeder/kosmetikpics/nivea_creme1.jpg http://www.mobilsscan.com/images/uploads/SonyEricsson-HPM-64-main.jpg http://www.mediabanken.se/NetXtra/ProductWebService/Image.aspx?opvno=851Ic3zkLDtfExKZWCBsaw%3D%3D&itype=jpg300p

Dag 12 - den frisyr jag trivs bäst i.
Utsläppt, plattat med en hårnål i luggen är helt klart favoriten. Men när håret har en bra dag så kan jag också låta luggen få vara nere. Men uppsatt är något jag är skitful..så det tycker jag inte om. Men det blir väll att man har uppsatt på gympan och när jag tränar och blablabla.


Fast denna bild är tagen när jag är nyvaken därav hårnålarna som sitter huller och buller på huvudet..
upsatt lugg, plattat & utsläppt hår.


upsatt & lugg (har precis vaknat på denna bild också..och jag sov med den bullen då..skulle bara ta kort på mina turkosa naglar :$ Men ah..sover är fan det enda jag gör här i livet..)


Lugg & utsläppt


Och ibland kan håret bara vara lika okontrollbart som jag vet inte vad..då blir det såhär..

Dag 13 - det här hade jag på mig idag.
Gråa pumabyxor och en grå tjocktröja från Gina, intresseklubben antecknar..haha, näh men asså..TRÅKIGT. Orkar inte ta kort på det..ni kan få en imorgon, orkar inte resa på mig just nu. Pussochhejleveroastej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback