jag håller på att tappa greppet..

Eeeeehhhmmm,

så trött, så trött. Vad var det jag skulle skriva? Ahjuste, godnatt. Nu ska jag bara komma fram till vad jag ska ha på mig för kläder imorgon.. 0.o all tid på morgonen går då åt till att välja kläder om jag inte gör det dagen innan.

Ooont i huvudet och hosta. As mysigt. Så är det idrott imorgon också. Vi får hålla tummarna för att inte få ett astma anfall! :D -.-' Sleeeeeeeeem, så mysigt.

ööööööööööööööööh, f*n vad trött jag är. öööööh, vet ni..? Jag har typ värsta planerna..ööööhm. Asså och jag har beslutsångest..UBG eller Fridegård?? HHHHHHHHHHHHHMMMM...



....................jag känner mig..........konstigt...........0.oooooooooooooo....det måste vara hostmedicinen............................................................mums.

One life.


(: mums.


:) :*


Sarina ;)


:*


coolingar!


Haha, Becca ville vara med..


:*


Hahha, söta ni är ;)


Hahhaa, kolla handen x)


Så bääst.


Kollade på hitta nemo gjorde vi också :D "Hallå, mitt namn är bruuce" "hallå bruse"! HAHHAA

imorgon kommer det mer, som "tjejen med string" & lite bilder ute i snön. Håll ukik!

bitchig e jag.

när jag är trött, som jag är nu. Asså jag kommer verkligen på mig själv att jag är bitchig. Och så har jag tappat bort busskortet och så har jag ont i huvudet och så är jag hungrig. Liksom hur mycket mer awesome kan det bli? + att det var mattedag idag. mhhhm, skitkul. & jag har så jävla mycket att göra i skolan nu..:( Aja, dålig dag. Vad mer finns det att säga? Sa jag att jag är hungrig? -.-
Hejdå.

ahhahahaha x)

bajskorv också.

Missade solsidan..somnade :''''''''( Bajsa i din blöja..

aja, godnatt. <3


igår hade jag på mig vit blus eller ngt från Thailand, tubkjol och svarta leggins. If u care liksom..

Fy farao vad flummig jag ä 0.o

höhööhöhöh, vad jag ska ha på mig imorgon???????? ehm...............................jag vet! :D


speedlight viarelli 2009

http://www.bamsetrailer.se/Viarelli_Speedlight_silver.jpg-for-web-normal.jpg
Denna ska vi åka och kolla på nästa vecka också. Asnice! Måste bara hitta mitt körkortstillstånd..

men vadå rand0m?

så ofräsch..ska hoppa in i duschen och göra allt från topp till tå!


som sagt, gårdagens smink under ögonen och nu hopp in i duschen och noppa buskarna till ögonbryn..

gääääsp

grym kväll igår. Mums. Iaf..trött som fan, även fast jag har sovit grymt mycket dem senaste dagarna..men iaf. Gå inte till affären med gårdagens smink under ögonen och mjukisbyxor..man blir ju bara lite lagom utstirrad..:$ akward..Idag (det som är kvar av dagen..) blir det till att städa rummet, ja. Jag städade igår men det är lika stökigt nu också, letade efter en tröja igår..ah..iaf, städ. Plugg. OC. Nu; ngn ipren eller ngt mot feber..skitvarm. Och inatt sov jag med tjocktröja och mjuksbyxor för att jag frös. Det är något fel på mig 0.o Bilder kommer senare..hejdå.


..

djungelvrål!

Men tjäna, tjäna. Öhhhhm, kan ju bara säga att jag sitterr här och hostar, är skittrött..trots att jag gick och la mig tidigt? Så det blir ingen energidricka för mig och vara uppe sent (halv åtta som det blev senast..) Mår inte sådär toppen dåra..iaf, klockan är 15.00, ska ta 17.09..vad ska jag göra innan dess? Packa, klä på mig, borsta tänderna (igen) sminka mig, våga håret, lägga upp outfit + facelook, slå in paket och sen dra. På två timmar..hur ska jag hinna? "/ Har iaf duschat nu :) Freeeesch.


men mjaoooou. Vet vilka foton jag ska sätta in nu.

ånga..ångra..ångra, meddelande skickats. Döda mig nu.

heeeeej, ehm..hinner uppdatera idag..eftersom jag tar tåget 17.09 mot kallhäll ((((: och möter Mikis på tåget! <3 Ööööööööööööhm, mer då??? öööööhöhöhöhöhöhöh, asså mitt rum är jättestökigt :( ska ta och städa det, sen hoppa in i duschen och sen packa ner sovsaker. Ehm, tar med mig kameran = bilder! :D Och så tycker jag att alla söker på secondhand serenade - fall for you, på spoitfy. Lyssna & liksom njuuut! :D pussN!

kanske slänger upp facelook + outfit senare ikväll/eftermiddag. Ha en bra helg! Kram alla!


:D denna helg ska det inte tänkas på dig ;) glaaaad ska man vara :D

btw

- mamma, det gör ont här när jag hostar *sätter handen på hjärtat*
- du har träningsvärk för att du hostar så mycket "/

träningsvärk säger du? Jag tror att det är något annat..:(

hahahhahahahha, kärlek på dig älskling :D

Becca är nog en av dem sjukaste människorna jag känner! Älskar hennes humor asså.
- *dampryck*
- *svarar med ett dampryck*
- älskar dig också! *glad*
- puss! *arg*

internt, men så jävla bäst asså, HHAHAHAHHA. Svårt att förstå, nu blev du nyfiken va, va, va, va, va?????? Hööhöhöhöhö, näh men vet ni...........? Jag saknar en person jäättte mega mycket! :''''( Verkligen mega mycket! En person som alltid finns för mig och vill mitt allra bästa som liksom älskar mig för den jag är! ÅÅÅH, du är så underbar! Hoppas vi ses snart! iaf, dagen i kort: skola, depp, plugg, tråk, stress, netonnet, jakan + fika, trevligt umgänge, hooooooosta, skratt, ridning (gick asbra), skötargala, depp. Nuuuuu: MUSIK, och glaaaaaaaaaad :D, SEN: O.C, kollar om dem bästa avsnitten på säsong ett medans jag väntar på att säsong två ska laddas ner liksom! ÖÖÖÖH, asså. Hjärtklappningar är inge kul! :( Men asså håller på att dampa loss på min hosta snart..ööööööh. Hejdå!

imorgon - party @ beccas + sleeeeeeeepover! :D Ingen uppdatering under helgen, möjligtvis på söndag då :)


har mega bildbrist! Ska ta maaassa bilder imorgon! :D Asså diggar verkligen mina strumpor som är såååå ronja-style, dem med björnar på och så alltid i omaka par! Med flip-flop liksom, äääh. Ingen fashionista här inte liksom ;) klackskor är inget för mig..hööhöhöh

pussN

omg

jag och kaffe på e.m går inte ihop. På morgonen är det toppen, då orkar jag hela dagen men på e.m..NEJ! Jag har skitont i magen för att jag är så stressad/har energi som jag på något sätt måste göra av med annars kommer jag aaaaaldrig kunna sova! Omg, ni anar inte hur piiiiiigg jag är ;O Men ska gå och göra lite sit-ups nu! Hare bra, pussN!

älskar känslan utav träningsvärk i magen, känns verkligen som om man har gjort något nuttigt för lilla magen! :D Inte bara massa godis och skit..x)

prutt :D

vill helst inte skriva allt från igår. Men iaf, idag - bra dag. Lilla pratglada jag :D Höhöhööhöh, var lite deppigt i början av dagen menmen..nu är jag superglad (?) Efter en prommis med hunden i mörkret här i båååålsta..:O ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHM, ska hoppa in i duschen nu och sen äta pannkakor :D Men ahjuste..ni kanske vill veta vad jag gjorde idag eller..? öhöhöhööhöh, eller..? Ah fast näääh...me asså jo. höhöhööh, hahah. Seriöst, Förintelsens dag..film & diskussion i skolan sen stan med mika och tesi :D<3 kuuul! Sen fika på gillesgården i kallhälls centrum. En latte blev det..hade ju trots allt tjockat i mig lite riesen (hur f*n stavas det..?) ÖÖÖÖÖÖÖHM, kul. Kaffe, hmm. Där är anledningen till varför jag är så jävla hyper nu då..? hahhahaha, iaf. Hejdå. x)

Ronjis


voffsi fin :D

mmmmmhh....det luktar PANNKAKOR :DDDDDDDDD

...


what tha fuck? HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH, den här bilden följde med i en nedladdning av en film..? HAHHAHAHAHAHA, fin.

JFR

HEEEEEEEEEEEEEEEJ, vet ni ??? och vet ni mer??? ååååh, vet ni??????????
Ni vet sånna där korsörhängen..? Som man bara ska ha ett av?? ETT SÅNT SOM KENZA HAR, PRECIS SOM KENZA HAR KOSTAR JUST NU 49 :- PÅ JFR.SE ! SKYYYNDA ER! ord. pris är 129 :- det blir, 68 :- m. frakt! :D Smycket är:

Kenzas- SPEECHLESS x1 !

http://www.jfr.se/shop/10652/art52/h7873/5747873-origpic-856fed.jpg
ooooh my gaaaaaaad! 68 kr med frakt, helt amazing. JFR.SE NUUUu! Eller klicka på bilden ovan.

BILDBOMB

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/randooom-012_89752254.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/bild-048_87559547.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/bild-032_86355887.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/bild-006_95113412.jpg
Den här dagen kommer jag ihåg, när jag och Tessan bytte tröjor. Vi hade varit på bonäs och sen till donken. Fett bra minne?

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/lala-041_94981094.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/lala-025_94980433.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/50219_1264535568_94740364.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/stallet-005_94710542.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/49453_1237275413_94532235.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/29350_1243788804_93730074.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/10152_1261957434_93730184.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/bild-001_93503253.jpg

http://kakmonster.webblogg.se/images/2010/soag-019_93352383.jpg

VILKA GAMLA BILDER!

Tår efter tår rinnandes ner från kinden. FAN.

Jag vill vara med dig
Jag vill köpa dig.
Jag älskar dig.
Nu gråter jag också för att jag saknar dig.
Lektionerna & stunderna med dig denna vecka var helt underbara men de stunderna jag inte var med dig kan gå och skita sig (tack och lov hade jag ju underbara kompisar där som gjorde veckan mkt lättare. Tack Klara, Elle & Linnea. Maaannen! Missualready.). jag grät inte när jag släppte ut dig i hagen men nu kommer de, tårarna som har legat och tryckt i ögonen. Jagsaknardigredangubben. Du är underbar. VÄRLDENS BÄSTA HÄST EFTER EDEN. Pusspådig. Kommer aldrig att glmma denna vecka. Jag älskar dig.


