nyåååååårsafton!

Är taggad som faaaaaaan, dock tar jag inte med mig kameran ;( Men förhoppningsvis tror jag att Tessan tar med sig kamera..aja, vi får se :) Men detta blir sista för idag, hörs kanske mer imorgon! Ett nytt år och nya tag. 2011! :D Awesome!

DIIIIIIIIIIIIIISS!

Diss till att man kan tröttna på låtar. Fyfan, det suger. För en dag sen älskade jag maaaassa låtar, och nu haaaaaaatar jag dem -.- och jag lyssnar ju inte sååå ofta heller.. aja. Skitsamma i-landsprobem!


turn around (5,4,3,2,1) - Flo-rida


Coming home - diddy & ngn


Hey Baby - pitbull & ngn, tror jag..


Give it to Em' - Akon & ngn

nyårsafton! TAGGA!


fuck. Jag målade naglarna lila m. glitter (man ser inte glittret så bra i webbkameran) fast jag ska ha en rosa tröja på mig imorgon..aja, pallar inte måla om dem ;P Haha, men det får duga sa en fluga. Imorgon drar jag till Tessan så jag är där typ 4 sen drar vi vidare till Becca så vi är där klockan 6 :) Kommer bli så himlans trevligt ^^ Får se om jag hinner uppdatera imorgon, ska duscha, locka håret och packa en massa saker som jag ska ha med mig..aja. Kanske är lat och sätter mig vid datorn det första jag gör när jag vaknar ;) x)) HAHHAHA, men det ska bli så hiiiimla kul att träffa alla tjejer imorgon, saknar er som FAN! Och på nyårsafton också..AWESOME! :D

Ni är så gulliga! | HAHAHHAA, hippie!

Jag har er på min sida iaf!

"Ge fan i att kommentera omogna saker på ronjas blogg! Du som gör så är bara så jävla omogen, sköt ditt eget liv och lämna henne ifred. Och du kan inte ens stå för det du skriver? Det är så lågt och omoget!?"




"fyfan va trött jag blir.

Din anonyma lilla äckelbög.

Kan du komma tillbaka när du vågar stå för det du skriver ? Eller så kommer du inte tillbaka lverhuvude taget, shieeet hur mogen är du på skala ett till tio ?
äckel idiot skaffa dig ett liv eller så ska jag fan skaffa dig ett våga bara visa upp ditt fula feta ansikte så ska jag fixa ett åt dig.

Blir så trött när jag läser detta hela tiden på en av mina närmsta kompisars blogg.. Tycker för det första att du ska våga stå för dig själv för det andra skaffa dig ett liv för det tredje ge fan i ronja ?

Bara för hon är bra bäst finast underbarast så behöver du nt gå på henne med falska saker eller ?

Hittar du inget annat att hacka på ?
kanske är det så att du är avis ?

gefan i att kommentera iaf,

jävla hippie
"




"och du över kan ju bara gå och slänga dig i väge, jag vet inte vad som hänt men jag tror inte du heller vet, ronja gråter inte dirkt i skolan vad jag vet!! och hur jävla bra är det att kalla henne saker.. du är minst lika dålig själv... vänta mende tiodubbelt så mycket värre."



otränad som fan

HAHAHHAHAHHAHHAHAHA, jag skulle göra mina "dagliga övningar" som jag börjar med idag i order av mamma och naprapaten.. för att stärka bålområdet + ryggen. Jag orkade inte mer än tio minuter och jag svär att jag kommer ha träningsvärk imorgon..haha. K-N-A-S! Skippar blogguppehållet, har för tråkigt för att inte motstå att blogga. HAHAAHA! Men imorgon är det nyår och det ska firas hemma hos Becca, TAGGA TAGGA TAGGA! Det kommer bli sååå awesomeeee! :D Men ah, idag har jag inte gjort n-å-g-o-n-t-i-n-g! Kollat på när min syster har städat, lyssnat på musik och ah..inget! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ska "för-locka" mitt hår inför imorgon.
Måste bara anteckna lite för vilka övningar jag ska göra, så att jag inte glömmer bort dem:

- utfall 10 st vardera hand (20 st) 3 ggr = 60 st
- helikoptern 10 st vardera varv (20 st) x3 = 60 st
- situps 10 st x 3 = 30
- annorlunda plankan 10 st vardera ben (20) x 3 = 60

Hejdå!



listan

Efersom jag har blogguppehåll i två dagar så får ni dag 6 & 7 på "listan" nu istället för imorgon och övermorgon.

Dag 6 - mina bästa vänner.

Heter Linnea, Sarina, Mika, Therese & Rebecca.
Dem står alltid upp för mig. I vått och torrt. Ni vet att jag älskar er och ni är underbara. Vill inte skriva en uppsats för en bild säger mer än tusen ord. Ord är ganska betydelselösa i detta fall, det går liksom inte att beskriva er med ord. Men det bästa jag kan säga är att jag älskar er.

& så har vi ju Emmy Virkki. Hon är den grymmaste, coolaste, bästaste tjejen jag någonsin träffat. Är så jääävla glad att våra päron känner varandra så att vi blev vänner. Från vaggan till graven var det va? Älskar dig otroligt mycket bejbi. Hoppas vi ses snart.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs289.snc3/28127_404293239040_692674040_4021639_2072192_n.jpg
& vi är fullt normala.

Har tyvärr ingen bild på mig & Emmy. Menmen, älskarej! <3

Dag 7 - mina passioner.
Vad betyder det? Vad man gillar att göra? HAHAHA, näh men passioner, musik? Vilken jobbig "fråga" aja, skippar den för den var jobbig x)

jag har fuckat upp, så besviken på mig själv.

Pallar inte mer. Hejdå, tar ett blogguppehåll till första Januari då jag börjar om på nytt. Och lilla anonyma skit. Om du kommenterar att jag är ego nu för att jag inte vill ha med någon att göra så kan du fan gå och trycka upp något i arslet. Just nu är jag ganska trött på livet. Behöver en vän att prata med. Ring mig någon, Thererse..kom hem. ♥

sluta gråt och gå vidare skitunge. Ja, jag syftar på mig själv..

Nu ska jag ta en dusch och skölja av mina tankar och bara tömma mig på allt. Har fortfarande grymt ont överallt..fan jag somnnade i soffan för en stund sen, vilket betyder att jag inte kommer kunna sova ikväll. Fuck. Aja, livet är hårt. Som fan.


Lite svar på tal;

"Jag går inte i din skola men jag vet. Varför uppskattar du henne inte? Din vän som brukar torka dina tårar.. Du borde vara försiktig på hon inte tröttnar.. Du borde bry dig om henne ditt Jävla ego."

HAHHAHAHAHAHAHHAHA, patetiska lilla sak..jag tycker du ska ta och gå och skaffa dig ett liv för du verkar hålla koll på mitt liv. Jag bryr mig inte om hon tröttnar på mig, för "hon" är antagligen den som sitter och kommenterar på min blogg anonymt och säger massa saker och lalala, det kallar jag inte för en vän ;) Jag är jävligt pissed off på dig nu lilla anonyma jävel. Jag har 5 otroliga vänner som jag är 100000% på att det inte är dem som driver med mig. Vi tror snarare att du, din lilla anonyma jävel driver med mig. Hahha, och fortfarande - det är bara en person som har torkat mina tåra. Och det VET jag att det inte är hon som sitter och kommenterar anonymt. Och jag gråter inte ofta i skolan -.- som sagt så har det bara hänt tre gånger med bra skäl som att bryta foten, vara sjuk och för att jag sårade en perso Så snälla, fuck off. Och hur vet du det btw om du inte går i samma skola som mig? Så snälla, jag tänker inte lägga ner mer energi på dig så jag vill bara säga en sak:
Skaffa dig ett liv och lev det. Ha ett gott nytt år, puss på dig lilla skitsak!

Och till Sanna; tack sötnos! :)

Vilken ska jag ha som profilbild på FB?




kommentera bara 1,2 eller 3. Puss

Dag 5 - min dag i detalj

Hejsansvejsan. Idag vaknade jag halv nio, gick upp och tvätta ansiktet. Gick tillbaka till mitt rum, klädde på mig. Gick & åt frukost. Två mackor och ett glas o'boy. Sen gick jag och borstade tänderna. Efter det klädde jag på mig ytterkläderna och gick till bilen. Åkte till väsby till mammas naprapat. Väl där pratatde naprapaten om massa saker som var fel på mig..sen knäckte han till varenda jäkla ben i min kropp. Svär. Fan vad ont det gjorde, var nära på att börja gråta och slå till honom x)) Men det var såå värt det! Kom fram till att jag var sne i ryggen och därför överbelastar höfterna som får jobba som fan när ryggen lägger sig fel eller något. Flera koter hade vridit sig, och höften har varit överbelastad i flera månader. Så fixade han till allting och det knakade och knakade. Vred nacken på mig  gjorde han också. Shiiiiiiiiit. Aja, känns fritt nu. Men det är som om jag har träningsvärk över hela kroppen..han sa att det kunde göra ont i ett par dagar efter..aja. Det är värt det. Sen åkte vi vidare till mammas jobb. Här har jag sorterat massa papper och ätit lunch och stått ut med mammas tjat om att sträcka på mig -.- . Nu sitter jag vid datorn och har kollat igenom facebook minst 1000 ggr, har inget liv. Ska snart röra oss hemåt. Hemma ska jag duscha, sitta vid datorn och lyssna på musik. Nice, nice! Men nu ska jag dra. Ha det bra. Pusspuss

sa ju att jag skulle städa..


Före:






Efter:






Läs och lär.

Att gråta är modigt
Att inte gråta är farligt
gråten läker
gråten helar
Att låtsas vara stark är svagt
Att vara sig själv är starkt

Gråt kan misstolkas
Andra ser svaghet i gråt
Andra ser brist på självkontroll i gråt
Det är synd om dom andra
Dom har missförstått gråten

Gråten är en del av livet
Den är en ventil
Att inte gråta är att förtränga sina känslor.
För mycket förträngd gråt brister förr eller senare.



Vi föds gråtande, lever klagande och dör besvikna.

.. vet att jag har lagt upp denna för några månader sen, men den är värd att läggas upp igen!

"Så jag skiter i alla rykten och allihoppa som är är så negativa, för jag tog mig upp min vän. Stort tack till alla som som finns vid min sida."

Jag är jättetrött och så kommer min familj hem och såklart så ska dem ju retas osv. Fan vad irriterad jag är. Stick & brinn säger jag bara. Ett tips till er mina vänner är att skita i att smsa mig om ni inte vill ha ett stöddigt, irriterat svar tillbaks.

:@


inte normalt..

vaknade klockan tre i e.m och tvingade mig upp som om klockan var halv sex på morgonen eller något? Visst, jag gick och la mig fem i morse, men vafan..gick och la mig sju på morgonen förut och vaknade klockan elva 0.o Och så är jag skakis också..och jag  är fortfarade skittrött, inte normalt säger jag bara! Aja, nu ska jag äta frukost/lunch/mellis sen baka en kladdkaka eller något..är sugen på att baka. Aja, hejdå.


rand0m!

HAHAHHAHAHAHHA, såg nu på denna bild;


HAHAHAHHA, mitt rum i bakgrunden!? Nu skämms jag för att jag la upp den :$ Hahhaha, så gör jag det en gång till..men för att informera er så ska jag faktitskt städa imorgon. Men sen är det en annan sak att det ser likadant ut om typ två dagar..

PUSS!

kanintesova.se

hahaha..ovanligt säger jag bara -.- det står en cola breve mig och jag är såhääääääääär nära på att dricka den..fast nääh. Jag vill kunna sova x))


busted. Äter chips >.<

..
ojj, nu råkade jag dricka cola iaf..

Dag 4 – Min första kärlek.

Alla har vi varit i den där åldern då man går runt och är en player. Men inte med flit dåra. Då man inte visste vad kärlek var. Då en liten kram var allt man vågade göra, man pratade knappt med varandra. Smsade mer än vad man sa, skrev saker man inte menade eller aldrig skulle våga göra.

Jag har inte haft ett enda seriöst förhållande, eller jo..det kan ha varit med Filip för några år sen..fast nääh.

Jag har inte vetat vad äkta kärlek är förns nu. Joo, jag har varit kär en gång förut..känslan man fick när man såg personen..ni vet dem där spagetti-benen och hjärtat som hoppade över ett slag eller så. En gång har det varit så. Men den känslan gick över ganska snabbt. Men nu. Är jag kär. På riktigt. Har aldrig kännt såhär för någon förut. Jag saknar honom konstant och jag blir glad bara jag tänker på honom. Han är en helt underbar kille, får rysningar när han håller om mig och jaa..det går inte att förklara känslan. Men mellan han och mig är det äkta kärlek (tror jag..). Det var det inte mellan mig och mitt ex. Kände absolut inte såhär..

Han heter Emil och är underbar. Tjatar jämnt om hur snygg och söt jag är. Påminner mig om att han älskar mig, smsar att han saknar mig. Helt underbar är han. Ville bara att ni skulle veta det.

Jag är ju självklart inte säker på att detta är på riktigt, men det ska vi ta reda på snart ^^

och jag måste bara tillägga en sak om min mamma ser detta; Kära moder, jag vet att du vill att vi ska ta hem våra pojkvänner men nu är det så att jag aaaaldrig har haft ett seriöst förhållande med någon. Men om du har tur så får du träffa Emil snart ;)


& ja, vi överdriver lite när det gäller :** och <3333


puss! <3

Dag 3 – Det här åt jag idag. | ONYTTIGT!

Kommer fan inte ihåg allt.

Frukost:
- En liten macka med smör & ost.

Lunch:
- Burger king; pommes, cola & en halv cheeseburgare..orkade inte hela..

Middag:
- någon gryta och lite ris. Med lite mjölk på det ;)

Random:
- En liten japp & en halv liten marabou (ni vet de där "3 för 10") Delade jag och Becca på (: och en citron powerade (: och en massa jävla tuggummin som tappar smaken efter en typ..20 minuter -.-

http://sverigeonline.se/images/Marabou_Japp_Dubbel.jpghttp://www.coursengo.com/supermarche/img?IMG_ID=105980http://malineriksson.files.wordpress.com/2010/11/web_mbou_mjolkchoclad_200g_18022682.jpg



jakan & kista

..tack Becca för en rolig dag! love u! (: Det började med att vi åkte till jakan men sorgligt nog fanns inte Beccas klänning där..:( Så vi åkte till Kista (: Pratade om lite allt möjligt och hade allmänt trevligt.
köpte:
- svarta tights
- svart baslinne
- Rosa lite oversize, asmysig cardigan
- hörlurar till bebisen
- ny väska
- läppsyl & hårnålar
..om ni ville veta liksom ;)

Dagens outfit föresten ;)

Jeans - weekday
tröja - bikbok


1. cardigan - gina, 199:- 2. rosa hörlurar - ONOFF, 149:- 3. svart linne - H&M, 50:- 4. hårnålar - bikbok x), 10:- 5. Tights - gina, 99:- 6. liten väska med axelband - accent, 99:-


väskan


Mahahahha, läppsyyyyyyl! :D:D:D & hörlurarna.


med grejerna på ..


putarN! ;)

Nu blev bilderna lite olika stora och sådär, fast det får ni ta och leva med ;)

drömkillen ni vet..han i alla filmer?

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn hanenne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du ska ta en promenad, hand i hand i solnedgången till stranden. Hon vill stå längst ut på bryggan och kyssas.
47. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

varför du ha bajs i din ansiktäää?

från 100 till 0. Hahha, vilket humör jag är på asså. Detta får kanske bli det sista inlägget för idag. Imorgon blir det en typ..snabbis? Till jakan, måste handla lite grejor! Aja, får se om jag skriver imorgon innan jag åker..ska åka ganska tidigt :S Aja, pusspuss


& här bjuder vi på oss själva ;)

HAHAHAHHA

"HAHA minns när ni va nere i vårt old house och anton och dennis skulle fixa drinkar till oss & när vi va uppe på nyår då dom gjorde en snögubbe och satte dit en snopp och sköt av den med en rakert hahahahah så tråkig humor så de är kul -.-

Miss it !"

HAHAHHAHAHAH, såå jääävla kul det var asså! Saknar det som fan!!! <3

<3

HAHAHHAH, jag kommer ihåg denna kväll;

Det var vår sista dag i Thailand den gången, vi älskade den restaurangen..vi var stamkunder där, haha! Men iaf, jag kommer ihåg att jag fick aoutograf av; Poi, Pang & Peng. HAHAHAHAHHA, bara ääälskar namnen där x)) Hahhahaha, men iaf..ahhahahahaha, jag har ärvt min pappas pigment..kolla på han! Röd som en tomat! Visst tycker jag om att vara brun..men sådär brun vet jag inte x) HAHHAHA!

& ja, jag kollar igenom gamla bilder x))

whataya want for me?

OMG..gick och la mig klockan sex imorse (nu ber vi för att mamma inte ser detta) HAHA, och så kom pappa in och väckte mig klockan elva idag!?!?!?!?!?! VET NI HUR SUR JAG BLEV?? Hahaha.. men ah, vi ska till morfar snart..haha, får väll sova i bilen eller något. Är sjuuuuuukt trött! -.- Aja, ni får ha en bra dag så kanske jag uppdaterar mer när jag kommer hem (: pusspårumpan!

Dagens outfit:

Tunika - H&M
baslsinne under - H&M

smart Ronjaaaaaaa!

omfg. Drack cola nyss...halv fyra. kommer liksom allllllddriiiigggg atttt soooommnnna ;OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MOHAHAHAHHAHAHAHHAHHHAHHA. DU ÄR KNÄPP :O:O:O:O:O:O

http://m14.tmstatic.com/5/6/ml/66917-file.jpghttp://m14.tmstatic.com/5/6/ml/66917-file.jpghttp://m14.tmstatic.com/5/6/ml/66917-file.jpg

nu vet alla det!!!!! ooommmggg, kommer aldrig att komma upp imorgon och vi som kanske ska hem till morfar också...hmmmm, vilket bra humör jag kommer att var på dåå...noooot! THIIHIHIHIHIHI!