A boy is'nt worth your tears, and the one who is will never make you cry.


heltrandomasså

i fighted for the one i love. I looveeee you giiiiirl. I'm a soldat, i'm gonna fight for the right. I would take a bullet for you girl, 'cause you meen the world for me. I would really risk my life for you.


snaaaaaaaaaark

Ohh, shit..håller på att ladda ner New moon och jag har räknar ut att den blir klar kl 4 i natt med denna hastighet. SNARK. Men den blir i alla fall klar till bilresan till flen :) Yeaaaah, niiiiice :) Det ska bli suuuuperkul i veckan som kommer :D:D:D:D:D Läääääängtar, hoppas jag träffar massa roliga peeps :) Trevligt, nu håller jag i alla fall på att ladda in bilder på Facebook och det går också segt..SNARK! Kan det inte bara bli Söndag? Bläääh, ska nog sätta mig och kolla på prom night, igen :) Den var så bra, men jag har fortfarande lite rädsla i mig kvar från filmen. Tankar som "ohnej, han ligger under min säng, han kommer att ta tag i mina fötter och dra in mig under sängen så fort att jag inte hinner att skrika. Och mina föräldrar kommer inte att hitta mig" AAAAAAAH, hehe (a) Men den var bra tycker jag :) Aja, ska hitta på ngt nu. Pussohejleverpastej :*


hejjagavgudaremmyvrikki.se

så söt, snygg & har allt jag vill ha. Skitunge! Jag flyttar hem till dig snart :)


Asså jag har bildbrist när det gäller bilder på dig och mig. Nästa gång ska jag ta miljontals bilder :))) <3

raaaandom

okej, nu fungerar inte photoshop. Någon måste hjälpa mig med att ladda ner det. Jag får damp. Haha, tar med mig datorn nästa gång vi ses Miks! ♥

Men i alla fall, nu håller jag på att ladda ner filmer istället x'D Twilight, New moon, valentines day och remember me :) Måste ha lite filmer till ridlägret :)

godmorgon!

Hej :) Nu har jag vaknat och bråkat lite med min hund om vem som får mest plats i sängen, jag vann. Hon la sig i fotändan. Haha, x'D Men ja, jag har sovit bra och skönt. Idag kommer det massa folk för att vi ska fira pappa somm fyllde år i förrgår :) Uppdaterar som vanligt. Ja, ni kommer säkert få några misslyckade photoshopbilder under dagen för det har nästan laddat klart :) Nice, men annars så är allt som vanligt.  Åker på ridläger imorgon! Kuuuul det ska bli :D Har längtat som in i bomben! Men ni får ha det så bra, puss&hejleverpastej!


Nattinlägg :)


i love you !

giiiiiiilla


Celine Dion - You loved me.

Fiiiiin låt, bra artist. *Tummen upp*


Fin hy...asså jag är deprimerad..JAG VILL HA FIIIN HY!

pictures in tha wodd (höhöh, wood annars..)






blev lite brusig, menmen :)




"Hand i hand, går vi igenom sand, sand, sand"





Nu får det vara nog. PuSs

fruktsallad..med chokladsås på är dagens fredagsmys!

Hej :) Ny diet ni vet, GAH det rimma! Aja, förlåt för dålig update..igen. Men haha, det är så att jag fick virus när jag skulle installera photoshop så ah. Det gick inte att göra ngt med den men som tur var hade vi en datortekniker in tha hosue x'D så nu sitter jag i alla fall här i bäddsoffan med datorn i knät, TV:n på och fruktsallad breve mig. Och har börjat om på att ladda ner photoshopNice! Men jag vet inte om photoshop kommer bli klart idag men om det blir det så kan jag ge er bilderna från igår för att jag ska redigera de innan jag lägger upp de för att det är ganska dåligt kvalité på de nu x'D Haha, vissa blev bra, vissa inte >.< Men ah, som vanligt så uppdaterar jag när jag har ngt att uppdatera om. Ha det bra. Tjadå!



Mys med dyntäcke & allt x'D




muuuuuuuuuuums!!!

Hej :)

Ny design på väg! JAG HATAR MIN NUVARANDE!

Mika fixade photoshop cs5 på min dator, tack älskling ! <3


I'm back bitches!

..hej :) Nu har vi fått trådlöst, so i'm back :) Igår hade vi jäääätttteeeroligt :DDDD På dagen kollade vi på Eclipse, f******************n vad bra den är! Mika, Becca & Linnea sov över och vi gjorde en massa roligt :D Vi spelade badminton, gick ner & badade, badade jacuzzi när vi kom hem, kollade på da vinci kode & sen satte vi på en skräckis när det hade blivit mörkt och den heter Prom night. Den var gryyyyyyyyyymt bra! Fast fukking creapy! Jag hade mardrömmar x'''D Men i alla fall, nu har vi vaknat, ätit frukost & nu sitter vi och kollar på Brudens bäste man! Idag ska vi fota i skogen & spela badminton. Mohahaha. Ernie & Bernie is the shit! Hejdå! btw, gjorde en tappe när vi fotade i skogen igår. Tog utan blixt och det var så mkt ljus & partiklar och grejjer så att bilderna blev suddiga men ni får bilder ikväll/Senare när vi har fotat..igen :)


Min älskling


suck säger Lattja

..hon vill gå ut! Hundknas :))))) Neh, men får väl ta och gå ut med henne..sen x'''D Men i alla fall, idag tillbringas halva dagen här på mammas jobb och andra halvan hemma hos Becca då vi ska kolla på film(er) om vi hinner :)) KUL! Men endå ganska tragiskt att sitta inne när det är så varmt ute xp Ska börja gå till Becca runt kl halv ett, möta friendsen på bron kl ett. längtar, 'cause i miss u ! Men nu ska jag som sagt gå ut med hunden. Hare bra sålänge! :****


Den här bilden har ni inte sett förut va? HAHA, skämt åsido ;PPP Mammas dator = inga bilder..

rubriker kan gå & spy

Hej, jag sitter fortfarande på mammas jobb, vi ska hem kl 16.00 snark..har varit här enda sen imorse >.< TREVLIGT! *hoooooooooooooooost* Men jag tänkte att jag kan visa (med internetbilder) vad jag köpte idag ^^ :)



tidsfördriv!

jag gjorde denna outfit lite snabbt och jag tycker om den ! Skulle lätt kunna införskaffa mig de kläderna om jag hade pengar ;P



Allt är från H&M och det är ganska fiffigt att man kan göra såna här outfits på deras hemsida. Klicka dig bara in på http://hm.com & sen klickar du dig vidare till "Fashion studio" Så kan du ha lite kul med att mixa & matcha :)

@ Mammas jobb, därav internet

Hej :) Idag har jag varit i jakan och shoppat lite :) Niiiice..ska göra en veckoplanering här:

Onsdag: Filmdag @ Becca
Torsdag: Eclipse in kista & inflyttningsfest @ my place
Fredag: ..ingen aning :)
Lördag: Packa!
Söndag: Åka tll Björkäng, ska köpa telia refill då så jag kan ta med min dator på ridlägret och blogga!

Ah..ni som inte har fått reda på vad föregående inlägg handlar om så är det att jag ska till egypten! Det ska bli fetanice :> <33333333333






Vackert!

hotellet:






läääääääääääängtar, och hörrnini Linnea & Becca som ville åka till egypten; vi gör det! Det ser jättefint ut! Och varmt :DDDDD

Gaaaaaaaaaah

lalalalalalalalal .. längtar, längtar, längtar, längtar, längtar, längtar, längtar & längtar ännu mer. Lalallalala ^^ gläääääääädje :) Men du? Mitt interent är slut (sitter på min syrras dator nu) så jag kommer ha ett litet uppehåll på 4-6 dagar tills vi får det fasta internet :) Och jag har fått popcornskal i mitt tandkött..gah -.- Men idag har vi inte gjort mkt asså >.< bara ***** ****** & det ska bli såååååå kul. Hehhehehhe..hemlighetsfull? Hihih, nu ska jag äta middag. Kyckling & pommes. Ha det bra! :**

går nt att ladda upp bild -.-


Jag väntade på att du skulle säga "Jag skoja bara"

..igår hände en läskig sak som rubriken handlar om också.. men jag fick goda nyheter också! Det får ni inte veta, nananananana :) Men jag kan säga en sak: sportlov. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Gissa? Men i alla fall. Förlåt för att jag inte skrev mer igår men jag hade fullt upp med kusinerna och så :) Vi hade kul, badade i bastutunnan & i poolen. Spelade plocke pinn, krocket & badminton & gick ner till bryggan. Och mot kvällen så var ju alla lite påverkade medans jag & barnen satt och kollade på film inne så satt de vuxna i bastutunna & ja..haha, pappa ramlade ut baklänges. Så jävla klumpig. Vet ni vad jag sa? "Men vad fan håller du på med? Är du helt jävla dum i huvudet eller? Ingen mer öl för dig ikväll" Haha, då sa han "okej, okej, okej. Jag går och tar en kalldusch" *vinglar iväg* Haha..sköning där. Men ah, idag har vi hittills spelat kubb & så har jag och min yngsta kusin badat & busat i poolen. Roligt! Hon är rolig hon. Men ja, just ni sitter vi och kollar på Mamma Mia. Idag går internetet slut och vi får vårat "fasta" internet om 2-4 dagar -.- så jag vet inte när jag kommer uppdatera igen.. men blä. Nu håller jag på att spy för att jag känner lukten av chips >.< Idag är det Lördag och det kommer väl inte hända så mkt idag & imorgon blir väl förmodligen slapp & tråk. Hela nästa vecka har jag ingen aning om vad jag ska göra..kanske sommarjobba hos mamma om mina friends inte kan hitte på ngt & på Torsdag-Fredag ska jag ha sleepover med friendsen. Kul! Så åker jag ju på ridläger nästa Söndag. IIIIIH! LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR. D kommer bli bäst. Jaja, det blev tråkigt att läsa redan efter andra meningen så jag förstår hur tråkigt det är att läsa allt detta -.- men jag har inget att göra så då skriver jag allt som kommer upp i mitt huvud för att fördriva tiden. Men nu ska jag gå. Hejdå :) Hare bra.


Bildbrist..


Hade jag nt ganska raka tänder där? :O MISSU


lalalalala

Tjena tjena :) Nu sitter jag här på altanen efter att har varit ute med hunden & ätit frukost. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag..typ städa, läsa brunstkalendern (grymt rolig) & bada, kanske sola men det är lite molningt & jag tycker att det är jobbigt när det blir skugga hela tden >.< Men jaja, mot kvällen så kommer mina kusiner hit, då tror jag att vi ska ta ett kvälssdopp eller ngt. Men det blir väl att vi är hemma hela dagen och fixar & donar. Hmm, kuuuuuuul! *host* Jaja, ni får ha det så bra så uppdaterar jag när jag har ngt att skriva om :)) Oh..kanske ska ner till badet och leta efter snyggingen!