;O ;O ;O ;O ;O ;O FUUUUUUUUUUUUUUUUL ;OOOOOOOOOOO! & nej det är inte nu. Tror ni själva att jag sitter fullt med smink på mig mitt på natten/morgonen..? Nääh...skulle inte tro det va? ;)


Dag 2 - mina syskon

Jag har två syskon som jag älskar även fast dem kan vara en pain in the ass! först så har vi ju min syster Josefine som är 14 år. Hon är sjukt irriterande ibland och har ett temprament som jag vet inte vad men hon har många sidor i alla fall. Bra och dåliga. Ena stunden kan vi bråka och slåss och ibland så sitter vi tillsammans i någons rum bara för att hålla varandra sällskap. Men ibland kan också helvetet rasa när vi slänger igen dörrarna och skriker på varandra :$ Haha, jag kan bli riiiiktigt irriterad på henne och får en sån där känsla att jag aldrig kommer förlåta henne, men man förlåter sina syskon..om det inte är ngt riktigt illa..

Men så har vi ju min brorsa Dennis. Han är 21 år. Han bor inte hemma iaf. Men när han bodde hemma så hörde man varje kväll den trygga musiken från hans rum. När han stängde av den så kröp ångesten fram, därför hade jag svårt att somna dem första dagarna vi hade flyttat. DET VAR SÅ JÄVLA TYST! Men iaf, när vi var små så var han världens bästa brorsa, han lekte affär med mig och min syster, han gjorde en linbana till våra gossedjur och han var helt enkelt bäst. Men med åren blev han ju äldre och började stänga in sig på rummet hela dagarna, vara ute sent på kvällarna, osv..det slutade med att vi aldrig pratade med varandra (det skiljer 6 år mellan oss) Så är det fortfarande..de få gångerna vi träffas. Ibland saknar jag honom faktiskt..men jag diggar honom, han är c00l. Haha. Han har fortfarande barnet i sig, ska alltid retas osv..hahhaa..


Syster och vovve

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs082.snc1/4563_83605900851_627610851_2019401_2692187_n.jpg
brorsan

A walk to remember

Underbar film, lite trög i början med gud så bra den var!

http://www.snackisar.com/wp-content/uploads/2010/12/a-walk-to-remember-1.jpg


o-m-g

http://szerafia.blogg.se/images/2010/justin-bieber_112756522.jpg http://marysaintmary.files.wordpress.com/2009/09/zac-efron.jpg?w=300&h=300

http://www.alltomstockholm.se/multimedia/dynamic/00017/DanielNorberg2Webb_17201c.jpg

tidsfördriv liksom ;)

KILLAR
en kille som har samma humor som dig - Pappa
en kille som gör dig glad - Emil
en kille du tycker har skön stil - Min brorsa
din bästa killkompis - Emil
en kille du litar på - Pappa, Emil & Tegman
en kille som du gillar - Emil
en kille som gillar dej - ..
SENASTE
personen du strulade med? - Det vill du allt vet va? ;)
personen du kramade? - Min mormor
personen du tänkte på? - Emil
personen som sov i din säng? - Jag
personen du skrev med på msn? - Tessan
personen du var med? - syster.
djuret du köpte? - Hund
maten du åt? - ost&skinksås
KOMPISAR
en kompis du saknar - Emmy & tsrlmb
en kompis du älskar riktigt mycket - Emmy & tsrlmb
din bästa kompis - Emmy & tsrlmb
en kompis du glidit ifrån - Sofie..:/
en kompis du kommit nära - Therese är väll den personen som jag har kommit närmst under dem senaste åren..
RANDOM
stänger du av mobilen när du sover? - nej, aldrig.
biter du på naglarna? - Nej, äckligt..
var du full senast du hade sex? - Nej
har du kysst en polis? -  Nej
har du någonting att dölja? - japp
kan du baka bröd? - neeeeeeeej...
vet du hur man frostar av en frys? - hahah, neeeej
är du oskuld? - Ja..eller? :O :$
UTSEÉNDE
hårfärg - Brunett, grymt hett ^^ hahah. Fast ska färga blont.
ögonfärg - Blått
längd - 169 cm
skostorlek - 38 - 39
ålder - 15
KÄRLEK/SEX
har du en kille/tjej just nu? - niix
gillar du någon? - Ja
vem? Emil
har du haft många förhållanden? - Ett seriöst.
vad har du på dig nu? mjukisbyxor, tjocka strumpor & en mjukiströja
VEM

vem är i rummet med dig? - Min hund ligger i min säng och snarkar..
vem fick du senast sms av? - Sanna Smidvik
vem tänker du på nu? - Emmy.
pratade du senast i telefon med? -  papi
vems hus var du senast i? -  mormors :)
vem önskar du var med dig nu? - Emil
vem i din skola går dig mest på nerverna? - hahahhahaa, det vet dem flesta ;)
VAR

var går du i skolan?- Spånga, ;)
var är din telefon? - Brevid mig..
var är din mamma? - i vardagsrumet.
var sover du? - I min säng
var handlar du mest? - GinaT och H&M
var fick du tag i tröjan du har på dig nu? - av mamsi och papsi, bikbok
vart åkte du senast bil?  Hem
var i ditt rum är du? - skrivbordet
VAD

vad åt du senast? - choklad;O
vad drack du senast? - Cola
vad är det för färg på dina byxor? - grå
vad är den närmaste saken som är blå? - mitt läppsyl :$
vad gillar du mest med skolan? - att sluta.
vad har du på fötterna? - världens mysigaste strumpor.
vad är din favorit färg?- lila
vilken film såg du senast? - a walk to remember
vad hör du just nu? - det ljuva ljudet av the scripts sjungande ;)
HAR DU NÅGONSIN

sovit i en annan säng? - ja?
hånglat på en bio? - nopp
hånglat i skogen? - nix
tyckt att din kusin är het? - Jaaa, han har stil ;)
sovit naken? - Nää
kört över hastighetsgränsen? - kör inte..
målat om ditt rum? - nej, men pappsen..
dansat framför en spegel? - Haha, har inte alla gjort det? :)
dumpat någon? - Ja..:(
stulit pengar från en kompis? - Hahaha, nej? I'm not a bad friend, like you..?
hoppat in i en bil med folk du just träffat? - ja :S
varit i slagsmål? - Nej..
smugit ur ditt hus? - Ja..
haft känslor för någon som inte känt detsamma? - Nej, men tvärtom.. ;/
hånglat med en främling? - typ..
älskar eller saknar någon nu? - bådeoch.
NÅGON/VEM/HAR DU/DAGENS

någon som du saknar - Emil & Emmy & tslrmb
någon du längtar efter - Emil
vem kramade dig senast - Mormor
vem pussade dig senast -  Joakim
vem ringde dig senast - Pappa.
vem ringde du senast - Älskade syster Therese
vem var hemma hos dig senast - Det måste väll ha varit, nina & charlie
vem var du hemma hos senast - Mormor! Jag sa det?!
har du några kärleksproblem - ...
har du käkat något idag - Japp
har du pratat med ngn idag - Ja? Jag är inte osocial direkt.
har du gråtit idag - Nej ;O
har du skrattat idag - Japp
dagens outfit - kolla ett inlägg ner, eller två kanske.
dagens låt - Seek bromance.
dagens dusch - Ikväll.
dagens frisyr - uppsatt i en slarvig bulle
dagens smink - neutral.
dagens vill ha - dig,
någon som förstår dig - Therese.

någon som förstår dig - Ronja och mamma, oftast.

Dag 1 - presentation om mig själv.

Jag heter Ronja Maria Andersson och är uppväxt i stockholm, Kallähll men flyttade i somras till vilket hus som helst, rött med vita knutar. I Uppsala. För det mesta är jag en glad tjej men kan ändra humör ganska snabbt ;) Blir arg och sur när jag är trött och inte får sova. Och när jag är hungrig så blir jag konstigt nog ledsen och väldigt lättirriterad med dåligt tålamod. Är lättpåverkad av socker..blir flummig som f*n, jag har lätt för att somna (dock aldrig i skolan eller på sjukhus..jag har försökt. Fick fan sitta på sjukhuset i 5 timmar förut.), speciellt om ngn kittlar mig eller leker med mitt hår. Kanske ska tillägga att jag är ganska klumpig också..? Ehm, jag har absolut inget bra tålamod. Ibland har jag mina ljusa stunder men det är inte ofta ;) jag är en helt vanlig svenne-tjej. Haha, ehm..vad mer? Jag satsar ganska mycket på skolan men inte sådär att jag pluggar ihjäl mig. Jag älskar att hålla på med hästar och djurl. Har två kaniner, en hamser och en hund. Har varit skötare på en häst i mitt stall där jag rider men jag har slutat för att det har varit så mkt i skolan och det kommer bli mer denna termin så ah..men är fortfarande där minst 2 ggr i veckan då jag också rider. Hmm..trivs här jag bor ute på landet med min familj (förutom min brorsa..) och jag gillar att resa, fotografera, vara med kompisar och sitta vid datorn och nörda spotidy och fb. Mobilen är nästan alltid med, comviq kompis såklart. Läppsylmissbrukare. Ordningsam, lättroad. Jag föräter saker jättesnabbt och är välldigt kräsen när det gäller mat. Ehm, hatar vaniljglass och godis (choklad fungerar!) Ah, det var väll det mesta. Fyller 16 den 6 September 2011! :)


HAHHAHAHAHHAHAHAHAH, pappa är tomatfejs!

blogga om dethär eller ngt ;)

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Mina syskon.
Dag 3 – Det här åt jag idag.
Dag 4 – Min första kärlek.
Dag 5 – Min dag i detalj.
Dag 6 – Mina bästa vänner.
Dag 7 – Mina passioner.
Dag 8 – En perfekt helg för mig.
Dag 9 – Det här hade jag på mig
Dag 10 – Mitt arbete.
Dag 11 – I min handväska.
Dag 12 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 13 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 14 – Mina drömmar.
Dag 15 – Fula ovanor.
Dag 16 – Min favoritresa.
Dag 17 – Min bästa födelsedag.
Dag 18 – Något jag saknar.
Dag 19 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 20 – Min önskelista.
Dag 21 – Det här upprör mig.
Dag 22 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 23 – Det här får mig att gråta.
Dag 24 - Det här får mig att må bättre
Dag 25 - Min skoltid
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Mina favoritskor
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Om jag var tvungen att byta utséende med ngn skulle det va med..

julafton :)


Jag & syster, syskonkärlek!

Julklappisar av mormor & familjen.

Nike väska, med dator-fack i väskan. Asnice!


Liiiiila resväska :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


Vågtång (: Har fixat håret med den på första bilden, man ser inte så mkt men iaf :)


"mjukisdress" menad att ha på flygplanet x)) deta är också dagens outfit. Älskar strumporna! :D


Ett fint ljus (:


Solskyddsfaktor 20, 30 & after sun. Hahhahaha x))

+ pengar :D:D & några krämer (: som jag inte pallade ta kort på >.<

Men den bästa julklappen var ju såklart..


om inte ni redan har fattat det!

60 :D:D:D:D:D:D

åååååh, guh vad jag lääängtar! ^^ thiihihihihihihihihh, Thailand är så jävla underbart. Ett land jag tycker alla ska åka till om ni har tid/pengar över! Den vita sanden, det turkosa havet, klimatet, djuren, vääääärmen, palmerna, maten! Deras kultur & de billiga smyckena och kläderna! Så jävla niiiiiiice! Är nästan glad att vi inte åkte till Egypten en vecka, istället blev det Thailand två veckor. Så jävvvvvla nice! Om vi hade åkt till Egypten så skulle vi bara ha bott på ett hotell och inte gått till stranden eller någonting..bara lekt i vattenlandet på hotellet.., men nu i Thailand så ska vi bo PÅ en strand! Aweeesommmeee! OMG, ni kommer få höra i varje inlägg hur exalterad jag är! Ska fan börja packa idag, det är på pricken 60 dagar kvar idag :D Countdown!

iaf, vi skulle typ till morfar idag och fira jul med hnm också, men mamma är sjuk så vi får se om det blir imorgon. Men så idag blir det bara chill och lite shopping på nätet? Måste köpa en bikini..det finns liksom inga bikinisar i affärerna nu..men aja, har hittat ett 2-pack biknis på bubbleroom för endast 120 :- (rea dåra) niiice! Aja, ni får ha en bra dag.
Pusspuss

http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2191/21/36/1292555295/n1292555295_30046858_6192.jpg
©

och btw..

JAG FICK EN LIIIIIIIIIIIILA, LILA, LILA, LILA RESVÄSKA :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Asså jag är så glad att jag nästan gråter! 0.o



KÄRLEK!

Tredje gången gillt!

Jag är för bortskämd..
http://images2.ving.se/images/Hotel/HKTKANT1020_1_13.jpg?v=1
SunGarden Kantary Beach Villas & suits. I Khao Lang i två veckor, awesoooooooome!

"SunGarden Kantary Beach Suites & Villas ligger direkt vid en av Khao Laks absolut finaste stränder, White Sand Beach. Hotellet består av fyra byggnader med 3-4 våningar samt villor utspridda i stor trädgård. Vissa villor med direkt strandläge. Två poolområden, varav ett ligger direkt vid stranden. Solstolar och poolbar. Rumsservice 06-23. Kvällsunderhållning flera kvällar i veckan." låter ju awesome!
h








ttp://images2.ving.se/images/Hotel/HKTKANT1020_1_13.jpg?v=1

tidsfördriv..inte för att ngn läser men aja..

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Min hund..x)
3. Hur lång är du? 168 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Santa clause 1
5. Vem ringde du senast? Tessan
6. Vem ringde dig senast? Pappa
7. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Älskling :********, det skulle vara mysigt..fryser som fan! <3333333:*******" & till..det kan ni lista ut.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av det..? Förlovade x)
10. När såg du senast din mamma? en kvart sen?
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? Somnade aldrig..
13.Vilken är din favoritjulsång? ingen.
14. Vilken är din favoritplats? Stallet eller hemma.
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? venne..
17. Vad skrämde dig om natten som barn? monstret under sängen & döden.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Linda!
19. Hur stor är din säng? 90, det är bara för att man ska sova nära!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? stor tröja.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24.Vilka städer har du bott i? Stockholm & uppsala
25. Föredrar du skor, strumpor elr barfota? STRUMPOR
26. Är du social? mja..
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's Phish Food
28. Vilken är din favoritefterrätt? kladdkaka & grädde.
29. Tycker du om kinamat? euw.
30. Tycker du om kaffe? MUMS
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida? höger.
33. Kan du spela poker? nej..för komplicerat..
34. Tycker du om att Mysa/Kela? Big time JA
35. Är du beroendemänniska? Nej..tröttnar alltid på allt&alla.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska & spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Neeej
40. Föredrar du havet eller en pool? bådeoch, men bäst vid poolen.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Shopping och godis..:$
42. Äger du dyrbara smycken? ett på 4000 :- .. vågar aldrig ha på mig det :S
43. Vilket är ditt favorit program på tv? Grey's Anatomy
45. Vem är den roligaste människan du känner? Ehm, Tessan!
46. Sover du med gosedjur? nee
47. Vad har du för ringsignal? Förlåt att jag inte sagt förlåt
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Tror bara jag har mina första skor kvar
50. Flirtar du mycket? Nej det tror jag inte
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej
53. Vilken var den senaste boken du läste? 14 år till salu.
54. Läser du dagstidningen? neej..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej..
56. Dansar du i bilen? nej..?
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? 105,5
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? .. "Eden är bäst"
59. När var du i kyrkan senast? soulworkshop ngn gång..
60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? går fortfarande, men nu är det väll..Leila kanske?
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? aldrig.
62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt till dig? ...

Men nääh, nu ska jag sätta mig framför brasan och bli upptinad x))

köldskadade fingrar

...och kall som fan kommer man hem från stallet efter en lyckad ridlektion på världens bästa häst (dvs. Eden ♥) & nu sitter jag på mitt rum med fleece-morgonrock, mössa, tights & stor tröjja. Myyyyys. Ska ta & leta reda på lite armband & sen äta maaaaaaaaaaaaaaaat & fixa lite inför imorgon.
PUSSPUSS

Random.
Var det en kille eller tjej som ringde dig senast?- kille
Vad står det i ditt nionde sms?  - "vad gör du sötnos<33333:*********"
Vem ringde dig senast?- Pappsen

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? -solnedgång
Vilket språk är din mobil på? - Svenska
Vad heter din ringsignal? -  Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Hur många sms har du i din inkorg? - do the math, 58+113+19+31.
Vad står det i ditt tredje sms nerifrån och vem det ifrån?- ":( ses i skolan :(<3" Tessan
Vem är din 13:e kontakt?- Erika
Vem är din 20e kontakt?- isaaaaaac
Ogillar du nr 5? - Cooling & nej.
Har du varit i hop med nr 7?- nej
är du kompis med 4 ? - Beccas pappa..ehm..do the math.
Vad har din mobil för färg? - ROOOOOOOOOSA.


pb på fb, bildbrist.