Saknar dig gubben <3

Lattja ♥ Matte

Vissa säger att man tröttnar på sin hund efter ett år eller två och jag fattar inte varför man skaffar hund då. Herregud, nu har vi haft Lattja i snart över ett år och jag tycker fortfarande att det är lika kul att gå ut med henne & leka med henne. Kemin som blir emellan matte & hund den är otrolig..jag fattar inte hur man kan tröttna på ett djur som litar på en och skyddar en..naj asså. Jag tycker inte om att man säger att man tröttnar på sitt djur. Då ska man inte skaffa ett från början. NI HAR FÖR HÖGA FÖRVÄNTINGAR! Tror att ni slipper undan att klippa klor & en hund som drar i kopplet eller? Bara för att ni har gått ut med en hund som är väluppfostrad som inte drar i kopplet så betyder det inte att alla hundar går fint i koppel från början -.- bara för att man tycker att det är kul att hålla i kopplet så krävs det mkt träning och tillit. KOM IGEN, tänk efter innan ni skaffar ett djur. Verkligen.

Jag älskar min hund.


såpbubblor göra Ronja lycklig :)

..hej :DDDD Ni ska se mig när jag har såpbubblor i handen. UNDERBART. Färgerna, friheten i luften & känslan av att flyga.
Ronja ledsen för att hon inte har uppdaterat, menmen :)

Har bara solat, badat i poolen, och varit på äventyr i uppsala (skämt åsido) Haha, vi skulle åka och storhandla och vi åkte vilse, haha! Det har varit en rolig dag! Imorgon blir det slapp, sol & bad. D äh nice! Jag bara älskar livet! MEN RONJA SAKNAR SIN MARIE. Och såklart er andra också. <3 Jag är ganska fast vid att jag ska köpa en kanintax. SOOOOOOET :D Ska se om jag hittar ett gymnasium där man får ha med sig djur på (ett gymnasium som inte bara är djurinrikting på, eftersom jag ska gå pedagogik linjen >.<)


egoooooo

Gaaaaaaaaaaah !

I think i'm in loooooooove.

Din brunabrända, långa kropp, ditt snygga hår & ditt bländande leende! & ett plus är dina snygga magrutor. Gaaah, kan inte bärga mig till nästa gång vi ses.



Gläääädje ^^ (foto: Tessan)

Dumle

Hej bloggen! Vaknade onödigt tidigt pga mitt brandalarm som stod och tjöt i mitt rum -.- Den tjöt med världens tjut med jämna mellanrum. Fyf*n var irriterande det var! BARA FÖR ATT DEN HADE LÅGA BATTERI! ZzzZzZzz!

Men i alla fall. Idag blir det städdag, antar jag >.< Roligt värre..Men förr eller senare så måste det göras. På måndag kommer en del av tjejerna hem :D :D :D :D :D Wooohooo! Aja, nu ska jag äta frukost och hitte på ngt ;) Som sagt så uppdaterar jag när jag har ngt att uppdatera om. Pöss på rumpen.


creapy shit..

Asså är det bara jag som kollar på Mothman? Nu är det reklam, den går på fyran, men fyf*n vad läskig den är..kanske inte mitt på dagen med huset fullt men nu på kvällen då det är mörkt och skogen precis bakom sig & när alla sover..då är det läskigt asså! Detta är första gången jag är glad över att det är reklam, haha! Men reklam är "glatt" på ngt sätt ;P Vet inte ens varför jag kollar på den men när jag har börjat kolla på ngt kan jag inte sluta kolla..jag liksom ligger och tänker på vad som kommer hända och sånt, det är inte bra för då kan jag nt sova, höhö! Men jag har inte ngt mer att skriva just nu så jag ska gå in och kolla på fb om det finns ngn social gubbe som vill hålla mig sällskap under denna film..hehe. Hejdå, hörs sen.
Ronja



Ohnej, nu börjar den..

Det är inte sant..

oooooooooohhh.. !"#%¤%&&//((()@£$€€ Nu är det så att det är tredje gången jag skriver detta! Okej, då kör vi, igen.

Jag har fått för mig att jag ska köpa en kanintax, en liten tax som bara litar på mig & följer efter mig vart jag än går :). Men grejjen är att jag inte har några pengar! Jag vet att jag kan jobba hos min faster & i stallet & typ vara barnvakt, men jag undrar om ni har några tips om vart man kan/får jobba när man är 14/15 år..fyller 15 iår och jag vet att man inte får jobba om man är under 16 år menmen. Nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev mer, men det skulle vara jättesnällt om ni tipsade mig genom att kommentera här på bloggen! Tack på förhand.

Nu ska jag tjocka mig lite framör TV:n och sen hoppa in i en lång & sval dusch! Skönt! Nu ska jag se om denna fukking blogg vill ladda upp ngn bild? *laddar, laddar, laddar, lalalala*


Ful bild..men bättre än inget

2½ män

..kollar jag på nu. Jag ska faktiskt inte säga förlåt för att jag inte har uppdaterat eftersom det är min blogg ;) Men igår hade jag ingen lust. Hade vätskebrist och var helt slut! Och idag har vi bara solat & badat! Poolen är nästan fylld nu! Det går segt asså..hehe, men den är klar snart. Mhm, jag har inte så mkt att säga! Slutar btw med filmrecensioner..det var inge kul ^^ Och en sak till..jag håller på att förblöda! :'( Nerå..men jag skar mig på en konservburk med annanaser & det slutar inte att blöda..! Buhu..Men aja, ni får ha det så bra så uppdaterar jag så fort jag har ngt att skriva ;) Pöss på rumpan!

SAKNAR ALLA OTROLIGT MKT, DET SKA NI VETA! Idag åkte Marie på språkresa :'( .. ♥

Nu tänkte jag göra en liten bildbomb från igår + lite från igår :) btw. Alla bilder är från min gamla kamera!

cpblogg vill inte ladda upp ngn fukking skitbild , kjhgaä-wigu'ås j-h. Kände att detdär behövdes..

sommarmorgon :)

Heeeeeeeeeejj, nu sitter jag här ute på altanen och har precis vaknat. Ska snart äta frukost. Mamma & pappa har semester nu så vi ska hitta på ngt idag, ngt kul som typ..kolla på filter till poolen. HAHA, skitkul! Men det lönar sig ^^ För vi får en pool som fungerar, haha >.< Men nu ska jag äta frukost. Hej sålänge!


Haha, jag och min syster i bastutunnan igår, det var ngt i det där vattnet asså..för gud vad flummig jag blev!


Hunda


Fotbolls VM ikväll ju! Heja Holland =D

Det är inte roligt att blogga när man inte får några kommentarer även fast det är folk som läser? -.- Funderar på att lägga ner bloggen, och när man säger det så får man mass "nej, nej, nej gör inte det" Kommentera dåra!

Aja, nu ska jag gå och kolla på poolen! wiii ^^ Har precis packat lite till björkäng, kollat på One tree hill, slappat och haft skittråkigt.


Säker i sommar?

Vet ni vad jag fasar för i sommar? Hudcancer. Det vet alla mina vänner & familj. HAHA! Men jag tänkte skriva lite om det om det finns ngn annan som jag där ute och är orolig för cancer! 

Hudcancer:
Symtom
Hudcancer visar sig som förändringar i huden, t.ex. missfärgningar, knölar, skorpor eller sår. Förändringarna inträffar oftast på hudområden som har utsatts för mycket solljus, t.ex. i ansiktet och på handryggen. Hudcancer kan dock uppstå överallt på kroppen. Det karakteristiska för hudcancer är att hudförändringen ständigt blir större. Ofta sker förändringen dock mycket långsamt och kan vara svår att se.

Basalcellscancer och skivepitelcancer är sällan livshotande.
Basalcellscancer och skivepitelcancer utvecklas normalt mycket långsamt och hinner sällan sprida sig innan diagnosen ställs och behandlingen kan börja. Sjukdomen är därför bara i sällsynta fall livshotande. Trots det bör du alltid kontakta läkare om du misstänker att du håller på att få en hudtumör.

Sök läkare om du:
- Har ett sår som inte vill läka.
- Har en knöl på huden som växer och ibland vätskar eller blöder.
- Om du har en leverfläck som blir mörkare och mörkare eller större och större.


umgänge..

Jag behöver umgås nu!

Vad skrev jag sist jag skrev? Juste. Vi gick ner och badade igen >.< skönt! Men nu sitter jag här igen framför TV:n och har tråk..imorgon blir väl till att pack till ridlägret som är om två veckor och sitta vid datorn/TV:n..har ju inget annat att göra. Hoppas det är sol så att jag kan bli brun. Aja, hejdå!
Ronja


Man kan inte ta för givet att livet alltid är lätt. Det finns dagar då man vill bort & det finns dagar man vill leva för alltid. Låt inget stoppa dig. Var den du är och lev livet. Vänta inte på bättre tider.

update ;)

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte haft tid ^^ Vaknade typ klockan nio utav att solen lös in i mitt rum för att vi inte har hunnit skaffa rullgardin så jag satte kunden för ögonen och satte in hörlurararna i öronen och somnade om till klockan tio då jag gick upp, åt frukost, klädde på mig och sen gick vi till ångbåtsbrygan (den heter så) Där solade & badade vi. Det var trevlans trevligt och nu har vi kommit hem! Sitter och kollar på TV för att det är för varmt ute tycker jag ^^ Hehe..men ja, snart ska vi äta jordgubba, melon & glass. MUMS! Ni får hare så bra så uppdaterar jag när jag har ngt at uppdatera om :) Pöss!


Syster & hund

"Dett fält måste fyllas i"

Randominlägg..
Hej :) Jag har inte uppdaterat för att jag har inget att uppdatera om..men jag tänkte slänga in ett litet inlägg för att försäkra er om att jag lever xp Haha, denna dag har bestått av: Sol, bad, godis, fotografera, motion, TV & dator :) Nice! Nu ska jag ta och proppa i mig lite mer godis, sitta vid datorn, ta en dusch och sen bänka mig framför en film i soffan :) Myyyys! Jag tror att detta blir det sista för idag, kanske slänger in ett inlägg senare ikväll :) Men det vet man aldrig..men jag uppdaterar i alla fall imorgon. Det vet jag för säker! Hejdå!


smultronstället

shit..nu har man cyklat 10 km i varm sol. Det var jobbigt, jag och min syster cyklade till smultronstället (en närlivs affär) där handlade jag dricka och en FRIDA tidning. Varför cyklade vi dit? Jo..vi käkade så mycket godis att vi kände oss tjocka ^^ Hehehehe..snart ska vi klä upp oss och sen ska vi ut och fota i skogen med kvällssolen! Förhoppningsvis kommer det fina bilder in mot kvällen..! :) Update: Orkar inte..x'D


gilla

photosshot in the wood




Dagens outfit


♥ Linne - GT
♥ Peace shorts - H&M

:)


Nästa gång du klipper gräsmattan..ha skor på dig :)


God morgon :)

Nu sitter jag här i morgonskuggan och njuter av värmen, vilket härligt väder! Idag blir det till att sola & bada! Utan sol & bad blir det inget sommarlov, det måste ni hålla med om? :) Men i alla fall. Idag kommer jag att uppdatera som vanligt..när jag har ngt att uppdatera om. Ikväll får vi gäster och ja, jag kommer att vara så aktiv jag kan här på boggen! :) Men nu ska jag klippa gräsmattan :)! Hej sålänge!


kvällsslapp i soffan igår :) Myyyyyyys

Man behöver inte allt detta för att vara lycklig? Skittest!