@ stallet

...ska sitta här på kontoret till halv tre eller ngt & ta emot samtal 0.o

aja, ridning som vanligt 16.40 och sen blir det till att åka hem, packa väskan inför imorgon. Imorgon tror jag att vi ska sova hemma hos mormor..ah :) Julafton! WOHOOO :D Aja, hejdå :*

jag är cp

Jag sitter i soffan, känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Reser på mig och går och lägger mig i sängen. På den korta tiden hinner jag bli pigg. Men när jag ligger där i sängen helt hyper så tänker jag på hur trött jag var i soffan. Men neeej, det fungerar inte. Jag vänder på mig, i hopp om att bli tröttare..? Det fungerar i två minuter. Men sen får jag fliiiiiiiipp, blir skitirriterad på att jag inte kan sova. Jag har haft svårt att somna den senaste veckan. Så jag får BOKSTAVLIGT fliiiiiiiiiiiipppp, slår min mage som kurrar. Sparkar och utan att jag märker det så börjar jag gråta. När jag kände tårarna på kinderna blev jag lugn. Det kändes som om all ångest, stress och problem rann ut. Jag känner hur hela kroppen slappnar av. Men är fortfarande pigg och får flipp igen för att min mage kurrar. Jag är inte ens hungrig. Mår illa på tanken på mat. Så jag börjar gråta igen, denna gång blir jag inte lugn utav det. Sitter fortfarande och gråter och har lust att ringa och prata med någon men vill inte väcka någon. Mina tårar är jätte varma.

.. jag vet att det sämsta man kan göra när man vill sova är att sätta sig vid datorn men nu är det så att jag blev tvungen att skriva av mig och nu så ska jag sätta på spotify (eftersom min ipod är hemma hos becca och min mobil inte har några batteri) Men sen om jag somnar medans datorn är på är en annan sak. Pallar fan inte bry mig, blir glad bara jag somnar.

Oooooooh, nu jag blev trött & lugn. Slutade gråta..hmm, kanske ska prova att gråta mig till söms varje kväll? -.-
CP.

jagsaknardig ♥

Fan vad kul vi kommer ha när jag väl är där nere hos dig. Du betyder så gryymt jävla mycket för mig älskade vän. Can't wait..Det finns inte ord för sånna som du, du är ju helt enkelt underbar och jag saknar dig otroligt mycket. Blev bara tvungen att skriva det för jag behöver dig nu, jag vill inte vara här uppe i Stockholm. Jag vill vara hos dig. Jag vill bort härifrån för en dag eller två, eller tre..

Har ingen bild på oss efter datorkraschen -.- men jag älskar dig Emmy virkki.







Jag blir så dum av dig.











voff, voff. Muu. BÄÄÄÄÄHH.

Mjaouuuuu

Tjena readers! x) underart rolig kväll igår med syster! HAHHAHA, men ah idag blir det till att åka och shoppa med Bästa Linnea och Bästa Tessan. Mjaouu, sen blir det till att åka hem och ha tråkigt igen..men ah..på Fredag är det julafton :D Men nu ska jag sminka mig sen ska vi väll dra oss mot stationen (:
Puss & kram, ha en bra dag! Uppdaterar mer när jag är hemma :)

Btw. Är inte min design grymt snygg (ser du den inte? Tryck på F5)? Jag & Tessan gjorde den tillsammans..okej, jag fattade inte ett piss av photoshop så det var väll mest Tessan som gjorde allt x))

Bajsbajs!


upp&ner x) I somras @ my place.

Det var inget! :D

Hur förtränger man ngt? Du liksom förstörde min underbara kväll med Tessan. Bitch :'( Man kan inte styra sina känslor, jag är arg men vill inte vara det. But it's all because of you! Jag inte gilla människor som får en att sitta och tänka på ngt som hon/han gjort. Du anar ju inte att du får mig att må dåligt :( Tänker bara på dig själv..



...inget :D


facerapes by Tessan btw!

Är @ syster. Ska sussa här! Vi har haft grymt kul, svär jag kommer ha magrutor imorgon! Läs lite mer på hennes blogg. Orkar inte förklara! Men nu ni, ödet säger att det är dax att kyssa ngn snart (men vem.., ngn som börjar på E och slutar på mil?)




tuggummin (framsida)



Baksida


Läppsyl! Usch på torra läppar..


Mintpastiller ;O

Kvällens:

http://www.riesen.se/downloads/Riesen_Wallpaper_S.jpg

&


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (skrattkramp..!)

Julshoppning m. de bästa!

Hej! Skolan var chill idag, först städ & sen film. Niiiicce, slutade runt ett. Tog tåget till sumpan typ halv två, drog till donken, åt och sen drog vi vidare till Solna centrum. Där kollade vi runt & shoppade ett tag. Efter ett tag for vi vidare in till stan, jaow! Nicenice, blev gryyyyyyymt trött & höll på att somna på tåget hem :$ Men jag måste säga att vi har haft tur med tågen/bussarna idag! :D Okej..om man räknar bort bussen på g till spånga folkan x)) Haha, men jag köpte mest julklappar men två linnen till mig, ett bas och ett spets. Japp, men imorgon blir det skolavslutning sen hem till Tessan (eller ngn..), sova hos henne & på onsdag blir det "shopping" igen (ska inte handla ngt, hänkar bara på..) Thiih, aja. Ni får ha ett bra liv. Puusss

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1372.snc4/164400_1766630012392_1438420410_31927988_207117_n.jpg
lovelovelovelove yoooooooou :**

HAHAHAHHAHAHAH

"." blev tyst nu ;) HAHHAHAHAHAH, nääh..men asså den här lilla fega anonyma jäveln gav mig huvudvärk ;D Ska sussa nu. Imorgon blir det kort skoldag och sen - julshoppning med dem bästa! ♥

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs139.snc4/37300_407892798902_583718902_4312498_7453819_n.jpg
AHHAHAHHAHAHAHA, nu när jag inte har ngn mobil så får jag den där lilla mini "hjärtattacken" när jag inte känner mitt läppsyl i fickan. Istället för mobilen..jag missbrukar liksom läppsyl om ni inte redan visste det ;) 0.o

Och ja, jag bytte design. Därför kan några bilder se konstiga ut, designen är för smal för bilderna som är 600-700 px;

pusss

svar på tal

"säg bara vem, och du brukar väll gråta en hel del vad jag har sätt i skolan.."

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA, jag har gråtit i skolan högst 3 gånger under 2-3 år (orkar inte räkna ut det nu). Första gången var för att jag bröt foten, andra gången för att jag var sjuk och hade så ont och tredje gången för att jag hade sårat en person. That's it liksom. Men om du går i samma skola som mig så har du absolut INGEN aning om vem denna person som torkar mina tårar när jag behöver det är. Så släpp det bara.

och vänta..stalkar du mig eller? :S Kollar tydligen på mig i skolan så du håller koll på när jag gråter & inte, läser min blogg 24/7..? Hmmm, inte kul!

Tack Linnea!



fröken anonyma jävel som är så jävla nyfiken, vem det är angår inte dig. Och "brukar torka din tårar" det händer inte ofta att ngn torkar mina tårar för jag går inte direkt runt och gråter hela tiden. Men vem det är behöver vi fan inte ta upp här. Om du vill ngt, säg ditt namn och chatta med mig på fb/msn ist. Puss&kram jävla skitunge.

patetiska nollor

Det är allt som behövs sägas i detta nuläge!

SVAR PÅ TAL .. igen -.-

"du sa ju att du inte ville att någon skulle kontakta dig på msn eller facebook så hur fan ska HON komma till dig då?!

ps: det är alltid hon som får ta hand om dig och torka dina tårar hur vet du att hon är stark nog för det?"


ööhm..va..? Jag sa inte att jag inte ville att ngn skulle kontakta mig, jag är ju fortfarande tillgänglig om HON nu vill ha min tröst får hon skriva/säga det till mig då. Bara för att min msn är på upptagen betyder det inte att jag inte är där. Om det är ngt viktigt, klart jag ställer upp. Har fortfarande en hemma telefon också så hon kan gott och väl ringa hem till mig.

Och va? Är det alltid HON som torkar mina tårar? Den enda människan som har bokstavligt torkat mina tårar är en tjej som jag är NÄSTAN 100 på inte är den som sitter och kommenterar anonymt på min blogg..och hon har själv sagt att hon är en stark person. Men du/ni? Som sitter anonymt, kan jag få din/eran msn eller fb så kan vi chatta eller ngt. Kommer bli jävligt jobbigt och sitta och skriva "svar på tal" hela tiden. Eller är du/ni för feg att säga vem du/ni är..?

svar på tal. Big time.

"Sluta vara så ego, det finns folk som behöver dig oxå.. Jag vet 1 som behöver dig nu och har alltid funnits för dig."

Om du så gärna vet vem det är, kan du säga det då? Anonyma jävel. Om han/hon behöver mig nu får väll fan han/hon komma till mig. Inte tvärtom. Stå för vad du säger och skriv ditt nam nästa gång. Okej? Och jag, ego?? Visst jag är inte så stark psykiskt så jag kan lyssna på allas problem men jag har fan hjälpt många människor i mina dar ska du fan ta och veta men nu, nu orkar jag bara inte och tycker att det är viktigare att tänka på sig själv när man är lite ner. Pucko.

p.s, jag haaaatar anonyma jävlar.