[ ] Du har en pojkvän. 
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[va?] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[?] Du kan hela orden från 10 låtar. Fattar inte?
[x] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total : 25/35, tror jag :P

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Godnatt :)


moöj.j.jnhkghuj

- nämen är du sådär varm igen? (sov med öppet fönster inatt igen..)
- mhhhhhhhhhhm
- *hostattack*
- så ska det inte låta
- nääääääääääääh
- känns det som om du har feber?
- mmmmhmmh
- det låter som om du har lunginflammation.

Nämen vad mysigt..not.

hejdå.

men bläää

Har ni någon gång känt att ni vill ha en kill-kompis? Det har jag..en som liksom är kille och förstår sig på dem men som ändå inte är tjej. Ibland vill man prata med någon annan än sina tjejkompisar..men som förstår sig på killar men som man ändå inte gillar eller är något sånt jobigt..? Jag letar efter en killkompis! Hur och vart hittar man en killkompis med dessa krav:


?

värsta drömmen jueeeeeeeeeeeee. Höhöh, ge mig? Men aja, ska ta en nattmacka och sova sen. Förlåt Becca men kommer inte imorgon "/

godnatt.

pissigt. Ge mig Thailand NUUUUUUUUUUUUU.




-

http://1.bp.blogspot.com/_NNrsbBmMx2s/TTstSPRQxvI/AAAAAAAAAHA/DZd0Or1PPlc/s640/tumblr_lffmf2wNjT1qcbx4yo1_500_large+%25281%2529.jpg
snälla..?

bild tagen från http://pplaymeright.blogspot.com

arg som fan

ah..asså Linnea och Becca vet hur arg jag är så jag orkar verkligen inte skriva i bloggen just nu. Är så jävla fucking frustrerad och arg och besviken. Ojj, nu fick datorn lida lite..höhöh. Dagen förövrigt har varit piss. Men ganska bra ändå. Har så fantastiska vänner <3 Men ahh, asså ooooooooh. Är så arg!

Det gör oont i mitt lilla <3 det klarar inte mer. Köpa den där lilla hyddan i Thailand och flytta ner dit och starta en egen restaurang eller ngt? Ja tack. Orkar inte gå kvar i min skola, bo här. Börja om på nytt där ingen vet vem jag är?? :O ja tack.

Hejdå..


saknar dig min lilla bebis! <3

godnatt

helt s-j-u-k-t. Jag är alltid den som fryser, klagar på att det är kallt och blablalbalbalbalbalba. Och vet ni vad? Jag har försökt att somna i två timmar nu men det går inte! Kollat på scrubs, inte blivit trött. Stängde av, försökte sova. Gick inte. Kom fram till att problemet är: Att mitt hår är all over the place & det är sjuuuuuuuukt varmt. Så..nu ska jag stänga av golvvärmen, öppna fönstret, stänga av datorn, sätta upp håret i en toffs, lägga mig och lyssna på musik. Ni får ha en bra jävla natt. Puss och kram.

cp. det går inte att ladda in youtube klipp. Men iaf, min vaggvisa är free fallin' - olle hedberg. Inte John Mayer. Tjurig.se

Är pms-barn när jag är trött. Det vet dem flesta..

-

http://3.bp.blogspot.com/_mhVM4RLXQ-Q/TJMlti9TunI/AAAAAAAAAA0/1-4oquWcEyg/s1600/Sorg2.jpg
http://kyrak.blogg.se/images/2010/sorg_97490438.jpg

ssssschhhhh

äter godis ^^ fniss. Hheheheheh..vet ni????? Jag satte nyss på en maskin tvätt och vet ni..? Förra gången jag gjorde det gick tvättmaskiken sönder.. :$ hoppas den inte gör det denna gång..höhöhööhöh, men asså. Dagen har varit asnice. Skön promenad i vintersolen och sen lite chill i rummet, slängde ihop lite outfits till Thailand, packade lite och nu ska jag städa rummet.. och sen slänga ihop en outfit till imorgon också..-.- skola..hata.se . Får se om jag stannar hemma imorgon. Det beror på hur jag mår imorgon. Men annars ska jag till stan imorgon efter skolan :) Ska köpa lite stuff. Men som sagt, nu ska jag städa rummet och duscha och sen äta middag sen hopp i säng.
Ronja

cp minneskortet fungerar inte så ni får inga stökiga bilder på mitt rum :) .. var glada för det..det ser ut som ett bombnedslag!


okej, gammal bild. Don't judge me x)

Dag 30 - Om jag var tvungen att byta utséende med ngn skulle det va med..

KENZA!

http://bloggar24.files.wordpress.com/2010/12/kenza1.jpg

jag mår som jag mår

hosta för hela slanten! Wooooohoooooo, men not. Jag vaknar för att jag måste ta min medícin. Har inte fått sova ut på jättelänge :( Tragiskt. Aja, idag ska vi ta en promenad i det fina vädret och ha picknik eller ngt 0.o aja. Ha en bra dag. Hejdå.

"You said you loved me, you're a liar
'Cause you never, ever, ever did, baby
"

Ronja



spyrefleeeeeeeeeeeex

svar



Mika, jag önksar verkligen att du kunde det. <3
Linnea & Therese, jag håller med er..<3
Det kommer bli bättre när jag får moppe så jag kan åka vart jag vill när jag vill <3

..det liksom försvinner inte..

I know you've been hurtin'
But i've been waitin to be there for you
And i'll be there just helpin' you out
Whenever i caaan
Everybody's freeee ye ye ye

Stay with me
Don't fall asleep too soon
The angels can wait
For a moment ..

people come and go, but when the closet one goes its the hardest thing ever.

"hand up in the air, like you don't care.."

Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back
, but I know you did

I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with me

mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.

http://juliaay.blogg.se/images/2008/pict54922_1208810572_4795229.jpg
http://alexaaaa.blogg.se/images/2010/tumblr_latpdnd2cm1qbg4z7o1_500_114230531.png

tja

klarade dagen utan astmaanfall. Slapp åka in till sjukhuset med andra ord. Blev bättre när jag hade tagit medicin. Men iaf, bra dag. Härligt med Löördag. Men lite för mkt godis kanske..aja, det är lördag. Imorgn blir det chill och ah..ingenting speciellt. Ni får ha en bra kväll. Pussochkram.

och btw! Vi har grusat utanför bilen nu så jag slipper ramla varje gång jag går ut ur bilen!!!! :D


snaaaaaaaaaaart

dag 28 - mina favorit skor

& dag 29 - mina ambitioner.

dag 28: Mina favoritskor; har inga.
Dag 29: vet inte vad ambititoner är..x)

skål

men tja, sitter här och hostar som en lugnsjuk människa eller ngt. Låter heeemsk. Om det inte blir bättre måste vi nog åka in till sjukhuset, kan knappt andas fan 0.o Men aja, uppe tidigt..jo tack, men mamma väckte mig..nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till kusinerna. Ha en bra Lördag allesammans. Pusspuss


HAHAHHAHAHA

ehm..

skolan idag var helt ok. Drog till Becca sen, åkte vidare till stallet. Red, gick superbra. Åkte hem, går ut ur bilen, ramlar och får en nerv klämd i ryggen samtidigt som jag tar emot mig med händerna på isen, lagom skönt. Går in, äter och sätter mig framför datorn. Ska nu äta tårta och kolla på let's dance. Och btw;

jag har inget hopp kvar alls, det är bara piss. Så lilla du. Jag ger upp när det gäller dig. Får ju ändå ingen respons av någonting så whatever? Känns lite stört och sitta och chatta med sig själv liksom..men ah. Jag ger upp men tårarna dem kommer aldrig ta slut. Fuckaina.


& så gör man det :PPPPP:P:P:P:PP:P:P:P:P:P:PP

tråååååååååkigt

SENASTE:
SMS: Linnea
Dryck: cola
Telefonsamtalet: mamma
Sång du lyssnade på: jag har väntat på ett regn
Gången du grät: idag
HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: mhm
Varit kär: vet inte om man kan kalla det att vara kär
Varit deprimerad: vem har inte?
Varit otrogen mot någon: nej
Förlorat någon speciell person: nej, eller jo. Men inte för evigt.
Varit så trött att du somnat sittandes: mhm
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: lila
färg 2: svart
färg 3: rosa

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: nu under 2011? ja
Fått ditt hjärta krossat: nej
Skrattat så att du har börjat gråta: ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: nej
Insett vilka som är dina äkta vänner: oh ja!
Fått reda på att någon har pratat om dig: mhm..
BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: nästan alla
Hur många barn vill du ha: 2
Har du några husdjur: hund, hamster, 2 kaniner
Vill du ändra ditt namn: ja
Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ihåg. gick i skolann..
Vilken tid vaknade du idag: 09.00
Vad gjorde du igår runt midnatt: kollade på scrubs
Senaste gången du träffade din pappa: vafan? en halvtimme sen kanske?
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att jag började rida tidigare.
Vad lyssnar du på just nu: lars winnerbäck
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: ja, förra konfirmationsledare och soulledare.
Vad gör dig irriterad just nu: allt och alla.
Vad är ditt namn: Ronja Maria Andersson
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: jungrfru
Kille eller tjej: jag är tjej
Gymnasie: börjar efter sommaren, fridegårds?
Hårfärg: ful.
Ögonfärg: konstiga
Längd: mellan
Vad gillar du gällande dig själv: inget, absolut ingenting..
Piercings : öronen
Tatueringar: inga
Höger eller vänster: höger
DIN FÖRSTA:
Operation: aldrig gjort någon.
Piercing: venne
Tatuering: ingen
Bästa vän: emmy
Sporten du spelade: spelade? ridning..men annars fotboll.
Husdjur: kanin
Vaccination du minns: hepatit a eller ngt..
Alkohol du drack: Cider
JUST NU:
Äter du: ingenting
Dricker du: ingenting
Är du på väg att: borsta tänderna, ta på mig pyjamas, tvätta facet, kolla på scrubsm sova.
Lyssnar du på: lars winnerbäck
Väntar du på: bättre tider..
DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: mhm
Vill du gifta dig: ja.
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: mkt längre
Romantisk eller spontan: båda
Snygg mage eller snygga armar: Mage!
Tatueringar eller piercingar: Piercing, finaste i ögonbrynet.
Känslig eller inte: inte, så jävla jobbigt..
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: tveksam
HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: nej
Tappat glasögon eller linser: nej
Haft sex på första dejten: nej
Krossat någons hjärta: mhm
Har du blivit arresterad: nej
Dissat någon: mhm..
Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej?
TROR DU PÅ:
Dig själv: nej
Mirakel: nej
Kärlek vid första ögonkastet: nej
Himlen: nej
Tomten: nej
Att kyssas på första dejten: nej
Änglar: nej
SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en flickvän/pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja absolut.
Vad kan du verkligen inte leva utan: familj & vänner!
Vad vet inte så många om dig: om jag skriver det så vet ju alla det? -.-

Ord, så meningslösa.

Ett hjärta är inte gjort för att gå sönder. Det är gjort för att ge kärlek, ta emot kärlek. Bli starkt. Mitt hjärta är tomt nu. Det känns tomt. Stillhet, ensamhet. Det känns rent ut sagt förjävligt. Jag är inte stark, jag har slutat ljuga för mig själv och äntligen insett att jag är svag. Mitt lilla hjärta klarar inte av så mycket, och defentivt inte att såra någon. Igen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tomt. Så jävla tomt..kan inte ens förklara med ord hur förjävligt det känns. Det känns som om jag har svikit mig själv, inte lyssnat på mig själv, på mitt hjärta. Så besviken. Så mycket svek, du gör det inte bättre. Men jag förstår dig. Hata mig, prata inte med mig. Hata mig, det förtjänar jag. Men du däremot..förtjänar så jävla mycket bättre. Förlåt. Ett så ynkligt förlåt, men det finns inte mer att säga.

Det är bara piss nu..alltihopp.

Dag 27 - Min favoritplats

stallet.



heeeej, skola idag. Det sög. Dock var jag bara där två timmar kanske. Knappt det. Efter skolan drog jag vidare till stallet med blåa fingrarar. Red en häst vid namn Apollo, gick piss. Ehm, åkte hem. Satte mig vid datorn och klickade hem första säsongen av OC, det programet i mitt <3 asså! Fyfan vad jag älskar det. Det är fan en del av min barndom >.< haha..neh, men seriöst. Älska! Menmen, nu mår jag bara piss och här så handikappad att jag knappt kan gå. Blir alltid så efter att jag har ridit..får se om jag kan gå imorgon :P Annars stannar jag hemma från skolan eftersom jag är förkyld också..aja, skitsamma. Ska ju rida imorgon också..AJ, smärta. Men vad gör man inte för det man älskar? Japp, allt. Men nu ska jag snart äta sen droga OC.

http://2.bp.blogspot.com/_c7ezlxHOKYY/SK27bVdZMxI/AAAAAAAAATM/tKBgUFXiUu0/s400/153138__seth_l.jpg
Seth. detta var min drömkille..han och hans jävla ponny asså x)) Jag kommer inte ihåg vad den lilla leksaks hästen hette? :O Något roligt var det iaf x)) Men åååh, älska!

http://cdn.buzznet.com/assets/users16/kron/default/oc-seth-marissa--large-msg-12534929959.jpg
Melissa och Ryan

http://liivahliin.blogg.se/images/2010/the-oc_83845180.jpg

Men ska eta nu. Hejdå.

bajs & kiss

förlåt för mitt damp-inlägg. Men vafan..pissdag på hög nivå. Börjar med att jag vaknar en halvtimme innan vi ska åka, är trött som fan hela dagen. Och inte nog med det, ont som fan i hela kroppen så jag knappt orkar resa mig upp från sängen. Åker till skolan.."pluggar" lite, ingen koncentration med andra ord. Ehm, sen gå på världens tråkigaste kurs kp. Sen äta äckel lunch. Och så har jag gått runt hela dagen och sagt "aj aj aj aj aj, rör mig inte" till varenda person..höhöh. Men en sak gick bra; kursen. Belv klara med grundarbetet om man säger så. Ehm, sen stannade jag kvar en timme med dem andra, efter det drog vi till hemköp + donken och chillade lite. Hade tur som träffade på mammsen så jag kunde tigga lite pengar. Höhöhöh, ehm..men blev så mätt att jag höll på att spy. Ehm, sen åkte vi till kallhälls stn. Sa hejdå, så fortsatte jag och Mika vidare till tåget, snackade om det mesta. Sa hejdå i bro. Åkte vidare till Bålsta, väntade där i en halvtimme på att ngn skulle hämta upp mig men nejnej, varför då? Så jag gick 6 kilometer, gråtandes och bara mådde allmänt piss. Och pang så ska ju såklart höften krascha mitt i allt, förstår ni att jag bröt ihop. Hade lust att bara lägga mig i snön och frysa ihjäl eller något. Men satte mig på en busstation, tog mig samman. Grät ut det sista, samlade mig . Reste mig upp och haltade vidare. Tills jag helt plötsligt möter på pappa och hans bil. Åker hem, äter middag, torkar tårarna, och sätter mig vid datorn. Svikit en person, deppat, och gråtit lite mer. Mhhhhhmhhmhmh, härligt. "#%##(#)#=(&%!/! mhm, det var allt jag hade att säga. Nu ska jag ut i vardagsrummet och umgås med familjen och kolla på TV, ta det lugnt och bara inte tänka på något annat än det som går på TV..det låter kul, hör min kära faders roliga garv. Får se om jag kommer till skolan imorgon, blev lite snuvig och hostan blev ännu värre efter en "uppfriskande" promenad -.-. Hejdå.

Ni får ingen bild för det är ändå inga som uppsakttar dem.

Dag 26 - Mina rädslor

mörker och ensamhet.
http://duvetintee.blogg.se/images/2010/20060606_ensamhet_1149586086549115_109062341.jpg



bad day. Alla kan bara gå och bajsa eller gå och dra något gammalt över er. Nej men detta har varit en riktigt skitdag. Återkommer kanske imorgon. Hejdå.

ineedyounowMarieLundström, men my phone is in skolan.

Dag 25 - Min skoltid

va..? Pallar inte skriva om det..ointressant som fan är det också.



Yo breeeeeee, skolan idag har varit hyffsat bra. Fick en del gjort, efter skolan drog vi hem till Becca siom fyller hela 16 år idag! Grattis min fru 0.o ;) höhööhööh, älskar dig. Men iaf, vi hade trevligt. Fikade, åt massa godis och hade allmänt trevligt. Sen hade ju jag och Becca våran försdta gitarrlektion idag vilket gick super! Och jag har tydligen en rolig min när jag är koncentrerad..i ridningen också x)) Men drog tillbaka till Becca sen. Hade kul och lalallaa. Sen drog jag hem runt sju. Pappsen hämtade mig och så när jag ska gå ut ur bilen så halkar jag för att det är så halt, men jag hinner ta tag i bildörren men hamnar ändå på rumpan 0.o då kommer pappa och bah: ahjuste, det är halt ute. Jag: tack för förvarningen..

iaf, tog en prommis med hunden. Så sköööönt att bara släppa tankarna ute i friskluften! Superbra, nu vet jag vad jag s ka göra med ah..dem flesta vet och så kan man tänka på massa onödiga saker som vilken tid jag ska duscha, när jag ska kolla på TV, vad jag ska blogga om osv, osv..hööh. Sköönt. Men nu ska jag äta middag, sen duscha och sen kolla på TV. Ni får ha en fortsatt bra kväll. Pussochhej.


Grattis, grattis och grattis! Puss på dig världens bästa Becca. Älskar dig! :D

Dag 24 - Det här får mig att må bättre



http://malineriksson.files.wordpress.com/2010/11/web_mbou_mjolkchoclad_200g_18022682.jpg



eeeeehm, hej. Fy apa vad trött jag är. Vilken biiitch jag är när jag är trött och inte får sova. Jag sov så djupt innan pappa och min sjukt irriterade syster kom hem och började bråka med mig och ni vet..jag fick damp. Och så kallar hon mig PMS-barn, tror ni att det blir bättre då eller!? :@ sjukt irriterad. Så ska dem börja hålla på med disken och lalalalla, bajsa på er liksom -.-' !

uuuusch, förövrigt har det här dagen varit hyffsat bra. Kunde ha varit bättre..

orkar inte blogga mer, hejdå.

trååååkigt!

ohlallalala, ikväll är det solsidan! YESYESYESYES :D:D:D !!!!!!!

Iaf, nu har jag pluggat och nu ska jag äta lite middag och sen kolla solsidan och sen duscharse. K bry liksom.  Ohnej, imorgon är det skola -.-' WOOHOOOO! Not..


faiiiiiler, höll för blixten. Ehhhhhhhhhhhhm, hejdå.

?

http://habo.webhotel.qd.se/upload/BCjf/cover-till-hemsidan.jpg
Någon som går där eller hört något om det? Kommentera gärna, ska gå på öppet hus den 26 Januari men jag vill höra lite vad andra tycker om detta gymnasium..Det lockar lite eftersom det ligger precis vid bålsta centrum och tar typ tio minuter att åka dit från mig. Och så ligger simhallen i samma hus också, då kan man ju skaffa ett sim-kort och börja simma efter skolan ;) och man får en egen dator..men sånt ska man inte döma efter. Iaf, låter bra.

Men nu ska jag pluugga!

Men tjaaa!

Heeejjjsan svejsan! Back home from jakan. Köpte ett par högtalare till ipoden, puder och solglasögon! (: När jag får barnbidraget ska jag klicka hem bikinisar och dyl. jag skippade jeansen..kändes inte så bra, höhöhööh. Nääh, men brukar inte använda jeans så ofta :P hehehe...men ah. Nu ska jag plugga och sen dammsuga mitt rum..


puder 99 :- H&M


Solgasögon 50 :- H&M


Högtalare nersänkt till 99 :- och sen yttligare till 50 :-, fyyyyynd! teknikmagasinet

nu; plugga sen duscharse.

Dag 23 – Det här får mig att gråta.

..men om jag börjar tänka på det och skriva om det så kommer jag ju börja gråta? :'( Okej, det som får mig att börja gråta är att jag en gång för typ några månader sedan sårade en person och fick mig själv att må sjukt dåligt. Är djupt besviken på mig själv att jag betedde mig som jag gjorde, när jag tänker på det är det lätt att det kommer en eller två små ynkla tårar rinnandes ner från min kind. Vilket jag förtjänar. Livet handlar om att förlåta, glömma och gå vidare.

Och det som får mig att må dåligt och ibland kan få mig att börja gråta är att jag måste välja gymnasium snart och att den underbara lilla klass vi har kommer att splittras och det är svårt <3

Och filmen a walk to remember får mig att börja gråta varenda gång :P Jaa..jag har drogat den lite :$




hööhöhöhöhöhöh, wtf?




h3h3h3h3h3h3, egopics.

Men asså.......nu ska jag paacka lite och sen liksom ööööh, borsta tänderna och sen öööh 0.o vet inte. Jooo, städa mitt rum. ÖÖÖÖÖÖHHHH...3tt på natten 0.o

höhö

bajskorv.



prutt.