"hey, dissarN eller? :/ <3"
Jag brukar inte svara på bloggkommentarer, om du vill ringa och prata får du väll ringa? Du behöver inte kommentera och fråga om du ska ringa..? :S Men just nu har jag tyvärr ingen mobil. Men jag hade det då, när du kommenterade och frågade om du skulle ringa. <3



mjaou, kinda inköpslista/önskelista

http://brinkenfeldtit.se/wp-content/uploads/iphone-4-design1.jpg


http://media.youwish-uf.com/2010/03/dsc0093fullkc8.jpghttp://www.netonnet.se/ItemImages/ljud-och-musik/horlurar/oppna/koss-portapro-blue(9095007)-Large.jpg

Har jag detta har jag allt jag vill ha + lite därtill. Ja, jag är i desperat behov av en hood + mööörka jeans. Och ja, jag tappade bort mina kosshörlurar förut :$

grrrrrrr


Det rosa va...?? ;D http://.playman.se 299 :- + frakt..

Låt dem tala för sig själva.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs710.snc4/63049_444099008902_583718902_5158595_2586441_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs091.ash2/37892_419075508902_583718902_4582630_3731111_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs048.snc4/34743_419084133902_583718902_4582914_3222924_n.jpg






mjaou

Det var en gång en korv som var prickig, då är frågan: vad är han för korv?
Svar: Prickikorv!

HAHAHHA, en sån där intilligent gåta av Emmy Virkki. Jag saknar dig otroligt mkt. Min vän i vått & torrt oavsett bråk eller inte. Älskar dig otroligt mkt. Glöm aldrig det.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs215.snc4/39087_424728923902_583718902_4736074_3108242_n.jpg
haha..som sagt. Bildbrist.

orkar fan inte bry mig

Hej. Jag har såå mkt ilska i mig nu så det inte är sant! Allt tack vare dig din jävla bitch. Jag haaaaaaatar dig. Jag är så jävla tom på ord. Det finns inte mer att säga än ett jag hatar dig och jag orkar fan inte bry mig om ngt eller ngn jsut nu! Är så jävla glad att jag inte har ngn mobil. Så ingen smsar eller ringer. Ingen kan skylla på mig att jag inte svarar. FÖR JAG HAR INGEN MOBIL! Suckers. Och min msn står på upptaget hela tiden HAHHAHA, suckers. Och är inte inne på fb chatten. Losers! Ska nog stryka det där i inlägget under "nås på msn & fb" hahahah ... mhm, hejdå! Jag har blogguppehåll, men använder bloggen för att skrva av mig så håll utkik om du vill läsa lite damp-inlägg ;)


& ja, jag har bildbrist.

Naee, naee.. OM NI VILL SÄGA NGT TILL MIG, SÄG DET FACE-TO-FACE! plz.

älskade vän

http://brinkenfeldtit.se/wp-content/uploads/iphone-4-design1.jpg
Så jävla vacker.

Ajjjaaa, har tappat bort mobilen. Nås på fb & msn.


CP

Jag har inte gråtit på dagar och veckor. Tror jag. Men nu när jag som minst behöver det, gör jag det. Jag behöver inte dethär. Visst det kan vara skönt att gråta ibland, men nu när jag känner en tår på kinden så suckar jag bara och torkar bort den. Jag har varit (ovanligt) glad dem senaste dagarna, och vad har jag gjort för att förtjäna att börja gråta nu då? Säg det och vinn en häst som Becca säger. Jävla mongo asså! Jag orkar inte ramla ner igen, skriva depptexter, lyssna på deppmusik och snacka deep talk. Jag behöver inte det nu! Jag behöver inte gå igenom dethär EN GÅNG TILL! Och jag är så jääävla cp lättirriterad nu (nej jag har inte PMS, visst. Det låter som det men nej. Jag lovar. HAHA) och min dator går mig på neeeeeerverna, så jag slängde den i golvet men ah..då laggade den mer men tror ni att jag hade tålamod och sitta och vänta på att den skulle tänka klart eller? Njae..stängde av den och så satte jag på den igen. Och voíla! Den fungerar. Men så jävla seg. Men iaf, ska gå och lägga mig för jag är lättirriterad för att jag är trött. Blir det när jag är trött och inte får sova (kunde inte sova, det var för högt ljud på TV:n och ljust i vardagsrummet, så jag gick för att gå och lägga mig men när jag reser på mig så blir jag såklart pigg. Men ändå så jäääävla trött och sur för att jag inte fick sova. Så jag går och lägger mig nu.) Blev bara tvungen att skriva av mig, pallar fan inte gå och lägga mig med alla dessa tankar. Hejdå!


Svart.se, pannband och halsduk på mig. Ja, men det är kallt här innte.

-

blogguppehåll.

pallar inte.

juste liksom

jag var ju med limpiado och therese les efter skolan! Det var skojjs  :D vi bakade kladdkaka ooch chillade! När jag skrev föregående inlägg så visste jag hade jag hade gjort något efter skolan men kom inte på vad x)) Hahaha, men Tessans kommentar friskade upp mitt minne en aning x)) Mjaoo! Bajbajs, ska duscarse nu, naj. Först DH och cougar town ^^ Puuuuuuss på runmpan liksom! Jävla flumm 0.o Har sovit i några tinmmar jaow, är liksom lite fluuuuuumm nurå!

seeeeeeegt.

Heeeeeeeej, skolan idag var så jäääävla seg! -.- har INGEEEET att göra i skolan den sista veckan. Redovisade matte 22. That's it liksom! Ajaaaa, skitsamma! Just nu har jag liksom cp ont i huvudet och mår illa, så jag ska gå och lägga mig. Mjao! Så aah, men asså ah..inget roligt har hänt men aja. Godnatt.

p.s har liksom comviq kompis nu! :**


mmmmmhh, har biiildbrist! Men ska som tur va ut och fota with the girls imorgon! ;** Gaaah, måste ladda batteriet + hitta ett minneskort & tömma kameraväskan på massa skräp -.-


omfg

ni anar inte hur jävla cp trött jag är *gäääsp* Skolan idag var chiiiiiill, efter skolan åt vi spånga macka sen vidare till ngn stanns..0.o med några peeps och åka pulka! Haha, sen snäll som Becca är fick jag hänka med hem till henne tills mammsen kunde komma och hämta mig för att sen åka hem..väl i bilen somnar jag, sen vaknar jag när vi kommer hem. Går in på mitt rum, slänger av mig ytterkläderna, slänger mig i sängen och total DÄCKAR. Hahahhaha, sov tills det var middag och nu vill jag bara gå och lägga mig igen fast jag får inte för då kommer jag tydligen inte kunna sova inatt -.-

och den jävel som påstår att jag ska diska/vilka tvätt/hjälpa till och plocka undan/gå ut med hunden, osv..den, den kan gå och bajsa! Nu vill jag bara vara ifred och tänker inte röra mig ur fläcken!

& ni får klara er utan bild. Suckers.

snacka trött jag kommer vara sen..

problem med att sova..segt asså. Vaknade halv fyra och kunde inte somna om..mhm, nice..aja. Nu ska jag äta frukost, gå ut med hunden och ge kaninerna mat. Hörs efter skolan ngn gång..pusspuss


Bild i repris, men asså..den har en koppling till en sak som inte ni vet, mahahhahah :D

just in time.. -.-

men fan då, skulle behöva lite deep talk nu va..cp.
Go' natt världen.
ses imorgon..


pissapa

cp

mongo

fuck u.

När jag har klättrat och klättrat, gör jag snesteg och ramlar ner en aning. Aldrig, aldrig kommer jag nå toppen. Där utsikten är vacker. Vill jag riskera att ramla? För kärlekens skull? Eller..jag kanske inte ramlar? Det kanske gör mig starkare och får mig att klättra mer, högre. Men en dag, förr eller senare kommer någon trampa på mina fingrar och jag kommer släppa och hjälplöst ramla ner. Kommer jag någonsin orka klättra upp igen? That's the question. :@:'( fan vad jag inte behöver dethär just nu..

Och nu är jag lite smått irriterad på en, nej..två personer. Så jag ska stänga ner datorn och inte bry mig om dem.

Ni kan gå och bajsa & ha ett bra liv. Mongon.

oh my gosh

fyhelvete vad jag har frysit idag! :'( Mina tår blev isbitar så jag kunde inte ens gå normalt x)) Måste sett ganska sjukt ut..hahha, men iaf..dagen har spenderats i stallet då det var Lucia firande :) Mkt kul! Kom hem, slängde mig in i duschen och höjde värmen till högsta. Åt middag och sitter nu och kollar på Gossip girl, funderar på att bada i badtunnan men jag pallar inte duscha sen igen..plus att det är kallt ute 0.o dock 35 grader i vattnet..aja :P Imorgon blir det halvdag i skolan sen spånga mackan eller ngt..vet inte. Sen kanske hem till Emil eller ngt. Aja, får se. Ha det bra så hörs vi imorgon kväll. Puss


svar på tal


Hej tjejor mina :* Jag tror att jag vet vem ni tror att det här handlar om, men det är inte han. Förklarar på måndag. Och tack Linnea :D<333

..?




Såhääär kul har jag en lördagskväll, sitter i myskläder på golvet i badrummet och provade lite svarta ögon..hiss/diss? :S Kanske ska prova gå med det till skolan på Måndag och se folks reaktioner x)) Aja, nu ska jag ta och kolla på sex and the city och äta morötter och gurkor med dipp! Muumma!

Det är tråkigt att vara ensam hemma btw X)

billys..pannkakor?

Jag tycker att alla borde ta sig tid och gå in på spotify, söka på "stockholm i mitt hjärta" Med Petter, och bara lyssna och njuta. Bra låt. Men nu ska jag ta och göra lite "middag" billys pan pizza och kolla på knight and day. Ha det bra. puss

"June Havens (Cameron Diaz) är en helt vanlig person på väg till sin systers bröllop. På flygplatsen träffar hon med Roy Miller (Tom Cruise). Det visar sig att de båda ska med samma flyg, men vad June inte vet om sin nye vän är att denne är en före detta spion på flykt från "onda och ondare personer". På planet så visar det sig att flygresan i sig är en kupp som går ut på att röja Roy ur vägen. Utan att vilja det så blir June indragen i någon som kommer att förändra hennes liv för alltid."

Haha, mhm..

http://fredrikkas.blogg.se/images/2010/knight_and_daymovie_wallpaper_pictures_photo_pics_poster260110092135knight-and-day_innocenti_bugie_tom_cruise_cameron_diaz_1_99486117.jpg


mhm

"Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart"

"Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras "

"Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark"


Svek och besvikelse, jävla bitch.

lalalala polly


99 :- Lindex

Tack mamsen :* Man blir alltid lite gladare när man får nya saker! Menmen, idag är jag på lite dåligt humör asså..haha, blev väckt ett antal gånger i natt/på morgonen så lilla Ronja fick bara sova till klockan 11 -.- mhm, men jag och mamsen åkte till bålsta centrum, kollade runt lite..fick ett par knästrumpor och ah..Nu är jag hemma och ska vara det resten av dagen. Woho..mamma och pappa åker snart på julbord och kommer inte hem förren i natt så ah..det blir en rolig kväll med Knight and day med Tom Cruise och Cameron Diaz som pappsen köpte igår till mig..hmm ah..iaf, ha det bra :**



http://jenda.blogg.se/images/2009/gm-chisan200ml_38589828.jpg
Det här köpte vi också, jag ska tydligen dricka det..enligt mamma -.- bara för att bli pigg/frisk..haha. Rolig mamma.

två små puddigar :$

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1847580.1286392680!image/138726062.jpg_gen/derivatives/w450/138726062.jpg

http://astridasplund.blogg.se/images/2010/se3_108747342.jpg

oh lallalallala ;O


Dagen idag har varit bra, har pluggat på bra i skolan, chillade hos Linnea efter skolan och sen red jag Vivvi, det gick jättebra. Nu är det IDOL och chatt med sötaste ^^ :$

mhm

Hej, nu har jag duschat och målat naglarna. Hur kommer det sig att alltid när jag duschar, kommer ut ur duschen runt halv tolv-tolv på kvällen? Ibland blir det halv ett också -.- knas..hade verkligen ingen ork att måla naglarna men tro mig - dem var en mess! Aja, ska sussa nu eftersom jag ska till skolan imorgon..måste till skolan imorgon. Så vi hörs. Puss


hahah, rolig vinkel...

cppppppppppppppppppppppppp

vafan jävla cp, blöder näsblod hela tiden och nej jag petar inte i näsan -.- det bara kommer helt random :@ tänker fan inte sitta och debattera imorgon i skolan och riskera att börja blöda näsblod mitt i det hela, det kommer ju inte lite heller -.-!! CP :@ och så börjar jag må skitilla och yr för att jag hatar, hatar, hatar blod!!!!


älskar denna bild ^^

Sagoland

"jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
"

Det har varit svårt, vissa stunder av livet. Vi alla har de där stunderna då man bara vill bort.
Eller hur? Men..That's life and it's a bitch.



Harry potter och den flammande bägaren

hemma idag från skolan, allt jag har gjort är att ligga i soffan och kolla på harry potter, enda gångerna jag har rest mig är när jag ska byta film (mamma hämtade tillochmed lunchen till mig..) x) har sett alla fyra, snart...är på fjärde. Ska fortsätta kolla på femman och sexan sen. Men aja, tror jag går till skolan imorgon. Har så mkt som måste bli klart denna vecka -.- Så ah, måååste till skolan imorgon även fast det låter som om jag har lunginflamation x) Aja, bajbaj paj :**
Ronja


Jag har verkligen bildbrist på hög nivå..

http://medlem.spray.se/harrypotter/hpbimg/harry-potter.jpg
tvåan, så smååå!

En sån där vacker sak..

Hejsansvejsan..
Asså shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, blödde näsblod i en evighet kändes det som. BLev yr också, awesome -.-
Aja, det blir nog ingen skola imorgon. Istället blir det till att vara hemma och vila. Oavsett hur tråkigt det än är..men jag måste liksom vila upp mig någon gång och bli helt frisk istället för att gå till skolan och vara halvfrisk hela tiden -.- .. mhm, men ah..nu ska jag ta min näsa och min irriterande hosta och göra ngt x))
Ses! (:

nehepp, ville inte ladda upp ngn bild -.-

jag saknar dig..

är en aning okoncentred :$ dock så här jag klar med min debattartikel och spanskan (y) :D


thihiihihi :$<3

Vad ska man göra nu då? Jooo, Engelska 26 (: Imorgon blir det till att redovisa Matte 22, engelska 25+26, och så debatt (y) Tagga tagga! -.- ^^


stockholm i mitt hjärta

Tjollahopp, dålig uppdatering. I KNOW! Men jag har varit (är fortfarande..) sjuk, så jag har inte haft ork..
Men iallafall, vad har hänt då? Jo, dagen som skulle bli en "pissdag" för att jag hade så ont i halsen och huvudet och lalala, blev bra trots allt. Knarkade halstabletter, så jag orkade hela dagen i skolan. Sen åkte jag och pappsen till IKEA också ^^ Ah, men igår då? Jo, jag vaknade och mådde skitdåligt, trodde som vanligt att det skulle gå över men nääh..så jag gick till skolan men gick sen hem efter en timme x) Haha, men ah..och idag är jag hemma, mår ganska bra. Bättre än igår i alla fall. Har inte lika ont i kroppen och halsen. Har bara en sån otroooolig jobbig hosta och snuva och lite ont i halsen -.-' aja. Jag vet att jag är uppe ruskigt tidigt..Men jag tror att min kropp har ställt in sig på att gå upp tidigt på vardagar. Och så är jag ganska pigg för att jag sov heeeela dagen igår :S Haha, så idag blir det att plugga och gå en lång promenix med vovven. Ni får ha en bra dag, puss :*


Hej nyvaken (:


pissdag dethär kommer bli

...har ont i halsen som f*n, och det brukar gå över under frukosten. Ni vet när man typ vaknar med lite halsont och så går det över? Jag vaknade med extremt ont i halsen (började nästan böla för att jag inte kunde svälja..) men jag tänkte "ÄSCH, jag är pigg och det går säkert över under frukosten.." Men nääähe, det gjorde det inte..nu sitter jag här med halsont, lock i öronen och täpt näsa. WOOOHOOOO, förlåt - ska gå till skolan ändå ;P För ni anar inte hur pigg jag är och hur tråkigt det är att vara hemma...och det går säkert över under dagen :D
Men pissdag för att jag har vaknat på fel sida av sängen och är inte på humör..


Puss


Jag tror jag är kär

hejsan..klockan är halv två, det är skola imorgon och jag kan inte sova? 0.o Jag gick inte ens och la mig sent igår så vaknade jag ganska tidigt idag också..? Weird..men imorgon då - vet inte om jag ska till skolan eller inte..halsen har blivit mkt värre sen i Fredags..men även fast jag har ont i halsen så är jag pigg! Så det blir nog skola trots allt, men det beror på hur jag känner mig imorogn också..Men aja, nu ska jag gå och fila nötterna och sen sova.

Har den senaste timmen kollar på Harry potter och de vises sten..hann inte kolla klart på hela förns jag kände att jag inte orkade koncentrera mig. Men aja, natti natt. Uppdaterar inte förns imorgon kväll då jag ska till IKEA efter skolan (stannar kvar) då vi ska köpa lite grejer till mitt rum.

Har ni något bra tips till mig som har svårt att somna ibland? Jag kan inte läsa bok..det går absolut inte, och kolla på film blir jag bara konstigt nog stressad av. Lyssna på musik (lugn) fungerar ganska bra, men ibland orkar man inte resa på sig och hämta ipoden/mobilen -.- .. dela gärna med er. Pusspuss


På pisshumör

Nu ska lilla Ronja och hennes onda rygg + hals (-.-) gå och hoppa in i duschen sen sängen. För att sedan vakna till en förmodligen stressad och okoncentrerande dag. Kill me slowely..fattar inte riktigt att jag skrev det där (ni som känner mig vet varför..) Men just nu så känns det så.

Förlåt, men det ÄR dit fel..

sommar, sommar, sommar.


bjuder på den


..och den.







A lonely september

Dagens outfit, hittills..;P Och ja, jag vet att jag har hål i stumpan men aldrig i livet att jag ersätter dem där strumporna! <3 x)

Min älskade syster :*

Du kan verkligen vara en pain in the ass (vilket jag också kan vara) men damn vad jag älskar dig syster :* Oavsett! Hhahaa, garvar bara jag tänker på alla crazy minnen vi har. När jag bodde på Malmävgen, dem där sena sommarkvällarna..ojojojoj, oförglömmliga minnen liksom :* Jag vill bara att du ska veta att jag aldrig kommer glömma våra små stunder. <3


Ronja Andersson <3 Therese Andersson | syskonkärlek på hög nivå.

Ska börja med lite tips (:

Hejsansvejsanbanejsan :o)
Lästa förut ett tips mot torra läppar någonstans, dock kommer jag inte ihåg vart men aja:

Häll i lite honung i en liten skål, sedan lite socker. Rör om, och skrubba läpparna med det. Därefter - lapsyl/vaselin eller liknande. Kan vara bra att göra innan du går och lägger dig då läpparna kan bli lite röda.

Det fungerar suuuuper! :D

Och jag måste bara säga att Nivea creme är superduper grym mot torr hud sådär som man kan få på vintern. Mina händer är bebis lena ^^

http://www.minapresenter.se/billeder/kosmetikpics/nivea_creme1.jpg
Nu ska lilla Ronja gå på toa och sen hoppa in i sängen (: :*


<3

Till; Therese, Sarina, Linnea, Mika & Rebecca

Sånna där äkta vänner, dem glömmer man inte. Och jag vet, att jag aldrig i hela mitt liv kommer glömma er. Ni kommer alltid, för all tid ha en stor plats i mitt <3. Vännerna jag klarade mig genom högstadiet med. I vått och torrt har det alltid varit vi. Vad händer nu? När vi ska välja gymnasium? Väljer vi samma? Man kan inte gå efter andras val, men gud vad det skulle betyda mycket om jag hamnade i samma skola med i alla fall någon av er.."De vännerna ni får på gymnasium, det är oftast dem vännerna man behåller resten av livet" Tack Leila för att du sa det -.- blev ju likson bara liiiite pressad där va? Haha..Men jag menar, alla minnen som vi har. Skulle kunna skriva en hel, stor, fet bok med massa minnen. Dem där sleep overs när någon har fyllt år. Tjejkvällar, earth hour, alla helger och ja, kan fortsätta hela natten. Ni har sett mig gråta, ni har sett mig ledsen, arg, förbannad, generad, lättirriterad, förvirrad och framför allt glad. Ni är ju liksom min lycka? Jag har pratat om allt. Allt. Om t.ex. När min pappa var i livsfara? Kommer ni ihåg den där morgonen på Malmvägen 4 i Kallhäll? När vi hade sovit hos mig? När det hände en sak, knivar. Skrik. Poliser. Jag brast i gråt, klarade inte av mer..Så vi stack till bonäs badet? Träffade Marie och Sanna Kommer ni ihåg det? En dag som alltid kommer att sitta kvar i mitt minne. Hemsk, så hemsk. Men ni fanns där, ni tröstade mig. Hade aldrig klarat den dagen utan er. Jag vet att ni vet att jag älskar er. Men jag säger det nu. Med mer betydelse än någon gång. Jag älskar er.

Tjena

Kollade nyss på just like heaven, bra film :) Är trött...0.o thihihiih, kan skriva lite kort vad jag ska göra imorgon;

- VAKNA 0.O
- duscha
- plugga
- baka 0.o
- gäster + adventsfika.
- ev. plugga lite till, plocka fram saker och sånt inför skolan på Måndag.


That's it. Nice nice, ska försöka hinna med att blogga också 0.o fast det är inget jag skriver upp på "göra-listan" Hmmmmmmmmm, ajjjjjj. Nu ska jag föööörsööööka att sova. Har druckit lite cola va, så ah..ehehehhehehe. Ni som känner mig vet hur jag blir då ;) Hahhaha, natti natti :**


hatarattstäda.se

Det har gått en vecka sen det såg ut såhär..;



Nu ser det exakt likadant ut, om inte värre. Det tog bara en vecka (y)

Haha, fick med mig lite saker hem från IKEA i alla fall. Ska göra om mitt rum..maha, hejdå :* Ha en bra lördagskväll. För det ska jag ha med mamsen och pappsen. Syrran sover borta som vanligt ^^

Asså jag satte mig i en massage stol i en affär, och nu gör det dubbelt så ont som innan i min rygg -.- tänkte sätta mig i massage stolen här hemma men nääh...lägger mig på golvet istället och riskerar som igår att inte kunna resa på mig 0.o HAHHAHAH, bara så att ni vet liksom x))))))).

Who am i to say?

Now you're a song I love to sing
Never thought it feels so free
Now I know what's meant to be
And that's okay with me


Hahhaha, kolla mitt hår. Men iaf, dem där dagarna i det där galna rummet då man alltid var så himla glad. Då jag var kär :$ Saknar Falun 10. Då och aldrig mer igen. Sorgligt..

Lördagsgodis!

Lämnar mobilen hemma idag, ska till IKEA. Jag blir typ bombad av sms..aja, lämnar den hemma så jag kommer ej att nås på mobil. Ni får ha en bra Lördag, för jag ska gå runt på IKEA och ha ont i ryggen >.< Mhm aja, hejdå.

Jag ska inte låta ditt sms få förstöra min dag -.- du kommer inte kunna påverka mig i mitt val ändå. Bitch. Låt mig vara.


Den där lilla känslan utav att man längtar tillbaka till något, så enormt mkt..

Mitt huvud bara poff vill döda mig 0.o

ÄR JAG HELT JÄVLA GALEN ELLER!? Sitter och pluggar klockan halv två på en Fredag kväll!?
Märks att jag har gått i skolan för lite denna vecka..hemma från skolan två dagar! :O Hmm, weird..men vadå? Bättre att plugga när man har lust än att sätta sig på Söndag kväll och göra allt -.-. Ska typ vara hemma hela dagen imorgon och plugga också..roligt liv. Näh, men måste vila upp mig lite under helgen. Så att jag är frisk och KRY till på måndag. Jävla rygg.

...och så smsar jag såklart med värdens gulligaste kille :*



BIIILLLDDDDBRIIIIIISSTTT

"även en ängel kan falla från skyn, res dig upp ställ dig upp ge aldrig upp."...ett sånt där supersmart citat från världens bäääästa Emmy virkki

Hejsan bloggen, har fått lite skäll av Emmypemmy så jag måste blogga dåra ;) Discot igår vart väll lyckat. Skoldagen var helt OK, var hängiiig heeeeeela dagen. Hade ont överallt men jag vägrade åka hem. Fråga mig inte varför..stannade kvar, gick till spånga mackan och åt midag, gick åter till skolan och förbredde inför discot, discot började, jag dansade galet, drack mkt saft och blev hyyyyper, mådde skitdåligt, gick hem. Haha..

Blev väckt av mamsen idag, somnade om och kollade på film hela dagen. Och gick ut med hunden. Mer har jag inte gjort, mår mkt bättre idag än i går i alla fall. Har bara 7kt ont i min rygg och hosta. That's it! :D Så det blir säkert skola på Måndag men vila under helgen. Och plugg.

Men nu kollar jag på IDOL och chattar med emmy den där äkta vännen. Uppdaterar mer imorgon. Eller?


brrrr

..kallt. Hejsan bloggen, vaknade 05.00, tidigt! Duschade, klädde på mig och ah lalalalalalala. Nu är klockan halv sju och jag har iingenting att göra, ska ta tåget från bålsta som går 07.09 -.- funderade på att ta 07.39 för att slippa vänta i Kallhäll, men då kom jag på att jag måste sitta här och vänta längre..inte kul. Hur mår jag idag då? Joo, jag har ont överallt och jag fryser som fan. Annars är det bra..x) Haha, men ah. Ikväll är det disco eller ngt på våran skola och alla nior ska vara "värdar" Haha, så jag måste vara där ikväll..woho..mhm, men hejdå. Uppdaterar imorgon :*


yo bre

..sjuk idag då. Trevligt. Host. Men ah, vaknade utav mammsen, somnade om..en liten stund. Gick upp, åt frukost och satte mig framför TV:n och kollade på OBSESSED, handlade om en psykiskt störd tjej som gillade en kille som redan hade en tjej, så hon typ stalkade honom, osv osv..hon dog i slutet, hahahaha. Hon var helt sjuk! Creapy tjej asså! Men iaf, nu sitter jag och kollar på en annan film som jag inte ens vet namnet på..haha, asså när jag är sjuk då är jag trött konstant! Haha, jag har nog somnat tio ggr sen jag gick upp..haha, men ah..ska dra nu.
Ha en bra dag.


Dagens outfit: Superman t-shirt | fotbollsshorts | sockor