& höhöhööh..fiiiiis.

FNIZZ.



imorgon är dem mina!

http://media.ginatricot.com/images/product/29219597001_m.jpghttp://media.ginatricot.com/images/product/29219597002_m.jpg
Morgondagens planer:
- åka och köpa byxorna & en kalender
- jogga
- duscha
- & plugga.

-

Godis på kvällen är verkligen inte något för mig..


Jag har väntat på ett regn

"vi gick långt här du och jag
kanske så långt vi kunde gå
kanske fanns ingen ärlig chans för oss
men jag ser det inte så
"

"det är som jag burit en förbannelse
ibland med ryggen rak
ibland med både hopp och tro
men det är ändå samma sak
jag har spridit lite värme
jag har spridit lite frost
jag är varken hjälten eller boven
jag är bara lite lost
"

"nu smakar jag försiktigt
skiljer varmt ifrån kallt
jag måste lära mig från grunden
jag måste omvärdera allt
"

"Du är svår att leva utan
jag är svår att leva med
"

http://soundsofspotify.com/images/artist/larswinnerbck_xl.png

Dag 22 – Något jag önskar att jag gjorde mer.

tränade och pluggade. Höhöhöhöhöhöh, man tror att man orkar gå ut och springa och plugga lite när man kommer hem från skolan..fast näh. Men aja, det önskar jag att jag gjorde lite mer. Ska försöka..



Hejhejehjehej, idag ska vi hem till farfar och fira att han fdyller 70 år, grattis. Ehm, sen blir det väll till att åka hem och slappa eller något. Vila upp mig, astman har blivit så mycket värre och min rygg gör sjuuuuuukt ont från ridningen igår. Inte kul..sen ska jag nog ta och plugga lite också. Det är bra att plugga lite mer nu i början av terminen så att det inte blir så stressigt sen med nationella och i slutet av terminen. Så ah..men ni får ha det så bra, kanske uppdaterar mer när jag kommer hem (:

blogg.se vill uppenbarligen inte ladda upp någon bild.

Dag 21 – Det här upprör mig.

Det som upprör alla antar jag. När folk svilker! Svek är nog det värsta som finns. Blir så jävla upprörd när någon sviker, speciellt om han/hon är en kompis till mig. Fyfan. Blir också ganska upprörd när folk blir orättvist behandlade i t.ex. andra länder och sånt, ni vet. Usch.



Tjollahopp gummisn*pp.
Skolan idag var niiice, men fick inte så mkt gjort. Höhöhhöhööh, blir lite mer att göra i helgen bara. Eeeehm, jaaaa..efter skolan drog jag hem till Linnea och Tessan en snabbis och sen åkte jag till stallet och red på fina hästen Viola. Det gick superbra och jag är jättetaggad på ridningen! Men ah, nu har jag precis ätit och sitter vid brasan och håller på att dö av värme så jag flyttar nog på mig snart..aja, ni får ha en bra kväll för det ska jag. Ska kolla på let's dance och tjocka mig. ;O Otroligt tråkigt inlägg.. aja,
Pusspuss


soooommmar och sol, snart är jag lite brun också, mitt i vintern (: fast näh, det är typ vår då..hööhöhöh, aja. Ha det bra.

Dag 20 – Min önskelista.

Ehm..inget just nu :P Skulle vara ett par ridstövlar som kostar några tusen som jag inte orkar spara till. Höhöh, men ah. Inget speciellt :P Hehe..




Iaf, skolan idag flöt på som vanligt. Fick en del gjort men ah. Ska försöka plugga lite mer imorgon, ökar gradvis jobbkvalitén x)) Men ah, efter skolan hänkade jag med några peeps till jakan och sen åkte jag till stallet och fick rida på världens bästa häst! <3 Gick asbra och jag är verkligen taggad på ridningen! Menmen, somnade i soffan när jag kom hem .. -.- åt middag, somnade igen..och sen bestämde jag mig för att hoppa in i duschen typ klockan nio och kom ut nu! 0.o Helt otroligt seg jag är..men aja. Och måste bara säga att jag tappade min dator 0.o den bara poff flög ut ur min hand men den klarade sig helt otroligt nog? :O Aja, är megatrött nu trots att jag har sovit så mycket ;O Ája, hörs mer imorgon kväll eftersom jag ska rida imorgon också så ah..höhöhöhöhö, kommer hem sent. Mhhhhmmhmhmhmmh, hejdå. Ohjuste! HAHAHAH, jag har feta hostan som blir typ 100 gånger värre på kvällen ah, så skulle jag skölja med flux (roligt ord, höhööh) ah..ni kan ju tänka ut vad som hände själva. HAHAHAHA! Asså man ska ju skölja den där skiten i typ en minut, tror ni min hosta kunde vänta eller..? Nääh.


42 dagar kvar :D

dag 19 - den här dagen för exakt ett år sen.

...hur ska jag komma ihåg det? :P Vet bara att vi hade åkt till Falun med skolan dagen innan. Sen vad vi gjorde i Falun den här dagen för ett år sen kommer jag inte ihåg ;P



Första skoldagen idag då? Helt okej. Fick ganska mkt gjort..bra jobbat för att vara första dagen iaf. Men imorgon blir det mer plugg och mindre deppmode. Mår inte toppen nu..orkar inte ta tag i det, orkar inte bry mig? Låter det som händer hända..och så har jag sjukt ont i kroppen och äcklig slemhosta. MuMmA. Har inget mer att säga..pallar inte uppdatera mer idag, mår som sagt var inte toppen och är skittrött.
Kram




Hah! Jag kan stå på händer med raka ben..det kan inte min syster ;)

Dag 18 - något jag saknar.

Ojj, det första som slog mig var Kallhäll. Att bo i Kallhäll saknar jag, lite..att bo så nära alla, kunna gå vart man vill när man vill. Haha..att bo så nära Tessan..på sena sommarkvällar bestämde vi oss för att t.ex. gå till hemköp och köpa godis (?) eller något liknande random. Men nu så måste allt vara planerat och lalalalalala, jobbigt värre. Aja, nu har vi flyttat och saknar inte alls vårat gamla hus/grannar men Kallhäll saknar jag. Aja, skitsamma. Har det bra här. Har inget annat att sakna just nu.



Idag då? Joo..åkte på utvecklingssamtal klockan 09.00, det gick bra. Är taggad. Sen åkte jag till mammas jobb..väntade på att klockan skulle bli ett. Drog då vidare till jakan med tjejorna <3 Ah..kom hem för en stund sen..har bara legat och slappat och gått ut med hunden -.-' är skittrött. Aja, ska fräscha upp mig lite ikväll och sen gå och lägga mig i säng tidigt..det är stor risk att jag inte kommer komma upp imorgon till skolan..höhö. Men aja, det löser sig på ett eller annat sätt.

Hejdå.

det är fel.


Det känns inte rätt.

 


dag 17 - min bästa födelsedag

Tjatja, min bästa födelsedag? Hmm..jag tycker att alla är likadana :P Men den jag tror att jag var på bäst humör och lalalalaa, när jag fick min första mobil den 6 September 2008. Det var en skoldag kommer jag ihåg men efter skolan rusade jag hem till mobilen, fick besök och massa pressenter..ähm..ah. Det vanliga. Jag tycker alla mina födelsedagar har varit bra. Har inte haft någon speciell :P



Jag är inte trött! ;O somnade runt..12.00? Vaknade .. jag vet inte. Men typ 16.00 ..? Drog till tandis, sen tvätta bilen och nu är jag hemma. Väntar på middagen och sen så ska jag leka lite i ps och sånt tråkigt..lyssnar på musik och ja..har tråkigt. mmmhmmhmhmhmmh, hejdå.

BTW. imorgon drar jag nog till jakan med tjejerna åker på utvecklingssamtal klockan 09.00 så jag kommer inte hinna blogga innan kvällen. Bara så att ni vet. Ajja, pusspuss.


ni får en bild från arkivet, orkar inte ladda upp någon ^^ buusiiiggt.

oupsi!

Gick aldrig och la mig..har inte sovit på hela natten..så jag satsar på att dygna. Då får jag alltså sova klockan 14.00 :D hittills har jag joinat min mamma och syster vid frukosten. Dem tycker jag är knäpp. Aja, dagens planer är;

- locka håret.
- ta hand om kaninerna och gå ut med hunden när solen har gått upp.
- göra en hemlig sak.
- Vid lunch; göra pannkisar och kaffe á latte. ;)
- efter lunch så ska jag nog ha film-maraton och antagligen däcka i soffan.
- vakna runt 16.00 ..? För att vänta in mammsen och sen dra till tandis (tandläkaren..)
- åka hem, äta middag. Kolla på TV och sen sooooova! :D

- träna.

awesome. Jag är tröt.. i kroppen men inte ni vet i ögonen och hjärnan om ni förstår x)

ÅHNEJ! JAG KOLLAR PÅ "DET OKÄNDA" OCH DET ÄR OM SPÖKEN OCH ANDAR OCH SÅNT, PRECIS SOM I PARANORMAL ACTIVITY. Oh det är läskigt! Ett gift par berättar att gungstolen gungade utav sig själv :'''( ahmaygaaad! Aja, har vovven hemma som skyddar miiig! :D

Jag är en aning flummig 0.o har inte sovit på länge och har druckit o´boy .. bra kombination (; men not. HAHHAHA, aja. Nu ska jag vänta på att solen går upp..medans jag gör det ska jag våga håret ((((:

oojj, hahah..fjant jag är som börjar gråta till detta program :$$ men mina kära vänner vet hur jag blev efter paranormal activity.

Men nej, nu snackar dem om när dem är ensamna hemma och känner sig iaktagna..& jag är ensam hemma. HELP ME!


vila i frid lilla kära läppsyl :(((( Borta efter typ två dagar >....<

05.46

fortfarande vaken....................(y)


pappa: nejnjenjen, ta inte kort på mig. | & jag gör exakt vadå..? Biter mig i kinden? 0.o


Jag kan inte bara rida hästar ;)


pOsArNa!


..en halv Ronja?


En ful maskros 0.o ..


Vet inte varför, men jag minns denna dag väldigt väl..<3

TAJVLSKJGOÅRKG PZÖGPSGEK MKMG ;OOOOOOO muckaru med mig elläääh?? Okej, det är nog dax för mig att sova..

03.55

Hur kommer det sig att denna hosta bara är aktiv när man ska sova?

svar: Jag vet inte varför det är så, men det är ett faktum att hosta är värre på natten. Det vet vi astmatiker. De stora anfallen startar ofta på natten.

hade lite tråkigt..kan ju inte sova. Så jag sökte på rethosta och hamnade på något chatt-forum. Och nu kommer jag ju lätt kunna somna när jag vet att astmaanfallen oftast kommer på natten *hooost* Jag har ju astma, det är natt och jag hostar som en galning and i can't find my medicin. Aja, whatever.

rethosta när man kan sova är det bästa jag vet .. höhöh, tror ni det själva eller? Varje gång jag hostar (konstant) så dunkar det i mitt huvud.. mysigt. Nääh, nu ska jag gå och dricka något och leta efter min medicin...........wish me luck. Pussen


Godnatt..

;O säger jag godnatt 23.50? unbeliveble. Nerå, men ska borsta tänderna och sätta på lite läppsyl sen slänga mig i sängen och kolla på unstoppble (2010). Mhhhhmmmmmm, hejdå.

Ni får ingen bild, jag orkar inte ladda upp någon. Puss på er ;)

förlåt då.

Sämsta uppdateringen men så går det när man vaknar halv ett och ligger kvar och somnar om til två..? Vad ska du göra åt saken? Näh, men seriöst. Jag har inte gjort ett piss. Kollat på en film på TV:n.. typ "näst bäst" eller något? Nu ska jag duscha och strecha lite, för jag har sjukt ont överallt! :'( och förkyld är man också..hoppas det inte leder till något värre..därför måste jag vara hemma och vila tills skolan börjar -.- (vi börjar på onsdag, inte imorgon!) Hahaha, looosers. Aja, hejdå.


Lars Winnerbäck - Jag är hos dig igen. Otroligt vacker sång ♥


men vafan då!?

oooooooh :@ Tiden bara flyyyyger iväg med mig :@ hade bestämt mig för att gå och lägga mig 23.00 eller ngt sånt, så blev klockan *poff* 03.20, roligt värre! :D NOOOOOOT. Fyfan asså! Kommer aldrig kunna vända på dynget inför skolan..aja, får försöka fixa det på ett eller annat sätt. Ska iaf ta lite yogurt och mörk choklad och kolla på ett avsnitt av Grey's. Godnatt *munter min!*

:@ ! Ska ställa klockan på .. 10? Vil inte sova bort hela dagen! :@

Och vet ni..? Igår var första gången jag red, misstolka inte - på en häst! Efter att ha varit hos naprapaten. Mmmhm, och vet ni mer??? Jag har skitont i mina höfter idag så jag knappt kan gå :@ Det gör inte läget bättre kan jag säga er! Mamma blev tvungen att sluta rida för att hon hade ont i höfterna och ryggen, sa naprapaten..jag vill inte det! :'''( och det ska jag inte heller!!!!!






Dag 16 – Min favoritresa.

Ehm..ja du..min favoritresa var nog till Grekland när vi åkte med Kajsa Larsson och hennes familj. Det var jättekul kommer jag ihåg <3 Men minns inte sådär jättemycket. Men annars slår Thailand 2009 nog allting. Det är nog min favoritresa. Vi hann göra mycket på två veckor och blev brun som en liten pepparkaka x''D Det var senaste gången vi var i Thailand, då åkte vi med två bekanta till mamma och pappaa och denna gång ska vi åka bara våran familj minus brorsan och jag tror att det kommer bli grymt kul och massa upplevelser! :D Mamma checkar på en utflykt till ett "vattenhål" där man kan bada vid ett fint vattenfall <3 Aja, men iaf. Thailand 2009 är min favoritresa hittills, då vi åkte på en liten utflykt till fina öar, sov i bongalows (eller hur det nu än stavas) i en natt på en ö som heter Poda Island där det sprang runt vilda apor 0.o ah iaf, så åkte vi på andra snorkelutlfykter och sånt. Trevligt och kul! :D


Brunis, typ efter en vecka..

"/


svar: Mhm..vi får se hur det blir med det <33

depptext, no need to read.

Jag tror inte, jag vet inte. Jag vill inte..jag tror inte det. Jag vet verkligen inte, jag vet ingenting. Är så jävla förvirrad. Det är svårt, att såra någon är det värsta man kan göra. Och jag vill inte göra det..det är hemskt. Jag orkar inte..orkar inte tänka klart. Fyfan för det här. Helt plötsligt fick jag en otrolig längtan till mina tjejor. Vill bara sitta och kolla på film i soffan med er och bara ha kul och skratta..och inte prata om problem, bara ha kul men nu sitter jag ensam här med mina tankar och allt jag har är bloggen -.- Jag vill inte tillbaka till skolan. Vill ta en jorden-runt-resa med mina vänner och skita i alla andra. Kalla mig ego, bryr mig inte. Du som har suttit och kommenterat att jag är ego osv..du ska veta att jag har tagit åt mig av varenda cp-ord du har skrivit. Tack! -.-' Och min mage kurrar 24/7 och jag är inte ens hungrig så shut tha fuck up. PANNKAKA MED SYLT - NEJ! Just so u know.


-

sallad

...blev det ♥ (:


my dinner.
http://media.ginatricot.com/images/product/29219597001_m.jpg

ge mig ;)

http://media.ginatricot.com/images/product/29219597001_m.jpg'http://media.ginatricot.com/images/product/29219597002_m.jpg
199 :- ginat, tycker dem är enkla och snygga. Vill ju ha ett par mörka jeans och dessa är ju värsta kapet på 199 spänn! Ohlalalala! Hjälp mig..börjar bli värsta shopaholicen..måste spara så att jag kan shoppa en massa i Thailand..behöver tjäna ihop lite pengar..men hur? ;O

svar..


Handlar ju om ridningen såklart. Sötnosisar!

pez in my ♥

;O det är någon jävel som missunnar mig mina PEZ! ;( Skämt åsido..men har fått hostattack två (det blev nyss tre) ggr för att jag har satt i halsen. HAHAHAHHAHA. Kluuumpiiiigt.



Asså jag längtar verkligen asmycket till den 24 Februari. Att sitta och beställa hem sommarkläder och bikini mitt i vintern och veta att man snart åker till varma 35+ gradiga thailand, helt amaziiiing :** :D Och bara så ni vet kommer ni bli bombade med bilder när jag kommer hem sen ;) Har massa ideér på fotoshoots på stranden i sanden & i havet! ;O :'D ♥♥♥♥


Detta ska jag klicka hem imorgon (:

;O HOPPAS TAX-FREE KATALOGEN KOMMER SNART, SKA BESTÄLLA 10000 PEZ GUBBAR :D .. pez har blivit min nya drog..

jag ska saaaaaaaatsa!

:D:D:D:D:D:D:D woooohooo, i got a plan!

Iaf, hej.. (: Godemorgon! Vad har ni för er?? Jag sitter i sängen och lyssnar på musik..ska väll snart ta och hitte på något ansträngande så att jag kan sove ikväll! :D Men asså..aaaah....jag måste träna 0.o Men asså, jag ska inte äta något godis idag ;S Och det är liksom.. LÖÖÖÖÖÖRDAG. Omg, hur skall jag klare detta? ;O Men asså det blir nog ganska lätt..för varje gång jag har tränat så vill jag bara äta nyttigt..blir äcklad av fetto-mat då..så ska vi äta pizza ikväll -.- men tjockt jobbigt. Är sugen på en nice sallad eller något? :O Men aja, får se vad det blir (: LALALALALALA, polly. Har tråkigt och ingenting att skriva. Ska inte göra någonting idag..hejdå!


tjockt med mums..

Dag 15 - fula ovanor

Hehehehe..det är väll att jag blir alltid blir sugen på läsk på kvällen vilket resulterar till att jag inte somnar innan 3-4 på morgonen..dock undviker jag detta när det är skola. Men då är det istället den där vanan att man går till coop efter skolan och köper något onyttigt :$ hehe..ehm..ovanor..att jag slänger alla kläder på golvet när jag använt dem!


För mig är detta städat..

Tar dag 14 idag

..kommer nog inte hinna lägga in det imorgon då jag ska åka till stallet osv..

Dag 14 - mina drömmar.
Ojojoj, mina drömmar har alltid varit att komma långt i ridnigen - att någon gång få tävla externt..När jag var hästskötare åt Ia Pettersson så tyckte jag alltid det var lika kul att packa inför tävling, borsta hästen så att den glänste, göra utrustningen ren och fin, få rida med tävlingsutrustning och bara äga ridbanan. Sopa banan som Ia och Eden har gjort många gånger. Det har alltid varit min dröm. Men på senaste tiden har jag..gett upp på ridningen. Kommer ingen vart. Känner bara att det står stilla. Alla säger att det bara är en fas men jag tror faktiskt inte det. Jag tror att det här är på riktigt. Jag rider ju två ggr i veckan för otroligt grymma ridlärare och lär mig jättemycket men tror dock inte att jag kommer kunna rida vilken häst som helst i form. Att få en häst följsam och uppmärksam. Jag har helt enkelt haft för höga förhopnningar och nu står det bara stilla. Ska sluta rida på Fredagar också så då rider jag bara en gång i veckan..har en bra förklaring till det. Om ni undrar får ni fråga, pallar inte ta det nu. Men nej, så jag har helt enkelt gett upp mina drömmar. För när jag sitter och kollar på t.ex. Sandra, Tilde, Lisa, Helena, Ia, Malin osvosv..det finns många grymma ekipage på våran grymma ridskola, men iaf - när jag kollar på dem så känns det såå omöjligt, dem rider så sjuuukt bra att jag förstår inte..det krävs åååår av träning och just nu känns det ganska meningslöst att ens försöka..0.0 Visst kan jag rida en häst i form och så men det är ju inte det enda som krävs för att bli en bra, rutinerad ryttare. Det krävs kunskap också. Och mycket, mycket mer träning inom ridningen.

Just nu har jag inga drömmar. Joo, men det vill jag inte ta upp här. För privat och det kommer bli så mycket ståhej.


Haha, oförglömigt!

Tar igen listan lite va..

har jag slarvat lite med :$ Men ni ska få dem tre senaste dagarna nu:

Dag 11 – I min handväska.
Har jag, som dem flesta vet ganska onödoga saker i; Parfym, återfuktningskräm, plånbok, mobilhörlurar, läppsyl & så oftast några skolsaker..

http://r.kelkoo.com/r/se/2001201/133501/130/130/http%3A%2F%2Fwww.yves-rocher.se%2Fimages%2Fcatalog%2Fproducts%2Fproduct%2F80749.jpg/8qFzd5ktvbUKUViVTM2qbzIqjOyQiBIvbBWTrUmcDEM-http://www.minapresenter.se/billeder/kosmetikpics/nivea_creme1.jpg http://www.mobilsscan.com/images/uploads/SonyEricsson-HPM-64-main.jpg http://www.mediabanken.se/NetXtra/ProductWebService/Image.aspx?opvno=851Ic3zkLDtfExKZWCBsaw%3D%3D&itype=jpg300p

Dag 12 - den frisyr jag trivs bäst i.
Utsläppt, plattat med en hårnål i luggen är helt klart favoriten. Men när håret har en bra dag så kan jag också låta luggen få vara nere. Men uppsatt är något jag är skitful..så det tycker jag inte om. Men det blir väll att man har uppsatt på gympan och när jag tränar och blablabla.


Fast denna bild är tagen när jag är nyvaken därav hårnålarna som sitter huller och buller på huvudet..
upsatt lugg, plattat & utsläppt hår.


upsatt & lugg (har precis vaknat på denna bild också..och jag sov med den bullen då..skulle bara ta kort på mina turkosa naglar :$ Men ah..sover är fan det enda jag gör här i livet..)


Lugg & utsläppt


Och ibland kan håret bara vara lika okontrollbart som jag vet inte vad..då blir det såhär..

Dag 13 - det här hade jag på mig idag.
Gråa pumabyxor och en grå tjocktröja från Gina, intresseklubben antecknar..haha, näh men asså..TRÅKIGT. Orkar inte ta kort på det..ni kan få en imorgon, orkar inte resa på mig just nu. Pussochhejleveroastej.

Trååååååååkigt

Men heeejheeejheeeejheeeeej.. DÅ.

Jag är på sånt jäkla pisshumör att det inte är sant. :@ Är sjukt sur för att jag inte har sovit så bra, och det hjälper inte att man saknar en person så enoooormt! Och deppig för att skolan snart börjar. AWEEEESOME.


igår. Fråga inte varför jag ser så muppig ut. Gör alltid det nuförtiden ;)

borta med vinden.

Tjaaaaa, denna dag har ju varit lite lagom inte-göra-någonting-dag. Fyfan vad tråkigt jag har haft sen dem stack..aja, jag och Tessan låg och pratade till halv åtta i morse då vi fick lite vett i oss och sa godnatt. Innan jag gick och la mig hos Tessan så låg jag i min säng men jag vågade inte ligga där ensam efter att ha kollat på paronlablablablabal activty filmen. Inte kul! Men jag somnade till slut, vaknade sen utav att jag fick sms. Hade svårt att somna om så jag somnade aldrig om..låg och vilade lite. Så totalt 2 timmars sömn blev det för lilla mig då..känner att jag är skiiiittrött nu..Men det är bara bra så att jag är trött ikväll och kan därmed vända på dygnet! Cool jag är ^^ Men nu ska jag kolla på film. Tjaråååå.


SNAAAAAAAAAAAAAAAAAART. (Poda Island på bilden)

dåligt uppdaterat, i know.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, igår (Onsdags) Så hade jag vääääldigt trevligt med mina vääännner :D Har dock inte gått och lagt oss ännu. Klockan är 05.40 ;) Hahaha, vi har haft gryyyymt kul med snack och bad i bastutannan och ett litet snabbt dopp i snön! Sen vart det till att kolla på film, först blev det Prom Night, sen snuten i varuhuset och sen kollade vi på Paranormal Acitivity vilket jag under hela filmen satt på helspänn och mosade Linnea och Beccas händer och hyperventilerade genom halva filmen..hahahah, har aaaaldrig gråtit till en skräckfilm förut men blev så jävla rädd att jag började gråta och fick flipp ibland..HAHHAHHA. Aja, sen gick vi och bäddade och lalala, sen satte vi på Bombay Dreams och nu sitter vi och kollar på antagligen den sista filmen för idag, En shopaholics bekännelser. Haft det riktigt nice idag. Uppdaterar mer imorgon. Måste vakna tidigt för att vända på dygnet..mys -.-' Aja, hoppas ni har haft en bra dag. PUUUUSSSS & KRAM SKUMBANAN!

Prom Night - ♥♥♥♥♥
snuten i varuhuset - ♥♥♥♥
Paranormal Acitivity - ♥♥♥♥♥
Bombay Dreams - ♥♥♥
En shopaholics bekännelser - ♥♥♥

Snabbt vad jag tyckte om filmerna, 5 ♥ är det högsta. Prom night och Paranormal Activity var skitbra. Dock har jag sett prom night fem ggr nu..haha, båda filmerna är skräckisar. Fast Prom night är lite mer thriller..blabla, nu pratar jag i nattmössan. Hejdå!


Men ha-ha, har bildbrist :$$$ Heeeeeeeejdå!

BTW

bilderna jag har lagt upp från nyår är tagna av Therese Andersson klicka och ta en titt på en skitbra blogg! ♥


haha, d var tider d!

vi säger så

Mjaouu     .. orkade ta mig upp ur soffan och tog hand om disken. Nu ska jag ta hand om kaninerna och ta en promenad med vovven sen ska jag träna. Allt i order av mamma.. Aweeeesome .__.


ah..detta är väll vad jag har på mig nu.. aja, ska ta på lite varmare kläder och gå ut..

Nyår (':









men lite svar här va ;)

Vilken tur att du la upp den bilden på dig... Det bevisar ju motsatsen lixom :)<333333
SNYGGO! :D<333333333333333

Becca, Becca, Becca. JAG VET! Det finns sååååååå mååååånga fler fula bilder på mig, varför valde jag just denna? :O För jag ser fuckad ut på den också.

Ronja.. vi alla vet att du har fel ;d <33
Söta, vackra, underbara Mika. Lätt för dig att säga som har allt! Vackra människa! <333333


"jag vill inte att någon säger att jag inte är det" Så gör ni det ändå ;PPpPp;Pp



Somrig bild! Ronja & Emmy 2010..? ;O Eller 2009? Don't remember :$

godmorgon!

Tjollahopp, har inget att skriva......................en taggatrå en taggatrå de e en trå me tagar på! Den ni ;) Nääh, men asså ah..har precis ätit lite frukost och nu sitter jag och kollar på TV med massa filtar och tjocktröjor och lalala men fryser ändå.. -.- aja, kollar på DH (: Intresseklubben anteeeeeeecknar. HHAHA, näh men asså hejdå.

Hejdå!


HEJDÅ!


KROSSAD. Kommer aldrig glömma den kvällen.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

jag är ful. Och jag vill inte att någon säger att jag inte är det för vi alla vet att jag är det ;) Puuuss


f-u-c-k-f-a-c-e

LOL

sho bre (hhahahahahahahaha) ah, iaf. Har tråkigt, är sjukt trött också. tjugo över åtta? Äntliiiigen har jag vänt tillbaks på dygnet. GRYYYYMT skönt. Ni förstår inte hur jobbigt det var att inte kunna somna innan klockan tre-fem på natten och vakna typ två-tre på e.m. Inte kul! Hatar att inte kunna somna -.- Men ääääntligen har jag vänt tillbaks på dygnet, hoppas jag..men ska väll gå och lägga mig runt nio-tio så att det inte blir allt för tidigt..höhö.

I'm so ecited btw! And that's 'cause me and beccis r going to start to take guitarr-lessions! AAAAWEEEESOME! Måste bara hitta några låtar på spotify som jag vill lära mig eller något, hörde inte riktigt vad hippie snubben sa ;O. HAHAHA, men aja. Imorgon blir det inte till att vara med Emil för er som trodde det ;) Han kan inte..tydligen. Mhm, så det blir på Onsdag innan jag drar hem med tjejerna och badar bastutunna och har det naaaajjjjss! Men aja, seyalateraligator.


loveyougirl! Falun 10' kommer man ju sakna alot!

dag 10 - mitt arbete.

Jag har inget arbete, det var väll enkelt ;) Pluggar ju bara i skolan (:

Iaf, idag då? Jo..det började med att jag vaknade upp efter en dålig natt (vaknade flera ggr..) klockan halv nio..snark..sen åt jag frukost och lalalalalala. Åkte till Kallhäll och där vidare till Jakan. Ensam gick jag och shoppade lite..tror att jag tröst-shoppade lite ist för att tröst-äta. HAHA, aja. Köpte en tröja och en BH. Pallar inte ta bild. Men så intressant kan det ju inte vara ;) Ehm, sen drog jag till Limpan och flummade galet :$$$ Vi drog sen vidare till Beccis. Sen kom Mika och så kollade vi på film och hade roligt (: Kollade på Monster Inc! :D:D:D:D:D Lika bra varje gång! Sen åkte jag hem typ för en stund sen. Är alltså hemma nu och har städat lite smått. Ska ta något att äta nu och sen bara vänta på middagen..kul x) Får se imorgon vad det bär av den dagen ;) Pusspuss!

Bildbrist har jag också..

Listan

Dag 8 - en perfekt helg enligt mig. (igår)
En perfekt helg för mig skulle vara..ehm..ah, en kryssning med dem bästa! Med massa dans och godis och god mat! Det är typ en dröm för mig..Det var lätt och kort ;)

Dag 9 - det här hade jag på mig idag (idag)

Dem shortsen och det linnet (:

2/1-11

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejsan, inte sådär toppen med uppdateringen idag va? ;) Nääh men jag har helt enkelt inte haft ork att blogga. Gick och la mig halv fem i morse..vaknade två på e.m. Satte mig vid TV:n och åt frukost. Kollade lite på little miss sunshine sen så tränade jag i en timme och hoppade in i duschen. Nu sitter jag här och har tråkit x) Men snart blir det middag och jag är jävligt trött så det blir en tidig kväll för lilla mig i hopp om att få tillbaka min vanliga dygnsrytm också..haha..Aja, hejdå :*


haha..härligt. SNAAAAAAAAART :D

01/01-11

Hejsan :D Grym start på året blev det iaf! Amaziiiing, 2010 kan gå och skita sig, nu satsar vi på 2011! :D Igår var skitkul med tjejerna, började med lite chill och sen middag, sen film..och lite innan 00.00 så gick vi ut och väntade på 00.00 då jag skrek "GOTT NYTT ÅR!" och pussade min mobil som stod på 00.00, thihihiihih. Flummade galet i snön och kollade på film hela natten lång tills klockan blev halv sju på morgonen..då fick vi lite vett i oss och sa god natt. Fast det tog ändå ett tag för mig att somna :S Haha, kunde ha varit uppe ett tag till (; Men sen vaknade vi klockan ett idag. Åt pannkisar, kollade på film och tjockade oss lite. Drog mig hemåt runt halv sju, tog tåget hem. Väl hemma åt jag middag och nu sitter jag och kollar på TV, snart börjar "fångarna på fortet" med bloggarna, nice. Det ska jag kolla på..sen ska jag dra mig in mot mitt rum och lyssna på musik och göra en övning som lösgör ryggen lite. Har sjukt ont. Det var icke bra att bära på en IKEA-kasse med massa saker i..aja, bra 1 januari har det varit iaf! :D


- Att lyssna på hjärtat och lita mer på mig själv.
- Bry mig mindre om vad andra tycker.
- ha kvar minst en "gummisnodd" (ni vet dem där som formar sig som djur, skitroliga!) på armen (: Bara lite random för att jag hade på mig dem 31 december 2010 till 1 Januari 2011.


Hahahahaha, en bild som togs den 1 Januar 2011! :D aweeeesommmeeeeeee! Och detta är btw det första inlägget detta året! ;O :D Ha en bra kväll mina trogna läsare. (: